Távirányító rendelés Dunaújvárosba

A HDplanet célja, hogy távirányító kínálatát elérhetővé tegye az egész országban. Munkánk sikeres, hiszen nincs olyan pontja Magyarországnak, ahonnan ne lehetne rendelni, nincs ez másképp Dunaújváros lakóival sem.

Ha Ön új távirányítót keres, a legjobb helyen jár! Választását 3 előnnyel is támogatjuk, melyek a következők:

  • Áraink jóval a hagyományos bolti árak alatt vannak
  • Minden távirányítóra 1 év garanciát adunk
  • Akár már a következő munkanap Dunaújvárosba szállítjuk a megrendelt távirányítót

Eltört, elveszett vagy nem működik megfelelően? Cserélje le régi távirányítóját egy újra!

Igazán bosszantó dolog, amikor a távirányító romlik el. Nincs is kényelmetlenebb, mint minden egyes művelethez felkelni a fotelből vagy az ágyból, s kézzel váltani a csatornát. A távirányítók pedig idővel mindenképp elromlanak.

Ugyanilyen rossz dolog, amikor egy használt berendezéshez kapott távirányító nem működik megfelelően. Ilyenkor sem lehet mást tenni, mint új távirányítót venni.

Ha Ön is hasonlóan járt, akkor most a legjobb helyre érkezett! Hatalmas távirányító kínálatunkból szinte bármilyen készülékhez tudunk távirányítót ajánlani. A minőségi kiszolgálást pedig kollégáink sokéves tapasztalata, illetve a már kiszolgált vevők nagy száma garantálja.

Olvassa el az alábbi tájékoztatót, ahol megválaszoljuk a leggyakrabban feltett kérdéseket.

Távirányító rednelés Dunaújvárosba

Milyen távirányítót rendelhet a webshopból?

Webshopunkban a távirányítók kategóriákba vannak osztva, hogy Ön könnyebben megtalálja a keresett típust. Nem csak TV-hez való távirányítók közül rendelhet, hanem találhat webshopunkban:

illetve több mint 100 márkanév távirányítóit, mint pl. a Delton, Daewoo, Grundig, LG vagy a Toshiba. Ha Ön ezen eszközöket keresi, a következő oldalt kell felkeresnie, (a bal oldali menüt használja): https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyitok

A kiválasztott távirányító adatlapját megtekintve pedig hasznos információkhoz juthat a termékről. Itt olvashatóak a távirányító részletes adatai, az ár, megtekinthetők a képek és a kiszállítás. A már korábbi vásárlók visszajelzései is nyomon követhető az adatlapokon.

Gyári-, utángyártott- vagy univerzális távirányító? Melyik a legjobb döntés?

A HDplanet kínálatában mindhárom távirányító típus megtalálható, így Ön aszerint válogathat, hogy igényeinek melyik távirányító felel meg a legjobban:

  • Gyári távirányító:A gyári távirányító megegyezik a gyártó által legyártott eredeti távirányítóval, melyet Ön az eredeti gyári logó feltüntetéséből is láthat. Ez a távirányító típus a legdrágább és a legjobb minőségű. Ha Önnek a márkahűség áll az első helyen, akkor válassza ezt a megoldást!
  • Utángyártott távirányító:Az utángyártott távirányító kinézetében nagyon hasonló a gyári távirányítóhoz. Mivel nem éri el a gyári minőséget, a gyártó eredeti márkajelzése sem található meg rajta. Árban olcsóbb kategóriát képvisel, így ez azon vásárlóinknak ajánlott, akik olcsóbb megoldást keresnek távirányítójuk pótlására.
  • Univerzális távirányító:A harmadik típus az univerzális távirányító, melynek kinézete jelentősen eltér az előbbi két eszköztől. Ez abból adódik, hogy az univerzális távirányítókat nem egy bizonyos berendezés irányítására gyártják, hanem bármely eszközhöz beprogramozhatóak. Az elem behelyezése után ezek a távirányítók azonnal használatra készek. Kollégáink beprogramozzák a megrendelt távirányítót, mely a programját sohasem felejti el, s azonnal együtt fog működni az Ön irányítani kívánt eszközével.

Ha a fenti leírás után még kérdése lenne, kérjük, forduljon bizalommal munkatársainkhoz!

Használja távirányítókeresőnket!

Webshopunkat egy távirányítókeresővel láttuk el, hogy Ön azonnal megtalálhassa a keresett távirányító eszközt. Használatával így biztosan megtalálja a TV készülékéhez leginkább illő darabot.

A kereső használatához csak adja meg televíziójának típusát a gyártó sorban. Ha elkezdi begépelni az adott gyártót, már pár betű beírásakor felajánlja a rendszer az elérhető tévémárkákat.

A típus mezőbe pedig a televízió vagy a távirányító típusát beírva kaphat találatokat. A távirányító pontos típusát az elemtartó környékén, vagy a távirányító elején olvashatja le. Ha a keresés gombra kattint, rendszerünk azonnal megjeleníti az illeszkedő találatokat.

Ha a kereső nem működik megfelelően, vagy segítségre lenne szüksége, kollégáink ingyenes segítséget nyújtanak az elérhetőségeinken!

Távirányító bolt Dunaújváros

Távirányító kiszállítás Dunaújvárosba

A dunaújvárosi lakosok számára 3 féle szállítási mód érhető el:

  • A futárszolgálat a leggyorsabb kiszállítási mód, de egyben ez kerül a legtöbbe is. Ha Ön ezt a kiszállítási módot választja, s 13 óráig leadja rendelését, a futár a legtöbb esetben már a következő munkanap házhoz viszi a csomagot. A 13 óra utáni megrendelések 1 munkanappal később érkeznek Dunaújvárosba.
  • A csomagátvétel MPL Posta Pont segítségével is megtörténhet, melyet Ön több mint 2500 Postán és 125 MOL kúton tehet meg. Biztosan talál az Ön lakhelyéhez közeli átvételi pontot, így ez a mód is kényelmes átvételt jelent. Ráadásul ez az opció olcsóbb a futárnál!

Nézzen körül kínálatunkban, s rendelje meg vadonat új távirányítóját. Ne habozzon, rendeljen most, s használja az új terméket akár már holnap!