Távirányító Győrbe

Távirányítók Győrben

A HDPlanet.eu minőségi új távirányítókat kínál a győri lakosoknak is. Termékeinkhez garancia is jár, illetve többféle szállítási lehetőséget kínálunk. Válassza ki a tökéletes távirányítót kollégáink segítségével, ha az oldalon talált leírás alapján nem tudna dönteni! Győr-Moson-Sopron megyébe gyors kiszállítást biztosítunk, illetve márkás távirányítóink közül könnyedén válogathat mindeki!

A HDPlanet.eu webshopjában három nagy előnyt kínálunk:

1. 1 év garanciát vállalunk minden, a weboldalról megrendelt távirányító termékre!

2. a weboldalon megtalálható termékek ára jóval a bolti ár alatt van!

3. a megrendelt termék akár már a következő munkanap az Ön győri címén lehet!

Megoldás a távirányítókkal kapcsolatos gondokra? A válasz: a HDPlanet.eu

Gyakori probléma, hogy míg az új tévékhez teljesen új gyári távirányítót mellékelnek az eszközhöz, addig a használt tévéknél nem lehetünk biztosak abban, hogy tényleg a tévéhez való távirányítót kaptunk kézhez. Rövid idő után szembesülhetünk azzal is, hogy elromlik, eltörik esetleg elveszik a távirányító. Ezekre a problémákra ad megfelelő választ a HDPlanet.eu, mely minőségi távirányítókat ajánl Önnek a bolti ár alatt.

Tekintse meg webshopunk kínálatát és válassza ki a tökéletes, tévéjéhez illő távirányítót!

Milyen távirányítót rendelhet a weboldalon?

A HDPlanet.eu weboldalán nem kizárólag az Ön tévéjéhez találhat távirányítót, hanem ugyancsak találhat

         ·         klíma távirányítót: https://www.hdplanet.eu/termekek/klima-taviranyito

         ·         beltéri egység távirányítót: https://www.hdplanet.eu/termekek/belteri-egyseg

         ·         univerzális távirányítót:  https://www.hdplanet.eu/termekek/univerzalis-taviranyito

illetve, ha márkanév szerint kíván keresni, nálunk azt is megteheti. Több mint 100 márkanév távirányítóját tudjuk Önnek ajánlani, mint például az UPC, Strong, Sharp, Siemens vagy a Sanyo távirányítókat. Ezek az eszközök a következő linken, illetve a bal oldali menün keresztül érhetőek el: https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyito

Milyen különbségek vannak a gyári-, az utángyártott- és az univerzális távirányítók között?

A HDPlanet.eu széles kínálatában 3 nagyobb távirányító típust különít el.  Ezen távirányítók nem csak kinézetben, de minőségben és árban is eltérnek egymástól. Bizonyosodjon meg róla, hogy igényeinek megfelelő eszközt választ a következő leírás alapján!

Az első típus a gyári távirányító, mely tökéletesen megegyezik az eredeti, tévéhez kapott eszközzel. Minden ugyanúgy néz ki rajta, melyet a gyári márkajelzésből is láthatunk. Ez a márkajelzés a legmagasabb minőségkategóriát is jelzi, melyhez ezen okból magasabb ár tartozik.

Ha a márkanév nem fontos Önnek, akkor választhatja az utángyártott távirányítót is, mely kinézetében hasonló a gyári párjához, viszont a márkajelzést nem találjuk meg rajta. Kicsit gyengébb kivitel, ebből adódóan olcsóbb a termék. Ha Ön nem ragaszkodik a márkahűséghez, akkor ez lehet a tökéletes választás.

Ha a márkajelzés és a távirányító kinézete sem fontos szempont, akkor a legjobb megoldás az univerzális távirányító lehet. Az univerzális távirányító beprogramozva érkezik Önhöz, majd az elem behelyezése után a programját nem felejti el. Az előbbiekből adódóan ez egy pénztárcabarátabb megoldás.

Ha megtalálta a tökéletes eszközt, bővebb információért megtekintheti a távirányító adatlapját. Az adatlapon ellenőrizheti a szállítási módokat, a garanciát, a távirányító pontos típusát (gyári-, utángyártott- vagy univerzális-e), a termék árát, képeket a termékről, illetve az alternatív eszközöket, melyeket a távirányító vezérelni képes.

A gyors keresést egy távirányítókereső-rendszerrel biztosítjuk!

A választás megkönnyítése és felgyorsítása érdekében elhelyeztünk a weboldalon egy távirányítókereső-rendszert, mellyel távirányító típusra és gyártóra kereshet rá. A típus keresőmezőben a televízió vagy a távirányító típusa adható meg. A tévé típusa annak hátoldalán, a távirányító típusa az eszköz elején vagy az elemtartó felett olvasható általában.

A keresés gombra kattintva elindíthatja a keresést, majd láthatja az összes opciót, mely elérhető webshopunkban.

Ha nem találta meg a megfelelő távirányítót vagy segítségre van szüksége, kérdezzen kollégáinktól a feltüntetett elérhetőségünkön!

Kiszállítás Győrbe

A győriek számára három kiszállítási módot kínálunk, mellyel már akár másnap megkaphatják a megrendelt terméket. A legkényelmesebb módja a kiszállításnak a futárszolgálattal való kiszállítás. Ha 13 óráig leadja rendelését, a futár a legtöbb esetben már a következő munkanap kiszállítja a rendelt távirányítót Győr egész területén.

A következő opció az MPL Posta Ponton való átvétel, mely egy olyan átvevőpont hálózat, aminek több mint 2000 Posta a tagja, illetve több mint 100 MOL benzinkút tartozik hozzá. Ez olcsóbb megoldás.

Ha lehetősége van a személyes átvételre, azt megteheti Budapesten a következő címen: 1042 Budapest, Árpád út 39. Személyes átvételkor természetesen nem kell átvételi díjat fizetni!

Ne habozzon a választást illetően! Rendeljen még ma a HDPlanet.eu minőségi távirányítói közül, s használja az új távirányítót akár már holnap!