Távirányító rendelés Gyálra

Gyári-, utángyártott vagy univerzális távirányítók? A HDplanet az egész országot ellátja minőségi távirányítókkal, melyből a Gyáliak sem maradhatnak ki! Webshopunk minőséget és számos márkát kínál a Gyáliaknak, amely 3 előnnyel egészül ki:

  • Jóval a bolti ár alatt biztosítunk Önnek távirányítót!
  • 1 év garanciát vállalunk a nálunk megrendelt távirányító termékekre!
  • Akár már másnap kiszállításra kerülhet az Ön által rendelt távirányító!
Távirányító rendelés Gyálra

Törött vagy elveszett távirányító? Mi tudunk rá megoldást!

Új típusú TV-k esetén könnyebb új távirányítót találni az interneten, viszont abban az esetben, ha Önnek régebbi típusú vagy használt TV-je van, már nehezebb a helyzet. Jó hírünk van, webshopunkban megkeresheti az Önnek megfelelő távirányítót egy keresőrendszer segítségével!

A keresőrendszer képes gyártó vagy típus szerint keresni. A 'gyártó' mezőhöz csak be kell gépelnie a kívánt márkát és máris láthatja a lehetséges megoldásokat. Ha típus szerint kíván rákeresni egy termékre, arra is van lehetőség. A távirányító pontos típusszámát is megadhatja, ha tudja pontosan vagy megtalálta a TV-hez kapott használati útmutatóban. Emellett a TV típusát is felhasználhatja a keresőben!

Abban az esetben, ha a ezt a keresőrendszert bonyolultnak találja, vegye fel a kapcsolatot kollégákkal, akik állnak rendelkezésére! A legtöbb esetben rövid időn belül megtaláljuk a keresett távirányítót Önnek!

Csak TV távirányítót tudok a weblapon rendelni?

A HDplanet nem csak televíziókhoz kínál távirányítót. Elérhetőek nálunk:

Cégünk törekszik a minőségre, így több mint 100 márka elérhető nálunk: Daewoo, Grundig, JVC, LG, Orion, Panasonic, Philips, Samsung, Sony, Thomson, Toshiba, Gorenje, Minerva, Mitsubishi, Sharp, Siemens, UPC és még sok más márkanév.

Ezen távirányítókat a következő címen találja meg (illetve a baloldali menüben is): https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyitok

Távirányító bolt Gyál

Milyen távirányítót válasszak? Van különbség a gyári-, az utángyártott- és az univerzális távirányító között?

A HDplanet háromfajta távirányítót ajánl Önnek. A könnyebb döntés érdekében, olvassa el a következő leírásunkat!

  • A gyári távirányító teljesen ugyanolyan, mint az eredeti készülékhez kapott távirányító. Minőségben, kinézetben és a feltüntetett logóban is láthatja ezt. Ezen okból fogva az ára is magasabb a másik két alternatívánál.
  • Az utángyártott távirányító csak kinézetre egyezik meg az eredetivel, viszont minőségében gyengébb az eredetinél. A feladatát természetesen tökéletesen ellátja. Ha Ön egy olcsóbb megoldást keres, illetve számít Önnek a minőség, válassza ezt a lehetőséget!
  • Abban az esetben, ha nem zavarja az, hogy a távirányító kinézete nem egyezik meg az eredetivel, akkor van egy másik lehetőségünk az Ön számára. Az univerzális távirányító egy beprogramozható eszköz, melyet már beprogramozva adunk át Önnek.

Ha a leírás alapján sem sikerült a megfelelőt kiválasztania, kérje kollégáink segítségét!

Távirányító kiszállítás Gyálra

A HDplanet három szállítási módot kínál, amelyből választhat aszerint, hogy melyik a legkényelmesebb Önnek:

  • A futárszolgálattal való házhozszállítás a leggyorsabb módja annak, hogy csomagját kézhez kaphassa. Ha 13 óráig leadja rendelését, akkor már másnapra Önnél lehet a megrendelt távirányítója. A kiszállítás Gyál egész területére érvényes.
  • A második opció az MPL Posta Ponton való átvétel, melyhez 2500 Posta és 125 MOL kút tartozik, így az Ön lakhelyéhez közel is hozzájuthat a megrendelt távirányítójához.

Ha bármilyen kérdése van a termékeinkkel vagy a szállítással kapcsolatban, keresse fel kollégánkat az oldalon feltüntetett elérhetőségünkön!

Válasszon még ma az elképesztő kínálatunkból, hiszen azt Önnek állítottuk össze!