Távirányító rendelés Esztergomba

A HDplanet céljául tűzte ki, hogy az egész országot jó minőségű távirányítókkal lássa el. Ez alól nem kivétel Esztergom sem, így a város lakosai otthonuk kényelméből vehetik igénybe webshopunk szolgáltatásait. Ügyfeleink a következő előnyöket élvezhetik:

  • Termékeink az üzletekben megszokott minőségben, de annál jóval kedvezőbb áron állnak az Ön rendelkezésére
  • A tőlünk vásárolt távirányítók mindegyikéhez 1 év garanciát biztosítunk
  • A megrendelések akár már másnap megérkezhetnek az Ön otthonába.

Mit kell tenni, ha a távirányító nem működik megfelelően, esetleg eltűnt?

Az újonnan vett televíziókhoz új távirányító is jár. Ám ez a használtan vett készülékeknél gyakran hiányzik, vagy nem kompatibilis a televízióval. Ráadásul a jó távirányító is elromolhat, vagy eltűnhet. Ilyenkor jön jól a webshopunk távirányító kereső rendszere, amelyben gyártó és típus szerint is lehet keresni az eszközök között. A kereső segítségével biztosan megtalálja a televíziójának megfelelő távirányítót.

Ha a gyártó nevére keres, elég a kezdőbetűket begépelni. A rendszer azonnal listázza a lehetséges gyártókat. Önnek már csak ki kell választania a lehetőségek közül.

Amennyiben típus szerint keresne, két lehetőség is áll Ön előtt. Megadhatja a televízió típusát, mely a készülék hátoldalán található, vagy a távirányító típusszámát, melyet gyakran az elemtartónál talál meg.

Amennyiben a keresés sikertelennek bizonyult, forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz, szívesen segítünk!

Távirányító rendelés Esztergomba

Miben más a gyári-, az utángyártott- és az univerzális távirányító?

A HDplanet webshopja háromféle típusú távirányítót kínál rendelésre. Ezek kinézetben, árban és minőségben térnek el egymástól:

  • A legmagasabb minőséget a gyári példány képviseli. Pontosan olyan, mint amit az új készülékekhez mellékel a gyártó. Ezt igazolja a rajta levő márkajelzés is. Ez a drágább változat.
  • Az utángyártott távirányítón nincs rajta a márkajelzés, és emiatt jóval olcsóbb is. Minőségben ugyan elmarad a gyáritól, de a feladatát tökéletesen ellátja.
  • Az univerzális távirányító viszont teljesen más, hiszen nem egy konkrét televízióhoz készült. Az ilyenfajta távirányítókat bármilyen televízió irányítására be lehet programozni. Ezt a kollégáink el is végzik Ön helyett, így Önnek csak annyi a dolga használat előtt, hogy behelyezze az elemet. Ha egy univerzális távirányítót ráprogramoztak egy készülékre, azt sosem felejti el, nyugodtan cserélhet benne elemeket a későbbiekben is.

Amennyiben nem tud dönteni a háromfajta távirányító közül, kérjen segítséget kollégáinktól!

Távirányító kategóriák

A HDplanet televíziókon kívül még egyéb berendezésekhez is kínál távirányítókat:

Márkák szerint is kereshet a baloldali menüben. Több száz olyan márkanév közül választhat, mint a Siemens, a Sony, vagy a Samsung: https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyitok

Távirányító bolt Esztergom

Távirányító kiszállítás Esztergomba

A HDplanet kiszállítási módból is többféle lehetőséget kínál Önnek, így Ön kiválaszthatja a leginkább megfelelőt:

  • A legkényelmesebb és leggyorsabb a futárszolgálat. Amennyiben ezt a megoldást választja, és 13 óráig leadja rendelését, akár már a következő munkanap az Ön otthonában lehet a megrendelt eszköz.
  • Ha egy másik átvételi pontot szeretne megadni, az MPL Posta Pont segítségével ezt is megteheti. 2500 posta és 125 MOL benzinkútja közül választhatja ki az Önnek legjobbat.

Nézze át kínálatunkat, s válassza ki az Önnek legjobban megfelelő távirányítót!