Áruházunk 2023. június 1-11 között szabadság miatt zárva tart! Online rendelések teljesítése a szünet után indul ismét. Megértésüket köszönjük!

Távirányító rendelés Hatvanba

Elromlott a távirányítója? Nálunk azonnal beszerezhet egy újat!

Elveszett a TV- vagy a klíma távirányítója és nem akar drágán rendelni a gyártótól? A HDPlanet.eu megoldást kínál az Ön problémájára! A HDPlanet.eu az egész országot ellátja távirányítóval, jóval a bolti ár alatt, így Heves megyét és Hatvant is!

Probléma a távirányítóval

Mind ismerjük azt a problémát, amikor elveszik vagy elromlik a távirányító (mert leesett, összetörött). Ilyenkor gyors megoldásra törekszünk, melyet a HDPlanet tökéletesen kiszolgál. Webshopunkon keresztül pótolhatja Hatvanból, akár otthon ülve azt a távirányítót, melyet Ön keres. Keresőnk segítségével gyorsan megtalálhatja az Önnek árban és típusban megfelelő megoldást.

Miért válasszon minket?

1. A bolti árak alatti árazással kínáljuk a távirányítókat a hatvani vásárlóknak.

2. Akár már másnap kézhez veheti a megrendelését Hatvanban.

3. Még garanciát is adunk a termékhez - 1év garancia jár minden távirányítóra!

Távirányító fajták

Nem kizárólag TV távirányítóval tudjuk Önt ellátni, hanem klíma távirányítóval: https://www.hdplanet.eu/termekek/klima-taviranyito

beltéri egységek távirányítóival: https://www.hdplanet.eu/termekek/belteri-egyseg

és természetesen univerzális távirányítókkal is: https://www.hdplanet.eu/termekek/univerzalis-taviranyito

A kisebb márkáktól a nagyobbakig nálunk mindent megtalál (Panasonic, Philips, Morava, Thomson, Bush, Samsung, Sony, Minerva, Mitsubishi, Neckermann, Nokia, stb.). A márkanevek közül pedig egy gyorskeresővel könnyen kiválaszthatja az Önnek tetszőt: https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyito

Milyen távirányítót rendeljen - gyárit, utángyártottat vagy univerzálisat?

A távirányító kiválasztása sok dologtól függ. Választhatunk ár, minőség vagy visszajelzések alapján.

A gyári távirányító áll legközelebb az Ön eszközéhez, mivel azon szerepel a gyártó neve, logója, minden olyan amilyen az eredeti termék átvételénél. Ezek az eszközök drágábbak, viszont ha a márkát tartja szem előtt, ezt érdemes választani.

Abban az esetben, ha hasonló kinézetűt és megegyező funkciókkal bíró eszközt szeretne, az utángyártott típust válassza. Ezeknek alacsonyabb az ára, mivel nem olyan jó a minősége, de ettől ugyanúgy funkcionál.

Ha nem ragaszkodik a kinézethez, viszont az alacsony árhoz igen, válassza az univerzális távirányítót. Nem kell attól tartania, hogy Önnek kell beprogramoznia, mivel a típus kiválasztása után a programozást elvégezzük.

A 3 típus megannyi lehetőséget nyúlt az elveszett vagy elromlott távirányító pótlására, melyet ráadásul olcsó áron kínálunk. Az egy éves garancia pedig biztosítja Önt a felől, hogy megbízhat bennünk.

Gyorskereső

A termékkeresővel kiválaszthatja a megfelelő távirányítót, melyről az adatlapján mindent megtudhat. A leírás tartalmazza, hogy milyen készülékekhez megfelelő a megrendelt termék, illetve visszajelzést is olvashat róla, amennyiben egy vásárló írt már a termékről. Ha az adott termék valamilyen okból nem felel meg Önnek, akkor alternatívákat is talál a leírásban (más termékeket).

A keresőben használhatja a különféle szűrési lehetőségeket: gyártó vagy típus, típusszám, mely még gyorsabbá teszi a választást. A típusnál használhatja a tévéje vagy a távirányítója típusszámát is.

Kiszállítás Hatvan területén

A HDPlanet.eu kiszállítási módjai közül a leggyorsabb a futáros szállítás. A 13 óráig leadott rendelések többségét a futár már a következő munkanap kiszállítja. Ezzel a megoldással Ön már akár másnap is átveheti a távirányítót egész Hatvan területén.

Abban az esetben, ha más kiszállítási módot szeretne választani, lehetőség van az MPL Posta Ponton történő átadásra, amelynek részei a posták és számos MOL kút országszerte.

Személyes átvételnek nincs díja, ekkor üzletünkben veheti át rendelését: 1042 Budapest, Árpád út 39 (H-P 9-18 óra között).

Amennyiben bármilyen kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, keresse fel kollégánkat az elérhetőségeinken! Ne habozzon, válasszon a termékeink közül még ma!