Távirányító rendelés Ajkára

A HDplanet csúcsminőségű távirányítókat forgalmaz az egész országban. Ajka lakosai, az ország többi lakosához hasonlóan, otthonuk kényelméből érhetik el webshopunkat. Azért is megéri az ügyfelünknek lenni, mert Ön már a legelső vásárlásnál évezhet három előnyt:
  • Akár már másnapra kézbesíti a futár a tőlünk rendelt távirányítót
  • Az hagyományos üzletektől megszokott minőséget szokatlanul alacsony áron kínáljuk!
  • Egy teljes év garanciát adunk távirányítóinkra!
Távirányító rendelés Ajka

Távirányítóra van szüksége? A HDplanet azonnali segítséget nyújt Önnek!

Ha elromlott vagy elveszett a távirányítója, esetleg használt televízió készüléket vásárolt és nem érkezett vele távirányító, akkor tekintse meg webshopunk kínálatát, ahol több mint száz gyártó terméke közül keresheti ki az Önnek megfelelőt.

A számtalan távirányító között a keresőrendszer segít eligazodni. Kereshet gyártó és típus szerint is. Ha gyártó szerint keresne, csak be kell gépelni a gyártó kezdőbetűit a megfelelő mezőbe és a kereső már mutatja is a választási lehetőségeket. A gyártók között az alábbi oldalon is kereshet, a bal oldali menüt használva: https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyitok

Ha típus szerint keresne, a televízió készüléke típusát kell megadnia. Ezt a készülék hátoldalán találja. Alternatív megoldásként a távirányító típusszámát is megadhatja, melyet az elemtartó környékén talál.

A tévék távirányítói mellett más készülékek távirányítóit is forgalmazzuk:

Milyen távirányítót válasszon?

A Webshopunk kínálata gyári-, utángyártott-, és univerzális távirányítókat tartalmaz. Mindhárom fajtának megvannak a sajátságai:

  • A gyári példányok a legmagasabb minőséget képviselik. Ezt hivatott igazolni a gyártó logója is. Ha önnek fontos a márkahűség, mindenképpen ezt a változatot válassza!
  • Az utángyártott példányokat onnan lehet legkönnyebben megkülönböztetni a gyári példányoktól, hogy nincs rajtuk logó. Ezeket a fajtákat azoknak ajánljuk, akik egy olcsóbb megoldást szeretnének. A feladatukat természetesen az utángyártott távirányítók is tökéletesen ellátják.
  • Az univerzális távirányítók külsejükben is nagyban eltérnek a másik két fajtától. Ezek az eszközök nem bizonyos készülékekhez készültek, hanem mindegyikhez. Akármelyik televízióra ráprogramozhatóak, és ezt kollégáink el is végzik minden megrendelt távirányító esetén. Egy ilyen távirányító sosem felejti el a kapott programját. A kínálatunkban ilyen univerzális távirányítók is szerepelnek.

A megfelelő távirányító kiválasztásához, böngéssze át a távirányítókhoz tartozó adatlapokat, mely a legfontosabb információkon kívül tartalmazza a garanciális feltételeket, a termék pontos típusát és kiszállítási módjait is.

Távirányító bolt Ajka

Távirányító kiszállítás Ajkára

A megrendelt távirányítót, vagy távirányítókat akár már másnapra Ajkai lakcímére szállítjuk:

  • A futárszolgálattal való kézbesítés a három opció közül a legkényelmesebb. Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben 13 óráig leadja rendelését, a futár a legtöbb esetben már a következő munkanap kiszállítja Önnek rendelését!
  • Ha máshol szeretné átvenni a megrendelését, több lehetőség is áll Ön előtt. Választhatja az MPL Posta Pont hálózatot, melyet 2500 Posta és 125 MOL kút alkot. Ezen átvételi pontok közül Ön választja ki, hogy melyik esik legközelebb lakhelyéhez. Ez a szállítási mód olcsóbb, mint a futáros szállítás.

Válasszon széles kínálatunkból kereső rendszerünk segítségével vagy kérje kollégáink segítségét! Rendeljen még ma!