Távirányító az Xbox One-hoz

2014-03-15 13:19
Távirányító az Xbox One-hoz

A Microsoft távirányítót dobott piacra az Xbox One konzolhoz azon felhasználók számára, akik jobban kedvelik a hagyományos megoldásokat, és hiába állt rendelkezésükre eddig is a gamepad vagy a Kinect szenzor, hiányzott nekik a megszokott vezérlési forma. A Media Remote for Xbox One elnevezésű távirányító dizájnja tökéletesen illeszkedik a konzoléhoz.

                           

Távirányítót dobott piacra az Xbox One konzolhoz a Microsoft. A konzol irányítása eddig is többféleképpen történhetett, mint a Kinect szenzorral vagy a gamepaddal, azonban egyes felhasználók nem tudták megszokni ezeket az újabb megoldásokat, ezért az ő igényükre válaszul született meg egy hagyományosabb eszköz. A Media Remote for Xbox One elnevezésű távirányító segítségével tökéletesen kezelhetők a multimédiás funkciók, így a konzol valódi szórakoztató központtá válhat az egész család számára.

 

A távirányító dizájnja illik a konzoléhoz

 

A különböző innovatív megoldások térhódítása ellenére a távvezérlő még mindig az egyik legkedveltebb irányító eszköz, főként a hagyományos nézeteket előnyben részesítő felhasználók szemében. A Microsoft új távirányítójának letisztult dizájnja tökéletesen illeszkedik az Xbox One konzoléhoz, és minden szükséges funkciót tartalmazza. A fekete színű, 2014 márciusától 25 dollárért (5600 forintért) kapható Media Remote for Xbox One háttérvilágítása jóvoltából sötétben is könnyű kezelni a billentyűket, azonban a világítás csak mozgás esetén kapcsolódik be, tehát az eszköz energiatakarékos is.

 

Könnyedén kezelhetők az Xbox One média funkciói

 

A Media Remote segítségével könnyedén kezelhetők az Xbox One média funkciói, például a Blu-ray-film-lejátszás, az applikációk, a video stream vagy a hangerő beállítása. A OneGuide gombbal egyszerűen hozzáférhetünk összes kedvencünkhöz, egyetlen gombnyomással. A távirányító legfeljebb egyméteres távolságból működik, infrával felszerelt, és puha szilikon borítása jóvoltából kellemes a fogása. A távvezérlő 2 db AAA ceruzaelemmel működik.