Veszprém területén is kiszállítjuk a fali konzolokat

Veszprém területén is kiszállítjuk a fali konzolokat

Ha Ön veszprémi lakos ne csüggedjen, hiszen a HDPlanet.eu kínálja a legszélesebb fali konzol választékot, amit természetesen Veszprém teljes területén házhoz is szállítunk. Önnek nem kell utaznia azért, hogy végre a megfelelő fali tartót megvásárolhassa.

Webshopunk az alábbi előnyök mellett kínálja fali konzoljait:

           -          a fali konzolok a bolti áraknál sokkal alacsonyabb áron szerezhetőek be.

           -          szuper gyors kiszállítást biztosítunk Veszprém teljes területén, így a megrendelés leadásától függően akár már másnap felszerelheti fali tartóját.

           -          nálunk a fali konzolok mellé, nem 1, hanem 3 év garanciát kap.

Miért érdemes fali konzolt vásárolni?

A fali konzolok nagyon praktikusak és garantálják a balesetmentes televíziózást. A tartókra felfüggesztett tévékészülékek nagyon elegánsak és egyáltalán nem foglalják a helyet a lakásban. Az eddig komódon vagy asztalon tartott tévé most felkerülhet a falra és végre rendeltetésszerűen használhatja a felszabadított bútorokat.

Biztonság szempontjából a kisgyermekes családoknak nyújthat hathatós segítséget a fali konzol. Az amerikai Today cikkében olvashatjuk ( http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C10679996 ), hogy az USA-ban évente közel 17000 gyerek sérül meg a televíziók elhelyezése miatt.

Az amerikai Fogyasztási Cikkek Biztonsági Tanácsa még egy tanulmányban is felhívta a figyelmet erre. Hangsúlyozták, hogy az esetek 100%-a elkerülhető lehetett volna, ha a szülők fali tartót használnak a televíziók kihelyezésére. A televíziók többségében olyan bútorokra voltak kihelyezve, amelyek egyáltalán nem felelnek meg erre a célra. A balesetek 63%-a 5 évnél fiatalabb gyerekek között következett be. Ugye Ön nem akarja ilyen helyzetben látni gyerekét?

Ismeri Ön a VESA szabványt? Válasszon televíziójához megfelelő fali konzolt

A VESA nem más, mint a a Video Electronics Standards Association (https://en.wikipedia.org/wiki/VESA) rövidítése, amely egy szórakoztató elektronikai szabványokkal foglalkozó szövetséget takar.

Erről a szabványról kapták a nevüket a televíziók hátulján lévő furatok is, ezek a VESA furatok. A fali konzolok is e szerint kerülnek besorolásra, hiszen a szabvány szerinti értékesítés csak így lehetséges. A fali tartók televíziókra szerelhető része a VESA lap és a VESA tartó. 

Nagyon fontos, hogy a megfelelő konzol kerüljön megvásárlásra a televízióhoz. Ennek érdekében szükséges pár mérést elvégeznie. Fordítsa meg televízióját és a hátulján találhatóak meg a VESA furatok.  A mérést a következőképpen végezze el, hogy pontos adatok birtokába jusson:

            -          mindig a furatok középpontjától indítsa a mérést

            -          a VESA szabványhoz két mérés szükséges. A furatok között elhelyezkedő vízszintes távolság milliméterben és a függőleges távolság is szintén milliméterben. A VESA szám így néz ki: pl. VESA 200x100 mm. Az első a vízszintes, míg a második a függőleges mérést jelöli. Fontos, hogy a felfogatási méretet jól határozza meg, ha a tökéletes fali konzolt szeretné megvásárolni!

Milyen típusú televíziókhoz gyártanak fali konzolokat?

Már mindenféle televízióhoz gyártják a fali konzolokat, így a HDPlanet.eu kínálatában tényleg mindenre talál megoldást. Azonnal raktárról kerülnek kiszállításra a konzolok, legyen az LCD vagy LED televízióhoz vagy plazma tévéhez való.

A HDPlanet.eu oldalunkon különböző kategóriákba soroltuk a fali tartókat, hogy könnyedén megtalálja a megfelelőt.

           -          LED tévékhez illő konzoljaink: fali konzol LED televízió

           -          Plazma televíziókhoz illő konzoljaink: fali konzol Plazma televízió

           -          LCD televíziókhoz illő konzoljaink: fali konzol LCD televízió

A konzolok minden esetben úgy kerülnek legyártásra, hogy egyfajta konzol egy-egy mérettartományba eső televíziót képes megtartani. Se túl nagy se túl kicsi konzolt ne válasszon, mert az rontja a tévézés élményét.

Az első dolog, amire figyelnie kell, a képernyő átmérője, amit általában collban adnak meg. Ezt át kell váltani centiméterre a következőképpen: 1 col = 2,54 centiméter. A kapott értéknek megfelelően kell kiválasztani a falikart. Az adatlapokon minden pontos méret feltüntetésre kerül, így a választást ez nagyban segíti.

Az átmérőn kívül szükségünk lesz még a televízió súlyára is, hiszen fali konzolonként változó a teherbírás. A megadott értéket soha ne lépjük túl, mert a konzol leszakadhat! A fali tartók adatlapján feltüntetésre került a maximális terhelhetőségi érték, ezt kell figyelembe venni vásárláskor!

Kíváncsi arra, hogy vajon lehet-e mozgatni a fali tartókat?

Igen, hiszen többféle kivitelben is készül. Dönthető, karos és fix változatban kaphatóak a fali karok más boltokban elérhető árak töredékéért. A dönthető konzol jobb-bal és fel-le irányban segíti a mozgatást. A fix tartó, ahogy a neve is mutatja csak fixen egy irányba állítható be. A karos konzol pedig egészen a kar hatótávolságáig mozgatható mindenféle egyéb korlátozás nélkül.

A meghosszabbított garanciát 3 évre adjuk és Veszprém egész területén kiszállítunk. A 13 óráig leadott rendeléseket a veszprémi lakosokhoz is eljuttatjuk a következő munkanap, a 13 óra után beérkező rendeléseket pedig a rákövetkező munkanap szállítjuk ki.