Távirányító rendelés Hajdúböszörménybe

A HDplanet célja, hogy távirányító kínálata az ország egész területén elérhető legyen. Nincs ez másképp Hajdú-Bihar megyével, illetve Hajdúböszörmény lakosaival sem. A hajdúk fővárosa lakónak webshopunk a következő három, azonnali előnnyel is kedveskedik:

  • A 13 óráig beérkező rendeléseket akár már a következő munkanap házhoz szállítjuk
  • 1 év garanciát adunk távirányítóinkra
  • Olyan árakat kínálunk, melyek jóval a bolti árak alatt vannak

Elveszett, eltörött vagy nem működik az Ön távirányítója? A legjobb helyen jár, ha orvosolni kívánja ezt a problémát! Széles kínálatunkban szinte nincs is olyan távirányító, amely ne lenne megtalálható. Csak nézzen körül, s válogasson termékeink között!

Távirányító rendelés Hajdúböszörménybe

Mihez rendelhet távirányítót a webshopból?

A webshopban nem csak TV távirányítók érhetőek el, hanem egyéb kategóriákat is találhat, mint a:

Ha olyan Ön egy megadott márkanév távirányítóját keresi, mint pl. UPC, Siemens, Sharp, Gaba, Philips, Thomson, akkor a következő oldalon böngészhet: https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyitok

Kínálatunkban több 100 gyártó termékei találhatóak meg. Egy-egy távirányító adatlapján Ön elolvashatja a termék részleteit, többek között a pontos típust, a garanciavállalás részleteit, az esetleges helyettesítő termékeket, illetve a korábbi vásárlók kérdéseit vagy visszajelzéseit. Az adatlapokon Ön felteheti saját kérdéseit is, amelyet kollégáink rövid időn belül megválaszolnak.

Gyári-, utángyártott- és univerzális távirányító eszközök

A HDplanet széles választékkal várja Önt, melyhez három nagyobb távirányító kategória tartozik:

  • Gyári távirányító:A gyári távirányító az eredeti gyártó terméke, minősége megegyezik az Ön régi távirányítójával. A terméken szerepel a gyártó logója, feliratai. Mivel ezek a távirányítók a legjobb minőségűek, az áruk is a magasabb kategóriába tartozik.
  • Utángyártott távirányító:Az utángyártott távirányító egy-az-egyben hasonlít a gyári távirányítóra, de nem az eredeti gyártó készítette. Mivel mástól származik, így nincs rajta az eredeti logó, s minőségben is gyengébb lehet egy fokkal. Természetesen a feladatát tökéletesen ellátja, s egy kategóriával olcsóbb is, mint a gyári távirányító.
  • Univerzális távirányító:Az univerzális távirányító olyan termék, amely nem egy megadott tévéhez vagy készülékhez készül, hanem általános felhasználásra. Ennek megfelelően kinézetre sem hasonlít az Ön eredeti távirányítójához. Az ilyen termékeket be kell programozni, amit kollégáink az Ön rendelése utána meg is tesznek. Ezután a távirányító még akkor sem felejti el a programozást, ha elemet kell cserélni. Egy univerzális távirányító tökéletes választás, ha már nincs elérhető gyári vagy utángyártott távirányító egy készülékhez.

A fenti leírásból látható, hogy számos megoldást kínálunk Önnek a tönkre ment távirányító pótlására. Amennyiben kérdése van egy termékkel kapcsolatosan, kérjük, lépjen kapcsolatba munkatársainkkal!

Távirányító bolt Hajdúböszörmény

Használja az oldal távirányítókeresőjét!

Webshopunkban Ön egy fejlett távirányítókeresőt talál, mely segít eligazodni Önnek a kínálatunkban. A kereső két, a gyártó és a típus megadására szolgáló mezőből áll.

A gyártó mezőbe Ön a készülékének gyártóját adhatja meg. A típus mezőben a készülék vagy a távirányító típusát várja a program, amely ahogy Ön gépel, egyre szűkíti a fellelhető találatokat.

A készülék vagy televízió típusát Ön a készülék elején vagy hátulján, illetve a használati útmutatóban találhatja meg. A távirányító típusa szintén feltüntetésre kerül ebben az útmutatóban, de gyakran rányomtatja a gyártó a távirányító elejére vagy hátuljára.

Átvételi módok Hajdúböszörményben

A Hajdúböszörményiek számára 2 átvételi és szállítási mód érhető el:

  • Futárszolgálat: Amennyiben Ön 13 óráig leadja rendelését, s a futárszolgálatot választja, az esetek többségében már a következő munkanap kézhez kaphatja megrendelését. Megadhatja otthoni vagy munkahelyi címét is Hajdúböszörményben, a futárral egyeztetheti a részleteket. A 13 óra után beérkező megrendeléseket a rákövetkező munkanap teljesíti a szolgálat.
  • MPL Posta Pont: Az MPL Posta Pont egy nagyszerű átvevőpont-hálózat, melyek országszerte számos Posta és MOL benzinkút is a tagja. Szinte lehetetlen, hogy ne legyen az Ön közelében is néhány ilyen átvételi pont, ahova Ön a kiszállítást kérheti. Ráadásul ez az átvételi mód olcsóbb, mint a futárszolgálat.

Nézzen körül kínálatunkban, s rendelje meg vadiúj távirányítóját még ma!