Távirányító rendelés Bajára

A HDplanet büszkén vállalja az egész ország távirányító ellátását webshopján keresztül. A HDplanet-nál Baja lakosai is számos távirányító típus közül válogathatnak, s biztosan megtalálják a tökéletes darabot.

A fentieken felül, számos előnnyel is várjuk vásárlóinkat, mint a:

  • Gyors, akár már másnapra történő kiszállítással
  • A már megszokott bolti áraknál alacsonyabb árakkal és
  • 1 év garanciával távirányítóinkra.
Távirányító rendelés Baja

Miért van szükség távirányító shopra?

A távirányítók az olyan gyakran használt eszközök közé tartoznak, melyek könnyen elromolhatnak és eltűnhetnek. Amíg az új tévékhez új távirányítót kapunk, addig a régi tévékhez sok esetben nem az ahhoz megfelelő távirányító jár, esetleg nem működik megfelelően, vagy nagyon gyorsan elromlik.

Ilyenkor segíthet Önnek a HDplanet, ahol távirányítók sokaságát találja meg, s olyan márkás távirányítók közül válogathat, mint a Sony, LG, Philips, Daewoo, Samsung, Panasonic és az Orion. Ezeket a márkákat és további 1000 gyártó kínálatát találhatja meg a következő címen (bal oldali menü): https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyitok

Milyen távirányítókat lehet rendelni a webshopban?

A HDplanet nem csak tévékhez kínál Önnek távirányítót. A következő kategóriákat találhatja meg webshopunkban:

Ha kiválasztott egy távirányítót, annak adatlapján Ön láthatja a legfontosabb információkat, mint a termék ára, a vásárlói visszajelzések, az 1 év garancia leírását, képeket az eszközről, a szállítás részleteit és a távirányító pontos típusát (gyári, utángyártott vagy univerzális). Ha a terméket helyettesíteni lehet egy másikkal, azt is elolvashatja az adatlapon.

Távirányító típusok, melyek közül Ön választhat: gyári távirányító, utángyártott távirányító, univerzális távirányító

Webshopunkban biztosan talál TV-jéhez megfelelő távirányítót, melyet 3 fő típusból választhat ki:

  • A típusok közül a legmagasabb minőségi kategóriát a gyári távirányítók képviselik, bár jellemzően ezeknek a legmagasabb az áruk.
  • Ha olcsóbb megoldásra vágyik, tökéletes választást jelenthetnek az utángyártott eszközök. Az utángyártott távirányítók minősége kicsit alacsonyabb a gyári távirányítókhoz képest, ellenben feladatukat ezek az eszközök is tökéletesen ellátják.
  • Az univerzális távirányítók is megoldásul szolgálhatnak Önnek, ha egy olyan eszközt szeretne, mely bármely TV-hez használható. A kiválasztott TV készülékhez mi programozzuk be a távirányítót, mely később ezt a programot soha nem felejti el.

Távirányító bolt Baja

Használja a távirányító-keresőt!

A HDplanet weboldalán Ön talál egy távirányító-keresőt, mellyel gyártó és típus szerint válogathat távirányító kínálatunkból. Elég a távirányító vagy a TV pontos típusszámát beírni és máris megjelennek a boltunkban elérhető termékek. Pár betű beírásával is láthatja a megjelenő javaslatokat, így gyorsan végezhet a böngészéssel, és azonnal eljuthat a tökéletes távirányítóhoz.

Kiszállítás Bajára

A HDplanet három átvételi módot kínál vásárlói számára, mellyel a megrendelt távirányítók akár már a következő munkanap eljuthatnak Bajára:

  • A 13 óráig leadott rendeléseknél a futárszolgálat az esetek többségében már a következő munkanap házhoz szállítja a kért termékeket.
  • Ön az MPL Posta Pontokon is hozzájuthat termékéhez, melyhez több mint 2500 Posta és 125 MOL benzinkút tartozik. Biztos lehet benne, hogy megtalálja a lakóhelye közelében megtalálható átadópontot, ráadásul ez a szállítási mód olcsóbb, mint a futár.

Válassza a HDplanet-et és éljen az általunk kínált előnyökkel még ma!