Áruházunk 2023. június 1-11 között szabadság miatt zárva tart! Online rendelések teljesítése a szünet után indul ismét. Megértésüket köszönjük!

Távirányító Egerre

Távirányító Eger

A HDPlanet.eu nagy fába vágta a fejszéjét, hiszen célja, hogy minden magyar háztartásba eljuttassa minőségi távirányítóit. Nincs ez másképp a magyar Athén lakóival sem, hiszen számukra is korlátozás nélkül elérhető a webshopunk teljes kínálata.

Az egri lakosok megrendelését továbbra is 3 előnnyel szeretnénk támogatni:

            1.       a távirányítóink ára jóval a hagyományos árak alatt van

            2.       minden távirányítónkra 1 év garanciát adunk

            3.       a megrendelt termék akár már a következő munkanap kézhez vehető Egerban

 

Nem működő, törött vagy elveszett távirányító? A HDplanet.eu ismeri ezt a problémát és azonnal megpróbálja orvosolni azt. Egy mindennap használatban lévő tárgy esetében gyakran előfordulhat, hogy elromlik, eltörik vagy egyéb probléma lép fel. A webshopunkban Ön könnyen kiválaszthatja az Önnek leginkább megfelelő távirányítót.

Milyen eszközhöz rendelhet távirányítót a HDplanet.eu webshopjából?

Webshopunkban nem csak TV távirányítókat találhat, hanem

           ·         klíma távirányítót: https://www.hdplanet.eu/termekek/klima-taviranyito

           ·         beltéri egység távirányítót: https://www.hdplanet.eu/termekek/belteri-egyseg

           ·         univerzális távirányítót: https://www.hdplanet.eu/termekek/univerzalis-taviranyito

vagy olyan minőségi távirányítókat, mint pl. a Nokia, Otto Verstand, Sharp, Siemens, Tesla vagy Toshiba. Ezek a távirányítók a következő címen érhetőek el, a bal oldali menün keresztül: https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyito

A távirányítókról bővebb információt találhat a távirányítóhoz tartozó adatlapon. Ezen az adatlapon láthat képeket a távirányítóról, megnézheti a távirányító pontos típusát, azon eszközöket, melyek a távirányítóval vezérelhetőek, a távirányító árát, illetve a vásárlói visszajelzéseket.

Gyári-, utángyártott- vagy univerzális távirányítót válasszon?

Ez egy olyan kérdés, melynek eldöntésében az Ön segítségére van a HDplanet.eu leírása.

A HDPlanet.eu webshopjában Ön három távirányító típus közül választhat:

Gyári távirányító: Ez a típus képviseli a legmagasabb minőséget, hiszen az eredeti gyártó készíti, a távirányítón szerepel a márkanév logója. Az ilyen távirányítók ára magasabb, mint a többi típusé.

Utángyártott távirányító: Ezek a termékek kinézetben hasonlóak a gyári távirányítókhoz, míg minőségben gyengébbek annál. Ezek a termékek viszont olcsóbbak, így azon vásárlóinknak lehet tökéletes választás, akik igényes, de egyben kedvezményesebb áru megoldást szeretnének.

Univerzális távirányító: Ez a típusú távirányító nem hasonlít az eredeti távirányítóra, hiszen általános célú felhasználásra készült. A távirányító programját az Ön megrendelése után a kollégáink programozzák be, így fog együtt működni a termék az Ön készülékével. A programot a távirányító a továbbiakban nem fogja elfelejteni, még ha elemet cserélnek benne, akkor sem.

Amennyiben a leírás ellenére Ön még segítséget igényel a választáshoz, kérje kollégáink segítségét, akik azonnal segítségére lesznek!

Távirányítókereső a gyors találatért!

Webshopunk távirányítókeresővel van ellátva, mely az Ön segítségére lehet abban, hogy gyorsan ráleljen a megfelelő távirányítóra.

A kereső segítségével Ön gyártó és típus szerinti keresést indíthat. A gyártó mezőbe csak gépelje be a TV eszköz gyártójának a nevét, majd nyomja meg a keresés gombot.

A típus mezőben Ön megadhatja a TV vagy távirányító eszköz típusszámát, s ezzel megjelenítheti az elérhető termékeket. A távirányító típusszámát a távirányító elemtartója környékén, vagy a távirányító elején olvashatja le.

Ha Ön úgy érzi, hogy a keresővel nem kapott megfelelő találatokat, kérjük, vegye fel munkatársainkkal a kapcsolatot!

Kiszállítás Egerbe

Kínálatunkból Ön több féle kiszállítási módot választhat. Mindegyik elérhető Eger teljes területén.

Futárszolgálat: A futárszolgálat a leggyorsabb szállítási mód, igaz, ez is kerül a legtöbbe. Ha Ön 13 óráig leadja rendelését és ezt a szállítási módot választja, a megrendelt termék a legtöbb esetben már a következő munkanap házhozszállításra kerül. A 13 óra után beérkező megrendeléseket 1 munkanappal később szállítjuk ki.

MPL Posta Pontok: Az MPL Posta Pontok biztosítják Önnek a lakhelyéhez legközelebb eső Posta vagy MOL benzinkút kiválasztását, ahol Ön átveheti a megrendelt termékét. Az MPL Posta Pont hálózatához több mint 125 MOL benzinkút és 2500 Posta tartozik, így mindenképp megtalálja az Önhöz legközelebb esőt. Az a szállítási mód olcsóbb, mint a futárszolgálat.

Személyes átvétel: Ha Ön Budapesten át tudja venni a megrendelt távirányítót, akkor nem számolunk fel extra költséget. Ehhez csak látogasson el a 1042 Budapest, Árpád út 39. címre, munkanapokon 9 és 18 óra között, ahol átveheti a távirányítóját.

Rendeljen webshopunkból, s éljen a HDPlanet.eu nyújtotta előnyökkel! Vásároljon most, s használja távirányítóját már akár holnaptól!