Áruházunk 2023. június 1-11 között szabadság miatt zárva tart! Online rendelések teljesítése a szünet után indul ismét. Megértésüket köszönjük!

Távirányító rendelés Gödöllőre

Távirányítórendelés Gödöllőre

A HDPlanet.eu webshopja végre elérhető Gödöllőn is, így az ottani lakosok is élvezhetik szolgáltatásaink kényelmét. Célunk, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük a csúcsminőségű távirányítókat. Van három érvünk is amellett, hogy Ön az ügyfelünk legyen:

        a rendeléseket akár már másnap kézbesítjük!

        az üzleteknél jóval alacsonyabb áron kínáljuk ugyanazokat a termékeket, változatlan minőségben!

        minden távirányító termékünkhöz egy teljes év garancia jár!

Ha gond van a távirányítóval

Ha televíziót vásárol az ember, arra számít, hogy kap mellé egy tökéletes távirányítót. De a használt készülékek esetében sokszor kellemetlen meglepetések érhetik. Előfordulhat, hogy Ön rossz távirányítót kap, és az sem lehetetlen, hogy egyáltalán nem talál távirányítót a dobozban.

Ráadásul a jó távirányítót is könnyen elveszíti az ember. Ezen felül, mint minden szerkezet, a távirányítók is tönkremehetnek.

Bármi is történt az Ön esetében, ha távirányítóra van szüksége, a HDPlanet.eu a megoldás a problémára. Rengeteg féle távirányítót árulunk, több száz gyártótól, az LG-től a Samsungon át a Panasonic-ig. Ezek között itt böngészhet: https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyito

Ha nem televízió készülékhez keres távirányítót, akkor az alábbi linkeken találhat

         ·         klímaberendezésekhez való távirányítót: https://www.hdplanet.eu/termekek/klima-taviranyito

         ·         beltéri egységhez való távirányítót https://www.hdplanet.eu/termekek/belteri-egyseg

         ·         és univerzális távirányítót: https://www.hdplanet.eu/termekek/univerzalis-taviranyito

Mit kell tudni a HDPlanet.eu keresőrendszerről?

A HDPlanet.eu webshopjának kereső rendszere garantálja, hogy Ön megtalálja az igényeinek megfelelő eszközt a rengeteg távirányító között.

Gyártó és Típus szerint is lehet keresni. Ahogyan Ön írja be a nevet, a kereső azonnal listázza a lehetséges gyártókat. Önnek már csak ki kell választania a megfelelő eszközt.

Amennyiben Ön típus szerint kíván keresni, a televízió típusát kell megadnia. Ha módjában áll, a távirányítója típusszáma szerint is kereshet.

A tévé típusa a tévé hátulján vagy a használati útmutatóban található. A távirányító típusa a távirányító elején vagy hátul, az elemtartó felett olvasható a leggyakrabban.

Ha segítségre van szüksége, kérjük, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.

A távirányítók három fajtája

A Webshopunkban található távirányítók három típusba tartoznak. A gyári távirányítók a legjobb minőségűek. Ezek pontosan olyanok, mint amilyeneket az újonnan vett televíziókhoz mellékel a gyártó. Szerepel rajtuk a logó, illetve ezek ára a legmagasabb.

Az utángyártott távirányítók olcsóbbak, mint a gyáriak, mert nincs rajtuk a gyártó logója és minőségük is eltér a gyáritól, de a feladatukat ezek az eszközök is tökéletesen ellátják.

A harmadik fajtába az univerzális távirányítók tartoznak. Ezeket úgy alkották meg, hogy bármilyen készülék kezelésére rá lehessen programozni őket. Ezt csak egyszer kell megtenni, utána a távirányító sosem felejti el a programját. Ha egy univerzális távirányítót rendel tőlünk, kollégáink Ön helyett ráprogramozzák a távirányítót az Ön készülékére. A beprogramozás után Önnek nincs más teendője, mint az elem behelyezése után használatba venni a távirányító eszközt.

Ha nem tud dönteni, ügyfélszolgálatunk örömmel segít Önnek a választásban. Ne habozzon, lépjen velünk kapcsolatba!

Kiszállítás Gödöllőre

Több lehetőség is áll Ön előtt megrendelése átvételére.

Ha úgy óhajtja, személyesen is átveheti  távirányítóját Budapesti üzletünkben az 1042 Budapest, Árpád út 39-es címen, hétfőtől péntekig 9 és 18 óra között, extra kézbesítési díj nélkül.

Ha nem akar Budapestre utazni, akkor használhatja az MPL Posta Pont hálózat 2500 postájának és 125 MOL benzinkútjának egyikét, ahol már másnapra kézbesíthetjük Önnek a csomagját. Ennek díja van, de még mindig olcsóbb, mint a futárszolgálat.

A futárszolgálattal való kiszállítás a leggyorsabb módja a csomag átvételének, melyet a 13 óráig leadott rendelések esetén, már akár a következő munkanap teljesíthet a futárszolgálat. Ez az opció a legkényelmesebb módja az átvételnek. Ha Ön nem szeret utazni, vagy nincs ideje kimozdulni, akkor feltétlenül kérje a házhozszállítást!

Válasszon minőségi távirányítóink sokaságából még ma, hogy pótolja hiányzó eszközét akár már holnapra! Rendeljen még ma!