Távirányító rendelés Hódmezővásárhelyre

A HDplanet az egész ország minőségi távirányítóval való kiszolgálását tűzte ki céljául, mely alól Hódmezővásárhely sem kivétel. Termékeinket webshopunkon keresztül, otthonról is megrendelheti, mely akár már másnapra Önnél lehet. Ne habozzon, tekintse meg kínálatunkat, melyhez a következő előnyök járnak:

  • Távirányítóink ára jóval a bolti árak alatt található, így Ön jelentősen olcsóbban szerezheti be a kiszemelt terméket
  • 1 év garanciát biztosítunk minden megrendelt távirányítóra
  • Akár már másnap kézhez kaphatja a megrendelt távirányítót

Elveszett, törött távirányító

Még az új tévéknél is megeshet a mindennapos használatból adódóan, hogy elromlik a távirányító. Ilyen esetben fontos, hogy gyorsan elérhető legyen az új távirányító. Ugyanilyen fontos ez a régebbi készülékeknél is, ez esetekben azonban nehezebb dolgunk van a beszerzést illetően. A webshopunknak köszönhetően azonban, a tökéletes távirányító megtalálása csak percek kérdése.

Távirányító rendelés Hódmezővásárhelyre

Mit kell tudni a rendeléshez?

A gyorsabb rendelés és az átláthatóság érdekében, különböző kategóriákra osztottuk a távirányítóinkat:

Ha márkás terméket keres, webshopunkban azt is megtalálja. Több mint 100 márkanév közül válogathat, köztük Akai, Arena, Elemis, Emotion, Gaba, Goldstar, Schneider, Sharp, Siemens, Telstar, Tensai, Tesla, Watson, Humax, UPC, Gorenje, Hitachi, Hyundai, Itt, Karcher, Kendo, Kotron, Lexus, Lifetec, Loewe, Luminar, Mascom, Matsui, Medion, Memory, Metz, Minerva, Mitsubishi, Morava, Neckermann, Nokia, Otto Versand,Sagem, Salora, Strong távirányítókkal. Ezen távirányítókat a következő oldalon érheti el: https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyitok

Ha megtalálta az Önnek legmegfelelőbb távirányítót, a hozzá tartozó adatlapon megtalálja a következő adatokat: garancia, utángyártott/gyári/univerzális távirányító, ár, kép, milyen más eszközök vezérelhetőek vele, helyettesítő termékek és visszajelzések (amennyiben írt már vásárló erről az adott termékről véleményt).

Melyik távirányítót válassza? Mi a különbség a gyári távirányító, az univerzális távirányító és az utángyártott között?

A HDplanet minőségi termékekkel látja el az egész országot, s Hódmezővásárhely városát is. A vásárlók számára három távirányító típus érhető el.

A gyári távirányító 100%-ban megegyezik az Ön tévéjéhez kapott eredeti távirányítóval, mely tökéletes minőségű, illetve a termék logója is fel van tüntetve rajta. Ezt a típust azon vevőinknek ajánljuk, akik fontosnak tartják a márkahűséget és hajlandóak az utángyártott és az univerzális távirányító áránál többet fizetni.

Az utángyártott távirányítónak alacsonyabb az ára, mivel csak kinézetre olyan, mint az eredeti. Az utángyártott távirányító minősége egy fokkal gyengébb, de ez nem befolyásolja azt, hogy tökéletesen ellássa a feladatát. Ha Ön egy olcsóbb megoldást keres, illetve olyan terméket, mely hasonló az eredetihez, válassza ezt az opciót!

Az univerzális távirányító kinézetre sem egyezik meg az eredetiével, ezt az eszközt előre programozzák be a kollégáink, az Ön rendelése alapján. A távirányító már használatra kész állapotban érkezik meg Önhöz. Önnek nem kell attól tartania, hogy a távirányító elfelejti a programot. Az elemek behelyezése után már használható is a készülék.

Abban az esetben, ha a leírás alapján sem tudja melyik távirányító illik az Ön készülékéhez, kérjen ingyenes segítséget kollégáinktól az elérhetőségeinken.

Távirányító bolt hódmezővásárhely

Távirányítókereső a gyorsabb találathoz!

Webshopunk a gyorsabb kiszolgálás érdekében távirányítókereső-rendszert helyezett el a weboldalon. Itt az aktuálisan elérhető távirányítókat láthatja, paramétereikkel, leírásaikkal. Keressen az Önnek megfelelő tulajdonság szerint!

Ha gyártó szerint kíván keresni, kezdje el begépelni a 'Gyártó' mezőhöz a kiválasztott gyártó nevét. A betűk lenyomása során egyből láthatja, hogy a rendszer próbál segíteni a javaslataival.

Típus szerinti keresésnél nem csak a televízió típusát adhatja meg, hanem a távirányító pontos típusszámát is. Nagy eséllyel az előző távirányító elemtartójánál találhatja meg az adott számsort. A keresés gombra kattintva, láthatja a találatokat és böngészhet az eredmények között.

Ha ezen leírás alapján nem tudta az Önnek megfelelő eszközt megtalálni, kérjük, vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot!

Távirányító kiszállítás Hódmezővásárhelyre

A HDplanet többféle szállítási ehetőséget kínál Önnek. Kérjük, válassza ki az Önnek megfelelőt:

  • Hódmezővásárhelyre is a leggyorsabb módja a kiszállításnak a futárszolgálattal való házhozszállítás. Amennyiben 13 óráig rendel, a termék már a következő munkanap Önhöz kerülhet.
  • Lehetőség van az MPL Posta Ponton való átvételre is. A PostaPont hálózathoz tartozik több mint 2500 Posta és 125 MOL benzinkút is. Biztosak vagyunk afelől, hogy az Ön lakhelye közelében is átvehető ily módon a megrendelt termék, ehhez kérjük, tekintse meg az átvételi helyek listáját!

Válasszon termékeink közül, hogy már akár holnap Öné legyen az 1 év garanciával bebiztosított távirányító!