Távirányító rendelés Fótra

A HDplanet célja az egész ország távirányítóval való ellátása. Kínálata már elérhető Fót lakosai számára is, akik vásárlását a következő 3 előny is támogatja:

  • 1 év garancia minden távirányító termékre
  • Akár már a következő munkanapra történő kiszállítás Fótra
  • A bolti árakhoz képest jóval alacsonyabb árak
Távirányító rendelés Fótra

Ha elveszett az Ön távirányítója

A távirányítók cseréje a leggyakrabban azért szükséges, mert a régi távirányító elveszett, eltörött vagy csak nem működik. Ilyenkor nincs más megoldás, mint újat rendelni.

A használt tévék vásárlásakor pedig sokszor előfordul, hogy a melléje adott távirányító már nem működik megfelelően, vagy nem is a tévéhez való. Ha Ön ilyen problémával szembesült, jó helyen jár! Kínálatunkban számos világmárka távirányítója megtalálható, így Önnek nincs más dolga, mint átböngészni termékeink listáját.

Oldalunkon távirányítókeresőt is talál, mellyel könnyen és gyorsan megtalálhatja a gyártó vagy típus szerint leginkább az Ön TV-jéhez illő távirányítót.

Távirányító fajták, melyek elérhetőek a webshopban

Webshopunkban nem csak TV távirányítókat találhat. Széles választékban elérhetőek a következő eszközök is:

illetve több mint 100 márkanév termékei, mint pl. Panasonic, Orion, Philips vagy Sony távirányítók. Ezen termékeinket a következő linken találja, a bal menüben: https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyitok

Abban az esetben, ha egy távirányító adataira kíváncsi (ára, típusa, szállítási adatok, garanciavállalás, képek), tekintse meg annak adatlapját.

Ha bármilyen kérdése adódna, keresse fel kollégáinkat a feltüntetett elérhetőségeinken! Több éves tapasztalatukkal az Ön minden kérdését szívesen megválaszolják!

Távirányító bolt Fót

Melyik a legjobb választás: gyári távirányító, utángyártott távirányító vagy univerzális távirányító?

A HDplanet három különböző távirányító típust ajánl Önnek:

  • Az első távirányító típus a gyári távirányító, mely kiemelkedően magas minőségű. Az ilyen termékeken szerepel a gyári márkajelzés, ez a legjobb választás, ha Önnek első számú feltétel a márkahűség. Ennek a távirányító típusnak a legmagasabb az ára.
  • Az utángyártott távirányítókat nem az eredeti gyártó készíti, így minőségük egy kicsit gyengébb a gyári termékeknél. Kinézetre azonban teljesen megegyeznek a gyári példányokkal, azzal a különbséggel, hogy nem szerepel rajtuk márkajelzés. Mivel utángyártottak, így az áruk is kedvezőbb.
  • A harmadik távirányító típus az univerzális. Ezt nem egy-egy készülékhez tervezik, hanem általános használatra. Akkor ideális megoldás, ha egy tévéhez vagy más eszközhöz már sem gyári-, sem utángyártott távirányító nem érhető el. Az univerzális távirányítót be kell programozni, ezt kollégáink az Ön megrendelése után elvégzik az Ön készülékére. Az ilyen termékek még elemcsere során sem felejtik el a programozást.

Ha további kérdése adódna a távirányító típusokkal kapcsolatban, kérje szakképzett kollégáink segítségét!

Távirányító szállítás Fótra

Távirányítóját Ön három módon veheti át:

  • A legkényelmesebb opció a házhozszállítás, melyet futárszolgálat végez. A 13 óráig megrendelt termékeket a legtöbb esetben már a következő munkanap házhoz szállítja a futár Fótra. A 13 óra után beérkező megrendelések a rákövetkező munkanap kerülnek kiszállításra.
  • Az MPL Posta Ponton való átvétel az Ön által kiválasztott Postán vagy MOL benzinkúton történhet. Országszerte több mint 2500 Posta és 125 MOL kút tagja a hálózatnak. Az ilyen átvételhez Önnek el kell mennie otthonról, de olcsóbb megoldás, mint a futárszolgálat.

Rendeljen még ma, hogy akár már másnapra megérkezzen otthonába a megrendelt távirányító! Böngéssze át kínálatunkat, olvassa el az adatlapokat, s rendeljen most!