Távirányító rendelés Dunaharasztiba

A HDplanet célja az egész ország ellátása minőségi távirányító eszközökkel. Nincs ez másképp a Pest megyei lakosokkal sem, így a dunaharaszti lakosok számára is elérhető webshopunk. Válassza cégünket, ha minőségi távirányítót szeretne beszerezni!

Webshopunk 3 kiváló előnyt kínál minden dunaharaszti lakos számára:

  • A webshopunkban megtalálható távirányítók árai jóval a bolti árak alatt vannak
  • Minden távirányítót 1 év garanciával szállítunk
  • Akár már a következő munkanap Önnél lehet a megrendelt távirányító
Távirányító rendelés Dunaharasztira

Elveszett vagy eltört a távirányítója? Rendeljen webshopunkból, hogy akár másnapra kéznél legyen az új!

Az új tévékhez megszokott, hogy kapunk egy új távirányítót, viszont régi tévé esetén a kapott távirányító lehet, hogy nem a tévéhez való, gyorsan elromlik vagy akár eltűnik. Idővel epdig minden távirányító tönkremegy.

Webshopunkban megtalálhatja a tévéjéhez tökéletesen illő eszközt, melynek megtalálásában egy távirányítókereső-rendszer segít. A keresőrendszer segítségével rákereshet az eszközre a gyártó vagy a típus alapján.

A 'Gyártó' mező mellé elég, ha begépel pár betűt, s máris láthatja a lehetséges eredményeket és lehetőségeket. Ha nem találja meg a megfelelő gyártót vagy márkát, weblapunk alternatív megoldásokat is ajánl.

A típus szerinti keresésnél a TV típusa vagy a távirányító típusszáma kereshető ki. A távirányítók típusszámát általában a távirányító elemtartója körüli részen vagy a termék elején olvashatja le.

Milyen távirányítók érhetőek el a weblapon?

A HDplanet weblapján nem csak tévé távirányítók érhetőek el:

Amennyiben márkanév szerint nézelődne, a bal oldali menüben választhat a keresett márkák közül: https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyitok

Ha megtalálta a megfelelő terméket, a termékhez csatolt leírásban találhat bővebb tájékoztatást az eszköz áráról, garanciájáról, vásárlói visszajelzésekről, a termék típusáról (gyári-, utángyártott vagy univerzális-e) és a helyettesítő termékekről.

Távirányító bolt Dunaharaszti

Melyik terméket válassza (gyári távirányító, utángyártott távirányító vagy univerzális távirányító)?

  • A gyári távirányító megegyezik a márkaboltban is kapható eredeti távirányítóval, melyet az eszköz kiváló minőségéből és logójelzéséből is láthat.
  • Az utángyártott távirányító ellenben csak kinézetében olyan, mint a gyári távirányító, de a márkajelzést nem találja meg rajta. Kicsit gyengébb minőség, így olcsóbb, de tökéletesen működik.
  • A következő ajánlatunk az univerzális távirányító, mely nem hasonlít kinézetben az előbbiekre, de feladatát maximális ellátja. Ezen távirányító beprogramozva érkezik Önhöz, s programját nem felejti el a későbbiek során sem. Az elem berakása után azonnal használhatja a készüléket.

Szállítási információk a dunaharaszti lakosok számára

Dunaharaszti városában lakó vevőink három szállítási mód közül választhatnak:

  • Az első szállítási mód a futárral történő házhozszállítás, mely a leggyorsabb mindközül. Ha 13 óráig leadja rendelését, a legtöbb esetben már a következő munkanap Önnél lehet a kívánt termék.
  • Ha Ön szeretné kiválasztani az átvételi pontot, megteheti az MPL Posta Pontos átvétel segítségével, melyhez több mint 2000 posta és 125 MOL benzinkút tartozik.

Rendeljen még ma, hogy már holnap Önnél lehessen az Ön 1 év garanciával rendelkező távirányítója!