Távirányító rendelés Csongrádra

Távirányítók Csongrádon

Minőségi távirányítót szeretne megfizethető áron? Forduljon a HDPlanet.eu-hoz, hogy segíthessünk Önnek a megfizethető árral rendelkező, minőségi távirányító megtalálásában! Az egész országot ellátjuk távirányítókkal, így szolgáltatásunk Csongrád lakosai számára is elérhető.

3 előnyt kínálunk Önnek:

1. 1 év garanciát távirányítóinkra!

2. akár már másnapra történő kiszállítást!

3. alacsony árakat, jóval a bolti árak alatt!

Ha elromlik a távirányító…

Mind ismerjük azt a problémát, amikor egy távirányító nem működik megfelelően, elromlik, esetleg eltűnik. Ilyenkor kapóra jöhet a gyors segítség, melyet a HDPlanet.eu nyújt. Márkás távirányítóink (Sony, Schneider, Sharp, Siemens, Hitachi és még sok más) várják a következő oldalon (bal oldali menüben): https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyito

Ha nem tud választani a kínálatból, illetve kérdése lenne, csak forduljon ügyfélszolgálatunkhoz!

Tudnivalók a távirányító rendeléshez

A távirányító rendelés megkönnyítése érdekében kategóriákba rendezve találja meg az eszközöket. A HDPlanet.eu oldalán a következő kategóriák érhetőek el:

        ·         klíma távirányítók:  https://www.hdplanet.eu/termekek/klima-taviranyito

        ·         beltéri egység távirányítók: https://www.hdplanet.eu/termekek/belteri-egyseg

        ·         univerzális távirányítók: https://www.hdplanet.eu/termekek/univerzalis-taviranyito

A megfelelő eszköz megtalálása után, tekintse meg a kiválasztott távirányító adatlapját. Az adatlapon láthatja a szállítási opciókat, garanciális feltételeket és képeket a távirányítóról.

Milyen távirányító típusok közül választhat?

A HDPlanet.eu távirányító típusai 3 kategóriába tartoznak. A gyári távirányítók maximális minőséget képviselnek, melyet a gyártó logója is jelez a távirányító eszközön. Ezt a minőségi szintet a termék ára is tükrözi.

Az utángyártott eszközök egy alacsonyabb árkategóriát képviselnek, mely a gyári távirányítókhoz képest mért alacsonyabb minőségükből adódik.

Az univerzális távirányítók kinézete nem egyezik meg az eredeti távirányítókkal, mivel bármely eszközhöz be lehet programozni. A távirányító programját kollégáink programozzák be, s Önhöz már használatra készen kerül az eszköz.

Hogyan tud gyorsabban keresni a távirányítók között?

A távirányítók közötti keresést az oldalon található távirányító kereső programunk teszi gyorsabbá és hatékonyabbá. A keresőben gyártó és típus szerinti keresést indíthat. A gyártóhoz Önnek a televízió gyártójának nevét kell begépelnie, még a típushoz a televízió vagy a távirányító eszköz típusát.

Ha a kereső nem találja meg a megfelelő távirányítót, egyéb lehetőségeket is felajánl, mely megfelel a tévéje típusának vagy gyártójának.

A megrendelt termék átvételére 3 lehetőséget kínálunk Önnek.

A futárszolgálattal való házhozszállítás a kiszállítási módok közül a leggyorsabb. Ha rendelését 13 óráig leadja, a kiszállítás akár már a következő munkanap is megtörténhet. A 13 óra utáni megrendelésekkel 1 munkanappal később csenget a futár.

Az MPL Posta Ponton való átvétel segítségével Ön több, mint 2500 Postán és 125 MOL kúton is átveheti csomagját. Ez a szállítási mód olcsóbb az első lehetőségben említettnél.

A személyes átvételnem nincs extra díja, csak érjen oda mintaboltunkba munkanapokon 9 és 18 óra között: 1042 Budapest, Árpád út 39.

 

Használja a távirányító keresőt, hogy azonnal megtalálja a tökéletes távirányítót még ma. Ha megvan a kívánt termék, akkor pedig ne habozzon, rendelje meg az Ön vadiúj távirányítóját!