Távirányító rendelés Dabasra

Pest megye lakosai a HDplanet segítségével számos távirányítófajtát rendelhetnek meg házuk kényelméből, így Dabas lakosainak is csupán pár kattintás, és kész a rendelés!

A HDplanet legfontosabb érvei amellett, hogy webshopunkat válassza:

  • A távirányítókra 1 év garancia jár!
  • Gyors átvételi lehetőséget biztosítunk - házhozszállítás már akár 1 napon belül!
  • Olcsó távirányító árakat, a bolti árakhoz képest jelentős megtakarítással!
Távirányító rendelés Dabas

Ha elveszik, eltörik vagy elromlik a távirányító

Az új tévékhez kapott távirányítókkal is történhetnek problémák, míg a használt tévék és távirányítóik esetében még gyakoriabbak ezek. Nincs is annál idegesítőbb, mint amikor állandóan fel kell kelni a fotelből, mert például túl hangos a reklám, vagy csatornát kellene váltani.

Ezen helyzetek gyors megoldására született meg webshopunk, hogy azonnal orvosolja az Ön problémáját.

Mit kell tudnia a távirányító rendeléshez?

A HDplanet weboldalán Ön nem csak tévé távirányítót rendelhet. Kínálatunkban megtalálhatóak:

Ha márkás termékek közül szeretne választani, akkor kínálatunkban megtalálja a Sharp, Siemens, Tesla, UPC távirányító eszközeit is: https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyitok

Böngésszen a baloldali menüben több mint 1000 márkánk közül!

Milyen távirányító típusok közül választhat a weboldalon?

A HDplanet 3 távirányító típust kínál Önnek. A három fő típusból a legmagasabb kategóriát a gyári távirányító képviseli:
  • A gyári eszközök logóval is el vannak látva, illetve áruk tükrözi a minőségüket is.
  • Az utángyártott eszközök minőségben elmaradnak a gyári eszközöktől, így az ilyen távirányítók olcsóbbak gyári társuknál.
  • A harmadik típus az univerzális távirányító, az ilyen eszközök nem egy tévéhez lettek legyártva, hanem bármely tévé eszközhöz használhatóak. Árban olcsóbbak a gyári távirányítónál, illetve kinézetben teljesen eltérnek a gyári- és az utángyártott távirányítóktól.

Ha Ön gyorsabban szeretne keresni a távirányítók között, megteheti az oldal távirányító kereső rendszerével, mely támogatja a gyártó és a típus szerinti keresést is.

Ha kiválasztotta a megfelelő távirányítót, Ön tájékozódhat annak áráról, szállítási módjairól, garanciális feltételeiről a távirányítóhoz tartozó adatlapon.

Abban az esetben, ha nem sikerült választania, keresse fel ügyfélszolgálatunkat, ahol kollégáink ingyenes segítségével biztosan megtalálja a tökéletes távirányítót.

Távirányító bolt Dabas

Hogyan veheti át a távirányítóját?

Termékei átvételére számos lehetőséget biztosít a HDplanet:

  • Melyből a legkényelmesebb a futárszolgálat segítségével történő kiszállítás. A 13 óráig leadott rendelések esetében a legtöbb esetben már a következő munkanap jelentkezik a futár az Ön által megadott címen.
  • Amennyiben Ön egy megadott Postán vagy MOL benzinkúton kívánja átvenni a megrendelt terméket, megteheti az MPL Posta Pont hálózat segítségével. Ez a szállítási mód olcsóbb, mint a futár.

Válogasson minőségi távirányítóink közül és rendeljen még ma, majd vegye kézbe a megrendelt terméket akár már holnap!