Távirányító rendelés Hajdúnánásra

Távirányító Hajdúnánás

A HDPlanet.eu azért nyitotta meg webshopját, hogy az ország minden táján élő vásárlók valódi, testre szabott kiszolgálást kaphassanak, amikor távirányítót keresnek. Nincs ez másképp Hajdúnánás lakóival sem, akik távirányítóvásárlását a következő előnyökkel szeretnénk megtámogatni:

1. a HDPlanet.eu webshop távirányító árai jóval a hagyományos bolti árak alatt találhatóak

2. a megrendelt távirányító akár már a következő munkanap a megadott hajdúnánási címen átvehető

3. minden távirányítóra 1 év garancia jár

 

Eltörött az Ön távirányítója? Esetleg elveszett, vagy csak simán nem működik? Ilyenkor sajnos nincs más teendő, mint egy új távirányító után nézni. Kérjük, olvassa végig ezt a tájékoztatót, s meglátja, hogy bosszúságát mérsékelni tudjuk egy vadiúj távirányítóval, amely akár már a következő munkanap is az Ön kezében lehet!

Több mint 100 márkanév termékeit forgalmazzuk, köztük olyan óriásokkal, mint a Tesla, a UPC, a Sharp, a Siemens vagy a Sagem. Ha márkanév szerint válogatnia a következő oldalon, a bal menüben találja meg őket: https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyito

Milyen távirányítókat lehet a HDPlanet.eu oldalán rendelni?

Amennyiben Ön nem televízióhoz keres távirányítót, jó hírünk van, hiszen hatalmas tévétávirányító készletünkön felül a következő eszközökhöz is kínálunk távirányítót:

          ·         klíma távirányító: https://www.hdplanet.eu/termekek/klima-taviranyito

          ·         beltéri egység távirányító: https://www.hdplanet.eu/termekek/belteri-egyseg

          ·         univerzális távirányító: https://www.hdplanet.eu/termekek/univerzalis-taviranyito

Minden távirányító részletes adatlappal rendelkezik. Itt Ön megnézheti, hogyan néz ki a távirányító, mi a pontos neve és típusszáma, mennyibe kerül, hány nap alatt lehet Önnél, és milyen garancia vonatkozik rá. Az adatlapokon vásárlóink szavazhatnak is a termékre, sőt, kérdéseket tehetnek fel, amelyet a lehető leggyorsabban meg is válaszolunk. Ön ugyancsak itt el is olvashatja a korábbi vásárlók visszajelzéseit.

Mi a különbség a gyári-, az utángyártott és az univerzális távirányítók között?

A HDPlanet.eu webshopban Ön három távirányító típusból választhat:

1. Gyári távirányító: A gyári távirányító a legjobb minőségű eszköz, mivel az eredeti gyártó készíti. Szerepel rajta a márka logója, masszív, strapabíró felépítésű. Az árazása az ilyen terméknek a kiemelkedő minősége miatt egy picit magasabb.

2. Utángyártott távirányító: Az utángyártott távirányító minősége egy fokkal gyengébb, mert nem az eredeti gyártó terméke. Természetesen tökéletesen együtt tud működni az irányítani kívánt készülékkel, egyben olcsóbb, mint az eredeti gyári termékek.

3. Univerzális távirányító: Az univerzális távirányító nem az Ön készülékéhez készült, hanem általános felhasználásra. Hogy együtt tudjon működni az Ön tévéjével, kollégáink beprogramozzák, így már úgy használható, mint az eredeti távirányító. Nem kell aggódnia, a távirányító akkor sem felejti majd el a programozást, ha Ön elemet cserél benne.

Amennyiben nem biztos, melyik távirányító típusra van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba! Munkatársaink sok éves szórakoztatóelektronikai tapasztalattal rendelkeznek, s ingyenesen az Ön rendelkezésére állnak!

A webshop távirányítókeresőjének használata

Webshopunkat elláttuk egy modern távirányítókeresővel is. Ez a kereső gyártó és típus megadásával hatékonyan ki tudja szűrni az Önnek megfelelő távirányítókat hatalmas kínálatunkból. A gyártóhoz csak adja meg a készülék gyártóját, míg a típushoz a készülék vagy a távirányító típusát.

A távirányító típusa gyakran rá van nyomtatva a távirányító elejére, vagy hátul, az elemtartó felett olvasható le.

Ha a kereső nem nyerte el tetszését, kollégáink szívesen segítenek Önnek!

Kiszállítás Hajdúnánásra

Ha megtalálta az Önnek tetsző távirányítót, kérjük, válassza ki a kívánt kiszállítási módot!

Futárszolgálat: Amennyiben Ön 13 óráig leadja a megrendelését, a futár már akár a következő munkanap az Ön hajdúnánási címére szállíthatja a terméket. A később beérkező megrendelések egy munkanappal később kerülnek teljesítésre.

MPL Posta Pont: Az MPL Posta Pont tagja számos Mol benzinkút és posta, az egész országban. Ha egy ilyen átvevőpontra rendel, a kiszállítás olcsóbb a futárszolgálatnál.

Személyes átvétel: Ön személyesen is átveheti termékét a 1042 Budapest, Árpád út 39. címen található üzletünkben, munkanapokon 9 és 18 óra között. Az átvételnek nincs extra díja.

 

Válogasson kínálatunkban még ma, s használja az új távirányítót akár már holnap! Ne habozzon, kezdje a keresést most!