Távirányító rendelés Gyömrőre

A HDplanet folyamatosan azon dolgozik, hogy távirányító kínálata az egész országban elérhető legyen. Nincs ez máshogy Gyömrő városával sem, ahonnan a távirányítót keresők a HDplanet teljes kínálatát elérik.

A gyömrői lakosok választását az alábbi három extra előnnyel segítjük:

  • 1 év garanciával távirányító eszközeinkre
  • Akár már a következő munkanapra vállalt házhozszállítással
  • A bolti árakhoz képest jóval alacsonyabb árakkal

Ha gondja akadt távirányítójával, a legjobb helyen jár, hiszen webshopunkban a legtöbb távirányító megtalálható!

Távirányító rendelés Gyömrőre

Távirányító többféle eszközhöz

A HDplanet oldalán a TV távirányítón kívül Ön még rendelhet:

illetve több mint 100 nagy gyártó távirányítóját, köztük az Arena, a Thomson, A Daewoo, a Grundig, a Clatronic vagy a Sharp távirányítókkal. Ezeket a márkás eszközöket a következő oldalon érheti el, a bal oldali menü segítségével: https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyitok

Minden távirányítóhoz részletes adatlapot készítettünk, ahol Ön megtekintheti a garanciavállalást, a távirányító adatait és a korábbi vásárlók véleményeit is. Amennyiben kérdése van, azt a távirányítók adatlapján közvetlenül is felteheti.

Gyári-, utángyártott- vagy univerzális távirányító?

Kínálatunkban 3 távirányító kategória található meg, a gyári, az utángyártott és az univerzális távirányítók:

  • A gyári távirányító teljesen megegyezik azzal a távirányítóval, melyet Ön eredetileg a készülékéhez kapott. A termék jó minőségű, masszív és szerepel rajta a gyártó logója is. Mindezek miatt az ára ennek a kategóriának a legmagasabb. Ha Önnek fontos a márkahűség, ilyen távirányítót válasszon!
  • Az utángyártott távirányító ugyanúgy néz ki, mint a gyári társa, viszont nem az eredeti gyártó készítette. Így nem is szerepelhet rajta a márkanév logója, s esetenként a távirányító egy kicsit gyengébb kivitelű. Természetesen feladatát tökéletesen ellátja, s ára is jóval barátságosabb, mint a gyári távirányítóké.
  • A harmadik kategória az univerzális távirányító. Ezt a típust úgy tervezték, hogy nagyon sok eszközzel együtt tudjon működni. Kinézetben egyáltalán nem hasonlít az Ön távirányítójához. Az ilyen termékeket használat előtt be kell programozni, az Ön rendelésének beérkezése után kollégáink ezt ingyenesen megteszik. A programozást a távirányító a későbbiekben már nem fogja elfelejteni, még elemcsere során sem. Az ilyen távirányítót akkor érdemes választani, ha egy készülékhez már sem gyári, sem utángyártott távirányító nem érhető el.
Távirányító bolt Gyömrő

Távirányítókeresővel gyorsan és könnyen!

A HDplanet oldalán Ön egy olyan távirányítókeresőt talál, mellyel gyártó és típus szerint is rákereshet a szükséges távirányítóra.

A gyártóhoz írja be a TV gyártójának nevét, illetve a típushoz a TV vagy a távirányító típusát. A kereső fejlett intelligenciával rendelkezik, így ahogy Ön írja be a karaktereket, egyre szűkítve adja ki folyamatosan az elérhető távirányítók listáját.

A TV típusát Ön a használati útmutatóban vagy a készülék hátulján találhatja meg. A távirányító típusszáma a legtöbb esetben a távirányító elejének alján vagy hátul, az elemtartó felett olvasható le.

Távirányító kiszállítás Gyömrőre

Gyömrő lakosainak is 3 féle kiszállítási-átvételi lehetőséget kínálunk:

  • A leggyorsabb kiszállítási mód a futárszolgálat. Amennyiben Ön a rendelését 13 óráig leadja, a legtöbb esetben már a következő munkanap az Ön által megadott címen kopogtat a futár az új távirányítóval.
  • Lehetőség van a megrendelés MPL Posta Ponton való átvételére is. Országszerte számos MPL Posta Pont elérhető, az Ön közelében is, hiszen a hálózatot MOL kutak és Posták alkotják. Ha Ön ilyen átvételi ponton veszi át a terméket, az olcsóbb, mint a futárral történő kiszállítás.

Rendeljen még ma, hogy akár már holnap átvehesse távirányítóját! Nézzen körül webshopunkban, s találja meg új távirányítóját most!