Távirányító rendelés Dunakeszire

A HDplanet feltett célja, hogy az ország egész területét ellássa távirányítókkal. Igaz ez Pest megyére és Dunakeszi városára is, ahol a vásárlók számára a következő 3 előnyt kínáljuk:

  • Áraink jóval alacsonyabbak, mint a boltokban megszokott árak
  • Minden távirányítónkra 1 év garanciát adunk
  • A megrendelt távirányítót akár már a következő munkanap Dunakeszire szállítjuk

Elveszett, eltört vagy elromlott távirányító? Szerezzen be egy újat!

Az új tévékhez a gyártó vadonatúj távirányítót biztosít, mely azonban korántsem tart örökké. Egy távirányító bármikor eltörhet, vagy elveszhet, ilyenkor nincs más lehetőség, pótolni kell.

A használt tévéknél ez a probléma még többször jelentkezik, hiszen a régi távirányítók a legritkább esetben bírják hosszú ideig.

Ön is hasonló cipőben jár? Ha igen, a legjobb helyre érkezett, hatalmas termékkínálatunkban szinte nincs is olyan távirányító, amelyik nem található meg. Kérjük, olvassa át ezt a leírást annak érdekében, hogy az Ön távirányító vásárlása a lehető leggördülékenyebben és leggyorsabban mehessen végbe!

Távirányító rendelés Dunakeszire

Milyen berendezésekhez rendelhet a webshopból távirányítót?

A rendelés megkönnyítését a távirányító eszközök kategóriákba rendezésével biztosítjuk, úgy mint az

Abban az esetben, ha népszerű márkák közül kíván válogatni, mint pl. a Hyundai, Grundig, LG, Sharp, Panasonic vagy Nokia, a következő oldalon teheti meg (a bal oldali menü segítségével): https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyitok

A fenti linken több mint 100 márkanév kínálata várja az Ön látogatását, így ha Ön márkás távirányítót talál, akkor aligha talál a HDplanet kínálatánál alkalmasabb helyet!

Minden távirányító részletes adatlappal rendelkezik, így Ön nem vesz zsákbamacskát. Az adatlapokon olvasható a távirányító típusa, megtekinthetők a termékről készült képek, az átvételi módok, illetve a korábbi vásárlók visszajelzései.

Gyári távirányító, utángyártott távirányító vagy univerzális távirányító - melyiket érdemes választani?

Webshopunkban három távirányító típus található, a gyári-, az utángyártott- illetve az univerzális távirányító:

  • A gyári távirányító a gyártó eredeti távirányítójának másolata. Szerepel rajta a márkanév logója, minősége kiemelkedő, felépítése strapabíró. Ez a lehető legjobb választás, persze ára is magasabb. Ha Ön a legjobbat szeretné, vagy csak márkázott terméket venne, ez a típus a megfelelő Önnek.
  • Az utángyártott távirányítók a gyári eszközökhöz igen hasonlóak, de minőségük eltér. A gyengébb minőség mellett feltűnő, hogy az eredeti gyártó logója sem található meg a terméken. Az ilyen típusú távirányítók nagy előnye, hogy olcsóbbak, mint a gyári változatok.
  • Az univerzális távirányítók kinézetükben is eltérnek az előző két modelltípustól, hiszen bármely TV készülékhez beprogramozhatóak. A programozást a kollégáink végzik, az Ön megrendelése után. Ennek köszönhetően a megrendelt univerzális távirányító az Ön készülékével tökéletesen együtt fog működni, a programját a továbbiakban már elemcsere után sem felejti el.

Ha Ön a leírás alapján sem biztos abban, hogy melyik távirányító mellett döntsön, kérje kollégáink ingyenes segítségét!

Távirányítókereső az Ön segítségére

A HDplanet webshopjában Ön egy pillanat alatt megtalálhatja a tökéletes távirányítót, ha a Gyártó vagy Típus szerinti keresést használja. A gyártó mezőbe a TV gyártójának nevét gépelheti be, még a típushoz a TV, klíma, beltéri egység vagy a távirányító típusszámát.

A begépelés során a kereső már az első betű leütése után megmutatja a kapcsolódó találatokat, melyek száma egyre fogy, ahogy Ön egyre több és több karaktert gépel be.

A készülék típusszáma leolvasható a készülék hátulján, a távirányító típusszámát pedig Ön a távirányító elején vagy hátul, az elemtartó felett találja meg.

Amennyiben begépelte a keresett típus számát vagy gyártó nevét, nyomja meg a keresés gombot. Ha nem találja meg a keresett terméket, akkor kérje kollégáink segítségét a feltüntetett elérhetőségeinken.

Távirányító bolt Dunakeszi

Távirányító kiszállítás Dunakeszire

Dunakeszi lakosai számára több átvételi módot is biztosítunk:

  • A leggyorsabb és legkényelmesebb a házhozszállítással történő csomagátvétel. Ha Ön ezt választja, és 13 óráig leadja rendelését, a legtöbb esetben már másnap jelentkezik Önnél a futár. A 13 óra után beérkező megrendeléseket 1 nappal később viszik házhoz.
  • Az MPL Posta Ponton történő átvétel során Ön több mint 2500 Postán és 125 MOL benzinkúton veheti át megrendelt távirányítóját. Ez a szállítási mód ráadásul olcsóbb is, mint a házhozszállítás díja.

Nézze át kínálatunkat, s rendelje meg a kiválasztott távirányítót otthona kényelméből! Ne habozzon, rendeljen most, s élvezze az új távirányító előnyeit már holnap!