Áruházunk 2023. június 1-11 között szabadság miatt zárva tart! Online rendelések teljesítése a szünet után indul ismét. Megértésüket köszönjük!

Távirányító rendelés Esztergomba

Távirányítót keres Esztergomból?

A HDPlanet.eu céljául tűzte ki, hogy az egész országot jó minőségű távirányítókkal lássa el. Ez alól nem kivétel Esztergom sem, így a város lakosai otthonuk kényelméből vehetik igénybe webshopunk szolgáltatásait. Ügyfeleink a következő előnyöket élvezhetik:

        termékeink az üzletekben megszokott minőségben, de annál jóval kedvezőbb áron állnak az Ön rendelkezésére

        a tőlünk vásárolt távirányítók mindegyikéhez 1 év garanciát biztosítunk

        a megrendelések akár már másnap megérkezhetnek az Ön otthonába.

Mit kell tenni, ha a távirányító nem működik megfelelően, esetleg eltűnt?

Az újonnan vett televíziókhoz új távirányító is jár. Ám ez a használtan vett készülékeknél gyakran hiányzik, vagy nem kompatibilis a televízióval. Ráadásul a jó távirányító is elromolhat, vagy eltűnhet. Ilyenkor jön jól a webshopunk távirányító kereső rendszere, amelyben gyártó és típus szerint is lehet keresni az eszközök között. A kereső segítségével biztosan megtalálja a televíziójának megfelelő távirányítót.

Ha a gyártó nevére keres, elég a kezdőbetűket begépelni. A rendszer azonnal listázza a lehetséges gyártókat. Önnek már csak ki kell választania a lehetőségek közül.

Amennyiben típus szerint keresne, két lehetőség is áll Ön előtt. Megadhatja a televízió típusát, mely a készülék hátoldalán található, vagy a távirányító típusszámát, melyet gyakran az elemtartónál talál meg.

Amennyiben a keresés sikertelennek bizonyult, forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz, szívesen segítünk!

Miben más a gyári-, az utángyártott- és az univerzális távirányító?

A HDPlanet.eu webshopja háromféle típusú távirányítót kínál rendelésre. Ezek kinézetben, árban és minőségben térnek el egymástól.

A legmagasabb minőséget a gyári példány képviseli. Pontosan olyan, mint amit az új készülékekhez mellékel a gyártó. Ezt igazolja a rajta levő márkajelzés is. Ez a drágább változat.

Az utángyártott távirányítón nincs rajta a márkajelzés, és emiatt jóval olcsóbb is. Minőségben ugyan elmarad a gyáritól, de a feladatát tökéletesen ellátja.

Az univerzális távirányító viszont teljesen más, hiszen nem egy konkrét televízióhoz készült. Az ilyenfajta távirányítókat bármilyen televízió irányítására be lehet programozni. Ezt a kollégáink el is végzik Ön helyett, így Önnek csak annyi a dolga használat előtt, hogy behelyezze az elemet. Ha egy univerzális távirányítót ráprogramoztak egy készülékre, azt sosem felejti el, nyugodtan cserélhet benne elemeket a későbbiekben is.

Amennyiben nem tud dönteni a háromfajta távirányító közül, kérjen segítséget kollégáinktól!

Távirányító kategóriák

A HDPlanet.eu televíziókon kívül még egyéb berendezésekhez is kínál távirányítókat.

A klímákhoz való távirányítók listája itt található: https://www.hdplanet.eu/termekek/klima-taviranyito

A beltéri egységekhez való távirányítókat az alábbi linken találja: https://www.hdplanet.eu/termekek/belteri-egyseg

Univerzális távirányítók rendelésére pedig itt van lehetőség:  https://www.hdplanet.eu/termekek/univerzalis-taviranyito

Márkák szerint is kereshet a baloldali menüben. Több száz olyan márkanév közül választhat, mint a Siemens, a Sony, vagy a Samsung: https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyito

Kiszállítás Esztergomba

A HDPlanet.eu kiszállítási módból is többféle lehetőséget kínál Önnek, így Ön kiválaszthatja a leginkább megfelelőt.

A legkényelmesebb és leggyorsabb a futárszolgálat. Amennyiben ezt a megoldást választja, és 13 óráig leadja rendelését, akár már a következő munkanap az Ön otthonában lehet a megrendelt eszköz.

Ha egy másik átvételi pontot szeretne megadni, az MPL Posta Pont segítségével ezt is megteheti. 2500 posta és 125 MOL benzinkútja közül választhatja ki az Önnek legjobbat. Továbbá személyes átvételre is van lehetőség Budapesten az 1042 Budapest, Árpád út 39. címen, hétfőtől pénteking 9 és 18 óra között. Mivel a személyes átvétel díjtalan, ez lehet a legjobb megoldás azoknak, akik nem bánják, hogy utazni kell.

Nézze át kínálatunkat, s válassza ki az Önnek legjobban megfelelő távirányítót!