Távirányító rendelés Békésre

A HDplanet célja Békés megye és az egész ország távirányítóval való ellátása. Az Ön figyelme fontos nekünk, így megrendelését 3 előnnyel is megtámogatjuk:
  • Gyors kiszállítással Békés területére, így a rendelt termék kiszállítása akár már másnapra is megtörténhet
  • Minden távirányítóhoz 1 év garanciát
  • Jócskán a bolti árak alatti árakat
Ha távirányítója nem működik megfelelően és azonnal új eszközre van szüksége, rendeljen webshopunkból, otthona kényelméből!

Távirányító rendelés Békés

Tévé, klíma, beltéri egység és univerzális távirányítók

Webshopunkban nem csak TV távirányítók érhetőek el! Kínálatunkban megtalálhatóak a:

és egyéb márkás távirányítók, mint a Nokia, Otto Verstand, Sharp, Siemens vagy Hitachi termékek. Ezeket a következő oldalon érheti el, a bal oldali menün keresztül: https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyitok

A távirányítók megtekintése során a távirányítók adatlapja is elérhető, melyen a legfontosabb információkat találhatja meg a termékről. Ilyen például a termék ára, kiszállítási és átvételi módjai, a vásárlói visszajelzések és a termék pontos típusa.

Milyen különbségek vannak a gyári-, az utángyártott- és az univerzális távirányítók között?

A HDplanet kínálatában három távirányító típus található meg:

  • A legjobb minőséget a gyári távirányítók képviselik. Ezen távirányítók márkajelzéssel vannak ellátva, így áruk a legmagasabb kategóriába tartozik.
  • Az utángyártott távirányítókon nem található meg a márka logója, s egy picit minőségben is eltérnek a gyári eszközöktől, így olcsóbbak.
  • Az univerzális távirányító abból a szempontból különleges, hogy egy ilyen eszköz nem csak egy TV típushoz használható, hanem bármely TV-hez beprogramozható. Ha ilyen terméket rendel, a távirányítót már beprogramozzuk Önnek. Így Önnek már nem lesz más dolga, csak az elem behelyezése.

Böngésszen hatékonyan a távirányítók között a távirányító-kereső segítségével!

Az oldalunkon található távirányító kereső azt a célt szolgálja, hogy könnyen és gyorsan rátaláljon Típus vagy Gyártó szerint az Ön által keresett távirányító eszközre. Csak kezdje el begépelni a tévé vagy a távirányító típusszámát, s a rendszer azonnal felajánlja a kapcsolódó találatokat. Ha elakad, kérje kollégáink segítségét!

Távirányító bolt Békés

Távirányító kiszállítás a békésiek számára

  • A HDplanet leggyorsabb kiszállítási módja a futárszolgálat, mellyel Ön a 13 óráig leadott rendelések esetében a legtöbb esetben már a következő munkanap megkapja a kívánt távirányítót. A 13 óra utáni megrendeléseknél a rákövetkező munkanap jelentkezik a futár a termékkel.
  • Az MPL Posta Pontok segítségével Ön több mint 2500 Postán és 125 MOL kúton veheti át csomagját. Ez a szállítási mód olcsóbb a futárnál.

Rendeljen webshopunkból, hogy gyorsan és könnyen távirányítóhoz jusson akár már holnap!