Vecsési lakosok számára is elérhető fali konzol kínálatunk

Vecsési lakosként arra biztatjuk, rendeljen tőlünk fali konzolt, hiszen Vecsés egész területére kiszállítunk! A bolti áraknál olcsóbb árakat, meghosszabbított, 3 év garanciát és akár másnapi kiszállítás kínálunk minden vecsésinek. Válassza Ön is a HDPlanet.eu fali konzoljait!

Miért van szüksége a konzolra?

Két dolog, a biztonság és a televíziózás élménye miatt. Ugye már Ön is sokat bosszankodott, amikor nem jól látta a képernyőt és állandóan útban volt a televízió? Fali konzol vásárlásával megszabadul ezektől a bosszúságoktól, s a tévénézés sokkal jobb élmény lesz!

Ha gyerekek is élnek Önnel, akkor pedig az ő biztonságuk kiemelten fontos. Tudta, hogy nagyon sok gyermekbaleset történik a lapos képernyős televíziók miatt? Csak Amerikában évente 17000 gyerek sérül meg a televíziók miatt. Itt olvashat egy elemzést erről: http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C10679996 .

Tegye biztonságosabbá otthonát Ön is, szerezzen be fali konzolt kínálatunkból!

Mi segítünk a konzol kiválasztásában

Teljes webáruházunkat úgy építettük fel, hogy a különféle televízió típusokhoz Ön gyorsan megtalálja a megfelelő konzolt. Mivel a különféle típusú televíziók más és más típusú konzolokkal kompatibilisek, ezért a következő termékkategóriákat alakítottuk ki:

-          itt összegyűjtöttük a LED tévék fali konzoljaitfali konzol LED tévé

-          itt összegyűjtöttük a LCD tévék fali konzoljaitfali konzol LCD tévé

-          itt összegyűjtöttük a plazma tévék fali konzoljaitfali konzol plazma tévé

Még pár mérésre van szükség, és Ön máris leadhatja rendelését.

Mi az a VESA méret?

A VESA egy szabvány, melyet a Video Electronics Standards Association nevű társaság alakított ki. Bővebben erről itt olvashat: (https://en.wikipedia.org/wiki/VESA)

Amennyiben megfordítja televízióját, úgy Ön találni fog néhány furatot. Az ezek közötti távolságot kell megmérnie és máris megkapja a megfelelő VESA méretet.

Mindig a furatok középpontjától mérjen! Például, ha az Ön tévéjén a furatok közti vízszintes távolság 200 mm és a függőleges távolság 100 mm, akkor a VESA méret: VESA 200x100 mm.

A lapos képernyős televízió képátmérője és súlya is fontos

A konzolok adatlapján megtalálja az ajánlott képernyő átmérőt, mely a televízióra vonatkozik, pl. 25,4-102 cm. Ez azt jelzi, hogy az adott fali tartó 25,4 cm-nél kisebb és 102 cm-nél nagyobb képátmérővel rendelkező tévékhez nem ajánlott.

A fali konzolok adatlapjain elérhetővé tettük a súlyhatárra vonatkozó információkat is. Nagyon fontos, hogy olyan teherbírású konzolt válasszon, amely valóban elbírja a televízióját. Ne terhelje túl, mert a konzol leszakadhat. Az adatlapon mindig figyelje a maximális terhelhetőség értékét!

Ügyfélszolgálat és házhoz szállítás

Ha elakad a választás során, kérjen segítséget munkatársainktól az elérhetőségeinken! Kérdéseit a konzolok adatlapjain is felteheti. Nem gond, ha Ön nem tudja, mely konzol illik az Ön tévéjéhez, mi ezt is kiderítjük, így akár ezzel sem kell fáradnia! Bízzon többéves tapasztalattal rendelkező kollégáink szakértelmében, így nem tévedhez!

A HDPlanet.eu a minőséget viszi vecsési otthonába

Legyen Ön is elégedett vásárlóink között és adja le még ma 13 óráig megrendelését, hogy a következő munkanap már ki is szállíthassuk a terméket!

A konzolt teljes Vecsés területére házhoz visszük, és 3 éves garanciát is biztosítunk hozzá. Ne feledje az árakat sem, ebben is jobbak vagyunk a hagyományos boltoknál!

Nézze át kínálatunkat, és vásárolja meg Ön is minőségi fali konzolját még ma!