Fali konzoljaink Veresegyházán is megvásárolhatók

Fali konzoljaink Veresegyházán is megvásárolhatók

Veresegyháza lakosaihoz is eljuttatjuk minőségi nagyképernyős televíziókhoz való fali konzoljainkat! Adja le rendelését minél előbb és mi 3 éves meghosszabbított garanciát adunk termékeink mellé. Áraink sem elhanyagolhatók, hiszen jóval a hagyományos bolti árak alatt kínáljuk a konzolokat.

Ráadásul, megrendelését a következő munkanap házhoz is szállítjuk!

A fali konzolok több előnnyel is rendelkeznek

A fali konzolok előnyei közül fontos a biztonság. Sok esetben az otthoni balesetek azért következnek be, mert a gyerekek leverik a nagyképernyős tévéket, vagy magukra rántják azt.

Ezekben a balesetekben a gyerekek akár életüket is veszthetik, így nem árt az óvatosság! Az Amerikai helyzetről a Today jelentetett meg egy cikket, ott évente 70000 gyereket ér tévével kapcsolatos baleset: http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C10679996

A biztonság mellett fontos az esztétikum is. Egy fali tartóval a komódról el tudja végre rakni a tévét, ezzel nagyon sok hely fog felszabadulni, amit praktikusabban is kihasználhat. Érdemes a fali konzolok megvásárlása mellett dönteni!

Mi alapján lehet beazonosítani, hogy melyik konzol illik a tévéjéhez?

Nálunk ez is egyszerű, hiszen televízió típusok szerint kategorizáltuk a konzolokat. Ezeket itt érheti el:

            -          LCD tévém van, ehhez keresem a megfelelő konzolt

            -          LED tévém van, ehhez keresem a megfelelő konzolt

            -          Plazma tévém van, ehhez keresem a megfelelő konzolt

A kiválasztás itt még nem ért véget, hiszen szükség van a képátmérő, a súly és a VESA méret szerinti ellenőrzésre is.

A VESA felfogatási méret mutatja meg az Ön tévéjének hátoldalán elhelyezkedő furatok közötti távolságot. A furatok közötti vízszintes és függőleges távolság mindig milliméterben mutatja a felfogatási méretet, pl. VESA 100x100 mm.

A fali konzolok adatlapján látható majd az a súly ajánlás, amely felett nem érdemes tévét elhelyezni a konzolon. Ehhez a maximális terhelhetőségi értéket kell megtekintenie.

A képernyő átmérőjét kell még Önnek leellenőriznie, amely az adatlapokon ilyen formában van megadva: pl. 25,4-102 cm-es képméret.

A kiválasztás után következhet a vásárlás. Veresegyháza teljes területére kiszállításra kerülnek konzoljaink! Éljen a lehetőséggel és 13 óráig adja le rendelését, hogy munkanapokon már másnap csöngethessen Önnél a futár a csomaggal. Ha elvéti a 13 órás leadást, akkor rákövetkező munkanap visszük a konzolját veresegyházi otthonába.

Böngéssze a kínálatot most, rendeljen még ma, s vegye kézbe a kívánt konzolt már holnap!