Távirányító rendelés Budaörsre

HDplanet az egész országot, illetve Pest megyét, az ország központját is ellátja távirányítókkal. Ez alól természetesen Budaörs sem kivétel, így a Budaörsiek otthonuk kényelméből is igénybe vehetik webshopunk szolgáltatásait. Ügyfeleink a következő előnyökhöz jutnak:
  • Termékeink a boltokban megszokott minőségben, de annál jóval kedvezőbb áron érhetőek el
  • A tőlünk vásárolt távirányító termékek mindegyikéhez 1 év garanciát biztosítunk
  • A megrendelések akár már a következő munkanap megérkezhetnek Önhöz
Távirányító rendelés Budaörs

Mit tud tenni, ha nem találja távirányítóját, vagy az nem működik megfelelően?

Az újonnan vett tévékhez természetesen távirányító is jár. Ám ez a használtan vett készülékeknél gyakran nincs így, vagy olyan távirányítót csomagolnak a tévéhez, ami nem funkcionál megfelelően. Ráadásul a jó távirányítók is tönkre tudnak menni, vagy eltűnhetnek. Ilyenkor jön jól a webshopunk távirányító kereső rendszere, amelyben gyártó és típus szerint is lehet keresni az eszközök között. A kereső segítségével Ön biztosan megtalálja a tévéjének megfelelő távirányítót.

Ha a gyártó nevére keres, elég a kezdőbetűket beírnia. A rendszer azonnal listázza a lehetséges gyártókat. Önnek már csak ki kell választania a megfelelőt a felkínált lehetőségek közül.

Amennyiben típus szerint keresne, két lehetőség is áll Ön előtt. Megadhatja a tévé típusát, mely a készülék hátoldalán található, vagy a távirányító típusszámát, melyet általában az elemtartónál talál meg.

Ha nem sikerült megtalálni a jó távirányítót, vagy bármilyen kérdése van, forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz!

Miben más a gyári-, az utángyártott-, és az univerzális távirányító?

A HDplanet webshopja háromféle típusú távirányítót kínál rendelésre. Ezek kinézetben, árban és minőségben sem ugyanolyanok:

  • A legmagasabb minőséget a gyári eredeti távirányító képviseli. Pontosan olyan, mint amit az új készülékekhez mellékel a gyártó. Ezt hivatott igazolni a rajta levő márkajelzés is.
  • Az utángyártott távirányítón nincs rajta a márkajelzés, és emiatt jóval olcsóbb is. Minőségben ugyan elmarad némileg a gyáritól, de a feladatát tökéletesen ellátja.
  • Az univerzális távirányító viszont teljesen más, hiszen nem egy adott televízióhoz készült. Az ilyenfajta távirányítókat bármilyen tévé irányítására be lehet programozni. Ezt a kollégáink el is végzik Ön helyett, így Önnek csak annyi a dolga használat előtt, hogy behelyezze az elemet. Ha egy univerzális távirányítót ráprogramoztak egy készülékre, a programját sosem felejti el, még elemcsere esetén sem!

Amennyiben nem tud dönteni a háromfajta távirányító közül, kérjen segítséget ügyfélszolgálatunktól!

Még több távirányító

A HDplanet a tévéken kívül még egyéb berendezésekhez is kínál távirányítókat:

Márkanevek szerint is kereshet a baloldali menüben. Több száz márka közül választat, például: Siemens, a Sony, vagy a Samsung, de a kisebb gyártók termékei is megtalálható kínálatunkban. Itt nézzen körbe a teljes kínálatért: https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyitok

Távirányító bolt Budaörs

Távirányító kiszállítás Budaörsre

A HDplanet kiszállítási módból is többféle lehetőséget kínál Önnek, hogy Ön kiválaszthassa a leginkább megfelelőt:

  • A legkényelmesebb és leggyorsabb szállítási mód a futárszolgálat. Amennyiben ezt a megoldást választja, akár már másnap az otthonában lehet a megrendelt távirányító. A 13 óráig leadott rendeléseket a legtöbb esetben már a következő munkanap házhoz szállítja a futár.
  • Ha egy másik átvételi pontot szeretne megadni, az MPL Posta Pont segítségével ezt is megteheti. 2500 posta és 125 MOL benzinkút közül választhatja ki az Önnek legjobbat.

Válasszon még ma széles kínálatunkból, hogy pótolja hibás, elveszett vagy eltűnt távirányítóját, s használja az új terméket akár már holnap!