Blog

Tv tartó fali konzol

2014-04-10 13:03
Tv tartó fali konzol
Manapság a tévék már közel sem olyanok, mint a néhány évtizede feltalált elődjeik. A modern tévék laposak, szinte csak egy képernyőből állnak, így nagyon kevés helyet foglalnak. Laposságuk teszi lehetővé azt is, hogy jóval könnyebben és praktikusabban lehet őket tárolni elődeiknél. Ezek a készülékek egy konzol segítségével a falra szerelhetők, aminek köszönhetően nem foglalnak külön helyet a szobában vagy a nappaliban, mivel el tudjuk helyezni pontosan ugyanúgy, mintha csak egy képet akasztanánk a falra. A jó tv tartó fali konzol biztonságosan rögzíti a falon a televíziót, ráadásul igen modern küllemet is kölcsönöz a helyiségnek.
2014-04-10 13:03

Falba süllyesztett tévék

2014-04-08 10:50
Falba süllyesztett tévék
A televízió nemcsak egy konzollal a falra rögzítve, illetve a fal előtt, egy szekrényen, polcon vagy állványon helyezkedhet el, hanem a falba süllyesztve is. Ez a megoldás kis lakásokba ideális, hiszen nem vesz el helyet a térből. Modern, letisztult, egységes hatást kelt, illetve izgalmas látványt is nyújt a falba süllyesztett tévé, hiszen akár egy festménnyel, fotóval vagy tükörrel is összetéveszthetjük. A tévé a felületre rögzítésének és falba süllyesztésének is vannak előnyei. Előbbi azonban egyelőre még népszerűbb; a lapostévé-tulajdonosok mintegy 60 százaléka ezt választja, ugyanis ez egyszerű, és a falon sem kell semmilyen előkészítő munkálatot végrehajtani.
2014-04-08 10:50

Itt az űrkorszak: gesztusainkkal irányíthatjuk a tévét

2013-02-13 10:48
Itt az űrkorszak: gesztusainkkal irányíthatjuk a tévét
Egy új technológiai innovációnak köszönhetően testünk távirányítóvá válik, amellyel bármely elektronikai készülékünket irányíthatjuk, a televíziótól kezdve a lámpákon át, a ventilátorig. Nincs készülék, csak gesztusok vagy szavak.
2013-02-13 10:48