Áruházunk 2023. június 1-11 között szabadság miatt zárva tart! Online rendelések teljesítése a szünet után indul ismét. Megértésüket köszönjük!

Távirányító rendelés Gyulára

Gyula – távirányítók

Minőségi távirányítót szeretne gyorsan? Szolgáltatásunk a gyulaiak számára is könnyen és gyorsan, a webshopunkon keresztül elérhető. A HDPlanet.eu 3 előny kínál Önnek, ami miatt megéri minket választani!

1. Távirányítóink jóval a bolti árak alatt vannak, így pénztárcabarátabb áron juthat hozzá az új távirányítójához!

2. 1 év garancia jár minden nálunk elérhető távirányítóra!

3. Akár már másnap kézhez kaphatja a terméket, melyet webshopunkon keresztül rendel meg!

Milyen távirányítót rendelhet a HDPlanet.eu-tól?

Weboldalunkon nem csak tévé távirányítót rendelhet, hanem

          ·         klíma távirányítót: https://www.hdplanet.eu/termekek/klima-taviranyito

          ·         beltéri egység távirányítót: https://www.hdplanet.eu/termekek/belteri-egyseg

          ·         univerzális távirányítót: https://www.hdplanet.eu/termekek/univerzalis-taviranyito

Márkás távirányítókkal is tudunk Önnek szolgálni, úgy mint Dual, Hyundai, Sharp vagy Siemens, illetve tovább közel 100 márkanév termékeit forgalmazzuk. Ha ezen márkás darabokat szeretné könnyen megtalálni, használ a bal oldali menüt vagy ezt a linket: https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyito

Amennyiben megtalálta a megfelelő távirányítót, a termékkel kapcsolatban minden adatot megtekinthet a távirányító adatlapon. Az adatlapon láthatja a termék árát, a termék típusát (gyári-, utángyártott- vagy univerzális távirányító), a garanciavállalást, az átvételi módokat és helyettesítő termékeket.

Melyik távirányító típus a legmegfelelőbb az Ön számára (a gyári-, az utángyártott- vagy az univerzális távirányító)?

A HDPlanet.eu három távirányító típust kínál Gyula lakosainak számára. A három távirányító típus között árban is van különbség, így kérjük, olvassa el a következő leírást, hogy megtalálja a tökéletes eszközt.

A gyári távirányító a legjobb választás Önnek, ha Ön fontosnak tartja a márkahűséget, a minőséget és a gyártó által biztosított előnyöket. Ez a megoldás a legköltségesebb a három közül.

Az utángyártott távirányító kinézetében megegyezik az eredetivel, de egy kicsivel gyengébb minőségben készült. Ettől függetlenül működésében ugyanolyan tökéletes. Ha olcsóbb megoldást keres a gyári távirányítónál, válasszon az utángyártott távirányítóink közül.

A harmadik lehetőség az univerzális távirányító, melyet kollégáink programoznak be a választott eszköznek megfelelően. A programot a távirányító soha nem felejti el, az elem behelyezése után pedig azonnal használhatóvá válik az eszköz. Az univerzális távirányító kinézete nem egyezik meg a gyári- és az utángyártott távirányítóéval.

Ha nem sikerült dönteni a három opció közül és segítségre lenne szüksége, keresse fel kollégáinkat a megadott elérhetőségen. Itt ingyenes és gyors segítséget kaphat, mellyel gyorsabban megtalálhatja a tökéletes eszközt.

A választáshoz használhatja webshopunk fejlett keresőrendszerét it. Itt rákereshet a távirányítóra márkanév alapján, vagy ha Ön ismeri a tévéje vagy távirányítója pontos típusát, akkor ezek segítségével.

Abban az esetben, ha Ön beírta a márka nevét, de a rendszer nem talál megfelelő eszközt, alternatív lehetőséget ajánl a készülékéhez. Ha kiválasztotta a tökéletes távirányítót, válasszon a szállítási opcióink közül.

Kiszállítási opciók a gyulaiak számára

A HDPlanet.eu három szállítási lehetőséget kínál Önnek.

A házhozszállítás a leggyorsabb és legkényelmesebb módja annak, hogy akár már másnap kiszállítsák Önnek a terméket, egész Gyula területére. A 13 óráig leadott rendeléseket a futár a legtöbb esetben már a következő munkanap kiszálítja.

Az átvétel MPL Posta Pont segítségével is történhet, melynek országszerte 125 MOL benzinkút, illetve 2500 Posta is tagja.

Ha személyes átvételben gondolkodik, megteheti a következő címen: 1042 Budapest, Árpád út 39. Természetesen a személyes átvétel ingyenes.

Ne habozzon a választást illetően, rendelje még ma a távirányítót, hogy minél előbb Önnél legyen! Tallózza át kínálatunkat, vagy keresse kollégáinkat segítségért!