Távirányító rendelés Érdre

AHDplanetkínálata már az érdi lakosok számára elérhető, aki így otthonról, saját foteljük kényelméből juthatnak vadonatúj távirányítóhoz. Hogy az Ön megrendelése még zökkenőmentesebben menjen, a következő 3 előnyt kínáljuk az Ön számára:
  • A megszokott bolti áraknál jóval olcsóbb árakat
  • 1 év garanciát minden tőlünk rendelt távirányító eszközre
  • Akár már a következő munkanapra vállalt kiszállítást
Távirányító rendelés Érdre

Elveszett, eltört, vagy nem működik az Ön távirányítója

Az új tévékhez a gyártó biztosítja az eszközhöz tökéletesen illő új távirányítót, mely a használat során tönkre mehet, eltörhet, vagy csak egyszerűen elveszhet. A használt készülékekhez meg még nehezebb megfelelő távirányítót találni.

Ön is hasonló okok miatt van itt? Egyúj távirányítót keresjó áron? Ön jó helyen jár, kérjük, nézzen szét kínálatunkban!

Milyen berendezésekhez rendelhet távirányítót?

A rendelés megkönnyítésének érdekében kategóriákat hoztunk létre az oldalon, így ha Ön nem televízióhoz keres távirányítót, akkor a következő eszközök kategóriáit ajánljuk az Ön figyelmébe:

Abban az esetben, ha Ön nagy márkanevek közül szeretne válogatni, mint pl. a Daewoo, Grundig, Memory, Tatung, Technika, Tesla, LG, Orion, Panasonic vagy Nokia, a következő oldalon böngésszen (a bal oldali menüben): https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyitok

A megfelelő távirányító adatlapján feltüntettük a távirányító adatait, mint pl. leírásokat (gyári vagy utángyártott-e a termék), képeket a termékről, a termék árát, 1 éves garanciavállalást, átvételi módokat és vásárlói visszajelzéseket.

Ha Önnek távirányítóval kapcsolatos kérdése lenne, keresse fel ügyfélszolgálatunkat, ahol kollégáink készséggel nyújtanak ingyenes segítséget az Ön számára is.

Melyik távirányító típust érdemes választania: eredeti távirányítót, utángyártott távirányítót vagy univerzális távirányítót?

A HDplanet oldalán egyaránt megtalálhatóak gyári-, utángyártott- és univerzális modellek is. Annak ellenére, hogy egy megadott televízió típushoz keres Ön távirányító eszközt, bármely megoldást elérhető az Ön számára. A távirányítók közti különbség árban és kinézetben nyilvánul meg:

  • A gyári távirányító teljesen megegyezik a gyártó által az új tévékhez mellékelt eredeti távirányítóval. A termék logójelzéssel van ellátva, mely egyfajta a jó minőséget hivatott jelezni. Ha Önnek első helyen áll a márkahűség, s hajlandó a drágábbik távirányító típust választani, akkor ezt a kategóriát ajánljuk!
  • Az utángyártott távirányítók kinézete ugyanolyan, mint a gyári termékeké, de a logójelzés nem található meg rajta. Minőségük kicsit gyengébb a gyári típusnál, de feladatukat tökéletesen ellátják. Ezeket a termékeket azon vásárlóinknak ajánljuk, akik olcsóbb megoldást keresnek, mint a gyári távirányító.
  • Az univerzális távirányítók kinézetben teljesen eltérnek a gyári- és az utángyártott távirányítóktól, mivel nem egy megadott TV készülékhez készülnek, hanem bármely TV irányításához felhasználhatóak. Csupán annyira van szükség, hogy kollégáink beprogramozzák a megrendeléskor az Ön által megadott készülékhez. A programozás után a távirányító a programot már elemcserekor sem fogja elfelejteni.

A fenti leírásból Ön is láthatja, hogy számos megoldást kínálunk távirányítójának pótlására. Ön biztos lehet benne, hogy televíziója működni fog a megrendelt termékkel. 

Ha Ön a leírás alapján sem biztos döntésében, szakképzett kollégáink ingyenes segítséget nyújtanak Önnek a feltüntetett elérhetőségeinken! Keressen minket bizalommal!

Távirányító bolt Érd

A távirányítókereső használata

Webshopunk egy fejlett keresővel van ellátva, mely segítségével Ön rákereshez az aktuálisan elérhető távirányítókra. Használatával gyorsan és biztosan választ kaphat arra, hogy melyik távirányító felel meg maximálisan az Ön TV készülékének.

A keresés során az első lépés a televízió típusának megadása, melyet a gyártó mezőben tehet meg. Ha elkezdi begépelni a TV gyártóját, máris láthatja, hogy a rendszer felajánlja az elérhető TV márkákat. Ha több betűt üt le, akkor szűkül a javaslatok száma, így gyorsan rátalálhat a megfelelő eszközre.

A típus szerinti keresés mezőben Ön a televízió típusát adhatja meg, melyet a TV hátulján találhat meg. Emellett ebbe a mezőbe a távirányító típusszámát is beírhatja. Ez utóbbi számot a távirányító elemtartója felett, vagy a távirányító elején találja meg a legtöbb esetben. Ha a keresőrendszer nem nyerte el az Ön tetszését, természetesen továbbra is számíthat kollégáink segítségére.

Távkapcsoló kiszállítás Érdre

A HDplanet számos kiszállítási móddal várja megrendelőit, mellyel a távirányítók akár már másnapra eljuttathatóak Érdre:

  • A legkényelmesebb és leggyorsabb szállítási mód a futárszolgálattal történő házhozszállítás, mely 13 óráig leadott rendeléseknél a legtöbb esetben már a következő munkanap megtörténik. A 13 óra utáni rendelések egy munkanappal később érkeznek meg Érdre.
  • MPL Posta Ponton való átvétel: Ha Ön a megrendelt távirányítóját Postán vagy MOL benzinkúton szeretné átvenni, az MPL Posta Pont hálózatának tagjainál megteheti. Csak válassza ezt az opciót, mely olcsóbb a futárszolgálatnál.

Reméljük, hasznos segítséget nyújtottunk a távirányító vásárlásához. Nézze át kínálatunkat, s rendeljen még ma!