Távirányító rendelés Békéscsabára

A HDplanet küldetése az az egész ország kiválóminőségű távirányítókkal történő ellátása. A webshopja így az egész országban elérhető, ahogy Békés megyében és Békéscsabán is. Válogasson Ön is távirányító eszközeink közül, s éljen a következő előnyökkel:
  • A kínálatban található távirányítók ára jóval olcsóbb a hagyományos boltok árainál
  • Akár már másnapra történő kiszállítás is elérhető
  • 1 éves garanciát kínálunk minden, a webshopban található távirányítóra!
Távirányító rendelés Békéscsaba

Elveszett, törött vagy nem működő távirányító?

Igazán bosszantó az az eset, amikor egy mindennap használt eszköz eltűnik vagy elromlik. Ez a távirányítók esetében fokozottan fennállhat, hiszen gyakran használt eszközökről van szó.

Az új TV készülékekhez új távirányítót kapunk, míg a használt TV-k esetén megeshet az, hogy teljesen más márkájú a távirányító vagy néhány gomb lenyomására nem reagál az eszköz.

A HDplanet mindkét problémára tudja a választ, így Ön gyorsan juthat a webshopon keresztül a TV készülékéhez illő távirányítóhoz! Válasszon széles választékunkból még ma, hogy akár már holnap Önnél legyen az új távirányítója!

Milyen eszközökhöz rendelhet Ön távirányítót a HDplanet webshopjából?

A távirányítók a weboldalon kategóriákban érhetőek el. A következő kategóriákat találja a webshopban:

illetve több mint 1000 márkanév távirányítóját találja meg az oldalon, úgy mint a Gorenje, Dual, Siemens, Sharp, Palladium, Samsung, Daweoo vagy a Grundig. Ezeket a távirányítókat a bal oldali menüben találhatja meg a következő oldalon: https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyitok

A megfelelő termék adatlapján Ön láthatja a termékek részletes leírását. A leírásban megtalálható a termék ára, képek a termékről, illetve a termék pontos típusa. Abban az esetben, ha a termékről van vásárlói visszajelzés, azt is elolvashatja az adatlapon.

Távirányító bolt Békéscsaba

Távirányító típusok: gyári távirányító, utángyártott távirányító, univerzális távirányító

A HDplanet több távirányító típust is kínál Önnek, melyből bármelyiket választhatja készülékéhez. A távirányító típusok eltérő kinézettel és árral rendelkeznek, de emellett pár egyéb dologban is eltérnek.

A gyári távirányítók a gyártó által előállított, maximális minőséget képviselő eszközök. Ezen távirányítók a gyár márkalogójával is el vannak látva, illetve áruk tükrözi minőségi szintjüket. Abban az esetben, ha Önnek fontos a márkahűség, ezt a távirányító típust érdemes választania.

Míg a gyári távirányítókon megtalálható a márkajelzés, addig az utángyártott eszközön nem látható az. Ezen eszközök külsőleg teljesen megegyeznek a gyári társaikkal, ellenben minőségben egy alacsonyabb színvonalat képviselnek. Ezzel az is párosul, hogy áruk is alacsonyabb, így tökéletes választás lehet azon vásárlóink számára, akik nem kívánnak jelentősebb összeget kiadni a távirányítóért.

Az univerzális távirányítók külsejükben teljesen eltérnek az előző két típustól, melynek oka funkciójában keresendő. Az univerzális távirányító bármely eszköz irányítására beprogramozható, így olyan eszközökhöz is találhat nálunk távirányítót, melyhez más esetben kivételesen nehéz. A beprogramozást kollégáink végzik el, így Önnek csak annyi a dolga, hogy behelyezze az elemeket. Ezután a távirányító tökéletesen funkcionál, programját soha nem felejti el.

Távirányító-keresővel a könnyű és gyors keresés érdekében

Oldalunk maximálisan vevőink érdekeit szolgálja, így egy gyorskeresővel is el van látva. A gyorskeresőben gyártó és típus szerint Ön azonnal rátalálhat a készletünkben elérhető termékeket. A gyártóhoz beírhatja a TV készülékének gyártóját, még a típushoz a TV készüléken vagy a távirányítón látható típusszámot. A keresés gombra kattintva azonnal megtekintheti az elérhető termékek listáját.

Kiszállítás Békéscsabára

A HDplanet három módot kínál arra, hogy megrendelt távirányítója a leggyorsabban jusson el Önhöz:

  • A futárszolgálattal történő házhozszállítással akár már másnapra Békéscsabán lehet a megrendelt távirányítója. A 13 óráig leadott rendelések esetén a legtöbb esetben már a következő munkanap jelentkezik a futár. Ha rendelése nem ér be 13 óráig, akkor a kiszállítást 1 munkanappal később végzi el a futárszolgálat munkatársa. Ez a legkényelmesebb, de legdrágább szállítási mód.
  • Az MPL Posta Pont segítségével történő átvétel is kényelmes átvételt biztosít, mivel több mint 2500 Postán és 125 MOL benzinkúton lebonyolítható a csomagátvétel. Ha Ön nem akar a futárra várni, inkább utazna, válassza ezt a megoldás. Olcsóbb, mint a futárszolgálat.

Válasszon számos gyártó és típus közül még ma, hogy akár már holnap használhassa TV-jéhez újonnan szerzett távirányítóját! Ne habozzon, rendeljen most!