Távirányító rendelés Hajdúszoboszlóra

Minőségi és olcsó távirányítót otthonról néha elég nehéz találni. Ebben segít Hajdúszoboszló lakosainak is a HDplanet weboldalunkon nem csak minőségi TV távirányítókat találhat, hanem klíma- és beltéri egység távirányítókat is. Válasszon minket, hogy gyorsan pótolhassunk az Ön távirányítóját!

Választását 3 előnnyel is támogatjuk:

  • 1 év garanciát biztosítunk a kiválasztott távirányítóra!
  • A távirányítót akár már másnap hajdúszoboszlói címére szállítjuk!
  • Távirányítóink árai a megszokott bolti árak alatt vannak!

Elveszett, törött vagy nem a tévéhez illő távirányító? Válasszon minőségi termékeink közül, hogy megoldódjon problémája!

Sokszor megeshet, hogy használt tévé esetén rossz távirányítót kapunk, nem az eszközhöz illőt vagy esetleg elromlik az eszköz, már rövid használat után. Kollégáink és webshopunk az Ön rendelkezésére áll, hogy azonnal megoldódjon problémája!

távirányító rendelés Hajdúszoboszlóra

Mit kell tudni a webshopból való távirányító rendeléshez?

A távirányító rendelés megkönnyítése érdekében kategóriákba osztottuk az elérhető termékeket.

Távirányítóink között megtalálhatja a következő eszközöket:

Márkás távirányítók terén jól fel vagyunk szerelve, elérhetőek Gaba, Sony, Thomson, Toshiba vagy Daewoo termékek is. A többi, majdnem 100 márkát képviselő távirányítót a következő linken találhatja meg: https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyitok

A kiválasztott távirányító adatlapján pedig láthatja a termék fajtáját (utángyártott-, gyári- vagy univerzális távirányító), a termékre szabott garanciavállalást, az átvételi módokat, a termék árát, képeket a távirányítóról, illetve egyéb eszközökről is olvashat, melyek a választott távirányítóval vezérelhetőek.

Van különbség a gyári-, utángyártott- és az univerzális távirányító között?

A három eszközfajta között árban és minőségben is van különbség:

  • Mivel a gyári távirányító teljesen megegyezik az eredeti készülékekhez kapott távirányítókkal, így ez a típus képviseli a legmagasabb minőséget. Ezen eszközökön fel van tüntetve a márka logójelzése is.
  • Egy olcsóbb verzió az utángyártott távirányító, mely kinézetében ugyanolyan, mint a gyári, viszont a logót nem találja meg rajta. Feladatát megfelelően ellátja, s tökéletes választást jelenthet azoknak, akik egy megfizethetőbb távirányítóra vágynak.
  • Az univerzális távirányító kinézete eltér az előző kettő típustól, illetve a HDplanet munkatársai programozzák be az eszközt, hogy működjön az Ön készülékével. Az ilyen programozott távirányító akkor sem felejti el a programozást, ha elemet cserél benne.

Távirányító bolt hajdúszoboszló

Gyorsabb keresés a távirányító-keresővel!

A HDplanet biztosítja vásárlói számára, hogy a leggyorsabb módon találják meg a megfelelő eszközt. Az oldalon megtalálható távirányító-kereső azt a célt szolgálja, hogy Ön képes legyen gyártó vagy típus szerinti keresést indítani. Ezzel fellelhető az összes olyan távirányító, mely választható az Ön készülékéhez .

A Gyártó mezőbe kattintva elég akár pár betűt beírni, ahhoz hogy megjelenjenek a lehetséges opciók. A kereső Típus mezőjébe kattintva a televízió vagy a távirányító típusa szerint is rákereshet a termékekre. Itt is csak kezdjen el gépelni, majd válasszon a felbukkanó lehetőségek közül!

Távirányító kiszállítás Hajdúszoboszlóra

Hajdúszoboszlói megrendelőink számára három átvételi opcióval tudunk szolgálni:

  • A leggyorsabb opció a futárral történő kiszállítás, mellyel akár már másnapra Önnél lehet a távirányító. Ehhez csak rendelje meg a választott távirányítót 13 óráig, a futár a legtöbb esetben a következő munkanap házhoz viszi.
  • Az MPL Posta Ponton való átvétel is kényelmes lehet, ha van lakóhelye közelében átadópont. Ezen átadópontokhoz 2500 Posta és 125 MOL benzinkút tartozik. Ez a megoldás olcsóbb a futárnál.

Ha megtalálta a tökéletes távirányítót, rendelje meg már ma, és akár holnap hozzájuthat a megrendelt termékhez! Rendeljen most!