Fali konzol Várpalotán

Fali konzol Várpalotán

A HDPlanet.eu a várpalotai lakosok számára is a tökéletes kiszolgálást nyújt, hiszen a megrendelt fali konzolokat munkanapokon már másnap házhoz szállítja! Ha ez még nem elég, akkor további 2 érvünk is van, miért a HDPlanet.eu kínálatát válassza várpalotai lakosként. Konzoljaink a bolti árak töredékéért érhetőek el, s nem 1, hanem 3 év meghosszabbított garanciát kínálunk rájuk!

A fali konzolok legfontosabb előnyei

Vajon mi lehet az oka annak, hogy Magyarországon is egyre több háztartásban használnak fali konzolt a laposképernyős televíziókhoz? Milyen előnyökkel jár egy fali konzol megvásárlása?

Sok esetben a laposképernyős televíziók 1 méteres képernyővel rendelkeznek. Ezeknek az elhelyezése nem egyszerű feladat. Nagyon sok otthonban egy komódon kerülnek kihelyezésre, ami akár életveszélyes is lehet.

Tudta, hogy csak Amerikában évente 17 000 gyerek sérül meg azért, mert rázuhan a televízió? A Today írt erről, a cikket itt érheti el: http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C10679996)

Fali konzol használatával sokkal biztonságosabb lesz otthona!

Másik hatalmas előnye a konzolnak, hogy a felszabaduló hellyel azt kezd, amit csak szeretne, fogadni mernénk, hogy sokkal hasznosabban tudja ezután hasznosítani. A nappali vagy hálószoba sokkal barátságosabb lesz a fali konzol használatával, és még esztétikus látványt is nyújt!

Mi alapján válasszon fali konzolt?                                                    

A konzolok nem minden televízió típushoz illeszkednek, ezért mi a különféle konzolokat televízió típusonként csoportosítottuk: A konzolok linkjét itt érheti el:

           -          LCD televízió esetén ide kattintson!

           -          Ha Önnek LED televíziója van, ide kattintson!

           -          Plazma tévé esetén ezt a linket válassza!

A vásárlás folytatásához még 3 adat szükséges:

          1.       a tévé VESA felfogatási méretére

          2.       a televízió súlyára

          3.       a televízió képátmérőjére

Minden televízió hátulján megtalálhatóak a furatok, amelyek lemérésével megkaphatja a VESA felfogatási méretet. A furatok közötti vízszintes és függőleges távolságot is le kell mérni, ezután kapja meg a VESA méretet. Például: VESA 100x100 mm. Az első szám jelzi a vízszintes furattávolságot, a második pedig a függőlegest.

Konzoljaink maximális terhelhetőséggel is rendelkeznek. Mindig tartsa be ajánlásainkat és nehezebb televíziót soha ne tegyen a konzolra, csak amekkorát elbír! Figyelje a konzol adatlapok maximális terhelhetőségi értékét és a televízió tömegét!

A konzolok adatlapján megadásra került a képméret is. Ez azt jelenti, hogy a konzol a megadott képátmérőjű televíziókhoz illeszkedik tökéletesen. Pl: 25,4-102 cm-es képméret.

Sikeres választás és rendelés esetén a fali konzolt teljes Várpalota területére kiszállítjuk. 13 óráig leadott rendeléseket munkanapokon már másnap házhoz szállítjuk a várpalotai lakosoknak. A később leadott rendeléseket pedig a rákövetkező munkanapon visszük házhoz.