Távirányító rendelés Berettyóújfaluba

A TV fontos része a mindennapjainknak, így fontos az is hogy irányítani tudjuk. Ehhez pedig távirányítóra van szükségünk, ami sok esetben elromlik, elhasználódik vagy nem is felel meg az adott TV típusának. A HDplanet kiváló minőségűtávirányítót kínál Önnek, jóval a bolti árak alatt. A webshop pedig mindenki számára elérhető, Berettyóújfalura is rövid idő alatt kiszállítjuk a megrendelt távirányítót!
  • A weblapunkon azonnal láthatja a távirányító árát, illetve, hogy utángyártott termék-e.
  • A megrendelt árut nem csak házhozszállítással tudja átvenni, hanem MPL Posta Ponton is, amihez 2500 Posta, illetve MOL kút is tartozik.
  • Abban az esetben, ha az adott távirányító más eszközt vagy TV-t is tud irányítani, fel van tüntetve az adatlapján.
  • Vásárlóink a távirányítók adatlapján hagyhatnak leírást, így Ön láthatja, mennyire elégedettek a termékkel.
Távirányító rendelés Berettyóújfalú

Nem csak TV távirányítót rendelhet nálunk, hanem választékunk között megtalálható a következő távszabályzók is:

Milyen márkák közül választhatok?

Ha fontos Önnek a márka, akkor akár márkanév szerint is válogathat távirányító eszközt az otthoni eszközeihez! Rendelkezünk nagy márkanevek távirányítóival is, mint a Samsung, Grand Prix, Gorenje, Sony, Thomson, Toshiba, Acer, Akai, Arena, Belstar, Corso; illetve kisebb márkákkal is fel vagyunk szerelve, mint a Crown, Dual, Durabrand, Loewe, Packard Bell, stb. Több, mint 1000 márkás távirányító közül választhat: https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyitok

Távirányító bolt berettyóújfalú

Használja weblapunkon a távirányító keresőt, hogy időt spóroljon a választásnál!

És hogy miért válasszon minket?

  • Távirányítóink ára alacsonyabb, mint a bolti ár
  • Akár 1 munkanapon belül megérkezik a megrendelt távirányítója
  • 1 év garancia van minden távirányítóra

Hogy mi a különbség az utángyártott/gyári/univerzális távirányítók között?

Mindet más célból vásárolják ügyfeleink. Aki hűséges egy márkához, az általában a gyári távirányítót választja. Amíg ezek speciálisabb távirányítók, s az adott eszközhöz vannak szabva, addig az utángyártottak csak kinézetben olyanok, mint az eredeti, de ennek ellenére tökéletesen végzik a feladatukat. Árban az utángyártott távirányító olcsóbb, mint a gyári.

A harmadik típus az univerzális távirányító, mely kinézetre sem egyezik meg az eredetivel, s az Ön eszközéhez van beprogramozva.

Kiszállítás Berettyóújfalura

  • Ha délután 1-ig leadja a rendelést, akkor akár már a következő munkanap kézhez kaphatja Berettyóújfalun vagy a választott átvevőponton a terméket!

Nézze át kínálatunkat, s válassza ki az Önnek megfelelő távirányítót!