Áruházunk 2023. június 1-11 között szabadság miatt zárva tart! Online rendelések teljesítése a szünet után indul ismét. Megértésüket köszönjük!

Távirányító rendelés Kaposvárra

Távirányító rendelés Kaposvárra

Ön Minőségi új távirányítót készül venni, de szeretné otthonról intézni? A HDPlanet.eu weboldalán megteheti! A HDPlanet.eu azt a célt tűzte ki, hogy az egész országot ellássa minőségi gyári-, utángyártott- és univerzális távirányítókkal. Webshopunk elérhető egész Somogy megyében, így a Kaposváriak számára is. Válassza szolgáltatásunkat a következő három dolog miatt:

1. 1 év garanciát adunk a távirányítókra!

2. áraink jelentősen a bolti ár alatt vannak!

3. a megrendelt távirányítót már akár másnapra Kaposvárra szállítjuk!

Rosszul működő, törött vagy elveszett távirányító? Engedje meg, hogy segítsünk Önnek!

A legtöbb új televízióhoz új távirányítóról is gondoskodik a gyártó, de a használt készülékeknél gyakran problémás lehet a hozzájuk kapott távirányító. Gyakran nem reagál rendesen a nyomásra minden gomb, vagy esetleg törött az eszköz. Az internet segítségével Ön azonnal pótolhatja a régi, hibás eszközt egy újjal.

A HDPlanet.eu a webshopjában nem csak minőséget kínál, de gyorsaságot is. Ezen okból webshopunk egy távirányítókeresővel lett felszerelve, mely segítségével Önkönnyedén böngészhet típus és gyártó szerint.

Ha Ön Típus szerint kíván a termékre keresni, akkor a TV készülék típusának számát vagy a távirányító számát is megadhatja. Ha pedig Gyártó szerint kíván keresni, akkor elég pár betűt leírnia, hogy láthatóvá váljanak a webshopunkban elérhető termékek.

Milyen távirányítót rendelhet a HDPlanet.eu weboldalán?

A HDPlanet.eu nem csak tévé távirányítót kínál Önnek. A weboldalon találhat

         ·         klíma távirányítót: https://www.hdplanet.eu/termekek/klima-taviranyito

         ·         beltéri egység távirányítót: https://www.hdplanet.eu/termekek/belteri-egyseg

         ·         univerzális távirányítót: https://www.hdplanet.eu/termekek/univerzalis-taviranyito

Számos márkás távirányító elérhető webshopunkban, mint pl. az Arena, Loewe, Nokia, Sanyo vagy Daewoo, melyek a többi 100 márkanév termékeivel megtalálhatóak a következő linkre kattintva, a bal oldali menü segítségével: https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyito

A távirányítók megtekintésénél fontos megjegyezni, hogy minden távirányító saját adatlappal rendelkezik, melyen szerepel a termék ára, a termékhez kapcsolódó képek, szállítási információk, vásárlói visszajelzések és garanciális információk.

Gyári távirányítót, utángyártottat vagy univerzálisat válasszon?

A HDPlanet.eu több távirányító típust kínál Önnek, hogy Ön megtalálja az árban és kinézetben leginkább megfelelőt.

A HDPlanet.eu első távirányító típusa a gyári távirányító, mely azon vásárlóink számára tökéletes termék, akiknek a minőség és a márkanév, illetve a márkajelzés sokat számít. Ez az eszköz árban kimagaslik a többi közül.

Egy olcsóbb választás lehet az utángyártott társa, mely kinézetben majdnem megkülönböztethetetlen. Ezen az eszközön nem szerepel a gyártó logója, s egy picivel gyengébb is a minősége, így ezen okból olcsóbb a termék.

Az univerzális távirányító azon vásárlóink számára tökéletes választás, akiknek nem prioritás az eszköz kinézete. A távirányító egy beprogramozott, általában több eszközzel kompatibilis termék. Ára alacsonyabb a többihez mérve. Az Ön rendelésekor kollégáink már beprogramozzák a távirányítót, így Önnek nem kell ezzel fáradnia.

Ha a leírás átolvasása után kérdése lenne, vagy nem tudja eldönteni, mit válasszon, kollégáink rendelkezésére állnak a weboldalon található elérhetőségeinken!

Kaposvári kiszállítás, átvétel

Kaposvári lakosaink számára három átvételi móddal szolgál a HDPlanet.eu. A legkényelmesebb opció a házhozszállítás, melyet futárszolgálat segítségével teljesítünk. Ha Ön 13 óráig leadja rendelését, a futár a legtöbb esetben már a következő munkanap csönget az Ön kaposvári szállítási címén.ű

Emellett van rá lehetőség, hogy Ön átadóponton vegye át a megrendelt eszközt, mely MPL Posta Pontokon történik (kijelölt Posták és MOL benzinkutak segítségével). Országszerte több száz ilyen pont van. Önnek itt egy kicsit utaznia kell, de ez olcsóbb megoldás, mint a futárszolgálat.

A termék személyes átvétele is biztosított, melyet Budapesten tehet meg az Árpád út 39-es szám alatt (1042). Temészetesen a személyes átvétel díjtalan.

Válasszon Ön is számtalan márkás és minőségi távirányítónk közül még ma!