Távirányító rendelés Dombóvárra

Távirányító Dombóvárra is!

A HDPlanet.eu elkötelezte magát amellett, hogy az egész országot minőségi távirányító eszközökkel lássa el webshopján keresztül. A HDPlanet.eu kínálata így már elérhető Tolna megye illetve Dombóvár lakosa számára!

A dombóváriak rendelését a következő 3 előnnyel is támogatjuk:

1. 1 év garancia jár minden távirányító eszközre

2. akár már másnapra Önnél lehet a megrendelt termék!

3. a távirányítók árai jóval a bolti árak alatt vannak!

Törött, nem működő vagy elveszett távirányító? Válasszon a HDplanet.eu sokszínű kínálatából!

Bárkivel megeshet a mindennapi tévézés során, hogy elejti, eltöri vagy nem találja a távirányítóját, így gyorsan egy új eszközre van szüksége. Ezt a problémát Ön otthona melegéből is orvosolhatja a HDPlanet.eu segítségével.

Hogy még egyszerűbbé tegyük megrendelőink dolgát, még egy távirányító keresőt is telepítettünk oldalunkra, melynek segítségével Ön gyártó vagy típus szerint kereshet rá az eszközökre. Elég, ha pár számot vagy betűt beüt, máris megtalálhatja a tökéletes eszközt!

Milyen távirányítók érhetőek el a weboldalon?

A webshopon keresztül nem csak TV távirányítót rendelhet, hanem

          ·         klíma távirányítót: https://www.hdplanet.eu/termekek/klima-taviranyito

          ·         beltéri egység távirányítót: https://www.hdplanet.eu/termekek/belteri-egyseg

          ·         vagy univerzális távirányítót: https://www.hdplanet.eu/termekek/univerzalis-taviranyito

Abban az esetben, ha eredeti, minőségi eszközben gondolkodik, arra is van megoldásunk. Webshopunkon keresztül hozzájuthat Sanyo, Sharp, Siemens, UPC, Strong vagy Nokia távirányító eszközökhöz a következő oldalon (a bal oldali menüben): https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyito

Ha rátalált a keresett távirányítóra, tekintse meg adatlapját a következő adatok eléréséhez: ár, képek, szállítási információ, 1 éves garanciavállalás, alternatív eszközök és vásárlói visszajelzés.

Gyári-, utángyártott vagy univerzális távirányító: melyik a megfelelő az Ön számára?

A HDPlanet.eu három nagy távirányító típusa közül a gyári távirányítók képviselik a gyártó által biztosított maximális minőséget, melyet a márkajelzésből és az eszköz árából is láthat.

Egy olcsóbb megoldást jelent az utángyártott eszköz, melynek minősége eltér a gyári távirányítótól és logó sem található rajta, de egyben olcsóbb is. Válassza ezt a típust, ha Önnek nem fontos a márkahűség!

A harmadik megoldás az univerzális távirányító, mely kinézetben nem hasonlít az előző kettő távirányítóra. Ennek oka a következő: az univerzális távirányító bármely eszközhöz beprogramozható, melyet kollégáink állítanak be használat előtt. A programot a távirányító örökre eltárolja, így Önnek már nem kell ezzel bajlódnia.

Ha kérdése van a távirányító típusokkal kapcsolatban, ügyfélszolgálatunkon Örömmel segítenek kérdése megválaszolásában!

Kiszállítás Dombóvárra

A Dombóvárra való kiszállítás történhet futárszolgálattal, mellyel a 13 óráig leadott rendeléseknél már akár a következő munkanapra Önnél lehet a csomagja. Ha rendelése nem érkezik be 13 óra előtt, akkor sincs gond, a futár ilyenkor egy munkanappal később jelentkezik az Ön által megadott címen.

Az átvétel történhet MPL Posta Pont segítségével is, melyhez több mint 125 MOL benzinkút és 2500 Posta tartozik. Ez az átvételi mód olcsóbb a futárnál.

Személyes átvétel is elérhető, mely a következő helyszínen tehető meg: 1042 Budapest, Árpád út 39. Csak látogassa meg mintaboltunkat munkanapokon 9 és 17 óra között, így megspórolhatja a szállítási költséget.

 

Böngésszen távirányítóink között, s használja a gyorskeresőt, hogy azonnal ráleljen a megfelelő eszközre! Választását rendelje meg ma, így akár már holnap használhatja is vadiúj távirányítóját!