Távirányító rendelés Kazincbarcikára

A HDplanet Magyarország egyik legnagyobb webshopjaként kiemelt figyelmet fordít arra, hogy kínálata mindenhol elérhető legyen, s kedvező kiszállítási megoldásait az ország egész területén felhasználhassák. Nincs ez másképp Borsod-Abaúj-Zemplén megye harmadik legnagyobb városa, Kazincbarcika lakóinál sem, akik vásárlását a következő 3 előnnyel is segítjük:

 • Minden távirányítóra 1 év garanciát kínálunk
 • Akár már a következő munkanap házhoz visszük az új távirányítót
 • A bolti áraknál jóval kedvezőbb árakat kínálunk

Az elveszett, törött vagy nem működő távirányító pótlása

Nincs is idegesítőbb, mint amikor eltörik, vagy eltűnik a távirányító, s a megszokott kényelmes irányítási mód helyett kézzel kell kezelni a készüléket! Ez a bosszantó változás az, ami miatt a legtöbb vásárló felkeresi a webshopunk. Hadd nyugtassuk meg, jó helyen jár, hatalmas kínálatunkban biztos megtalálja az Önnek szükséges új távirányítót, s mi mindent megteszünk azért, hogy a lehető leghamarabb eljuttassuk Önhöz a választott terméket!

Kérjük, olvassa végig ezt a távirányítót, hogy vásárlása a lehető legkönnyebben történjen, s akár már a következő munkanap az Ön által megadott kazincbarcikai címen csöngethessen a futár.

Távirányító rendelés Kazincbarcikára

A HDplanet távirányító kínálata

A webshopunkban Ön nem csak TV távirányítókat találhat meg, hanem:

Emellett több mint 100 márkanév termékeit forgalmazzuk, köztük a Sharp, a Schneider, a Strong, az Opticum, a UPC vagy a Hyundai távirányítókat. Ezeket a következő linken érheti el a baloldalon: https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyitok

Minden távirányítót részletes adatlappal láttunk el, így Ön egy teljes képet kaphat a termékről. Az adatlapokon megtalálható:

 • A távirányító képe
 • Pontos neve és kódszáma
 • A termék ára és a választható szállítási módok ára
 • A távirányító leírása és a készülékek, melyeket irányíthat
 • Az előző vásárlók kérdései és visszajelzései, illetve az ezekre adott válaszok
 • És még számos más apróbb információ

Ha Önnek kérdése lenne, azt a távirányítók adatlapjain is felteheti, vagy kérdezze munkatársainkat, akik készséggel segítenek Önnek!

Gyári-, utángyártott- vagy univerzális távirányítót érdemes választani?

Mivel áruházunk többféle típusú távirányítót forgalmaz, így érdemes átolvasnia, melyik típus mit jelent. 3 típusú távirányítót forgalmazunk, gyári távirányítót, utángyártott távirányítót illetve univerzális távirányítót. A termékek adatlapján mindig szerepel, hogy az adott távirányító éppen melyik típusba tartozik:

 • Gyári távirányító:A gyári távirányító olyan termék, melyet az Ön készülékének eredeti gyártója készít. Igazán robusztus, jó minőségű, mely hosszabb távon is kiszolgálja majd az Ön tévéjét. Szerepel rajta a gyártó márkajelzése, s az ára egy fokkal magasabb a többi terméknél.
 • Utángyártott távirányító:Az utángyártott távirányító a gyári távirányító tökéletes mása, de nem az eredeti gyártó készíti. A minőségében lehet egy kisebb eltérés, de ez nem jelenti azt, hogy az utángyártott távirányító ne lenne tökéletesen alkalmas az Ön tévéjének távirányítására. Ráadásul az ilyen termék olcsóbb, mint a gyári távirányító.
 • Univerzális távirányító:Az univerzális távirányító nem kifejezetten az Ön készülékéhez készült, hanem szinte bármilyen tévéhez és más készülékhez beprogramozható. Akkor hasznos ez a típus, ha az Ön tévéjéhez már nem érhető el sem gyári-, sem utángyártott távirányító. A programozást kollégáink ingyenesen elvégzik az Ön megrendelése alapján, így Önnek nem kell ezzel foglalkoznia. A programozást a termék még akkor sem felejti el, ha kifogy az elem, s elemet kell cserélni benne.
Távirányító bolt Kazincbarcika

Használja a távirányítókeresőt!

A webshopot elláttuk egy fejlett távirányítókeresővel is, mely segítségével Ön még egyszerűbben megtalálhatja a kívánt terméket.

A gyártó mezőben kérjük, adja meg a készüléke gyártójának nevét! A típus mezőbe pedig a készülék vagy a távirányító típusát írja be! A tévéjének típusát Ön a tévé hátulján vagy a használati útmutatóban találja meg, míg a távirányító típusát a gyártó a legtöbb esetben a távirányítóra nyomtatja.

Amennyiben gondja akadna a keresővel, kérjük, kérjen tanácsot kollégáinktól az elérhetőségeinken!

Távirányító kiszállítás Kazincbarcika városába

A HDplanet Kazincbarcikába is három féle kiszállítási illetve átvételi módot kínál:

 • Afutárszolgálata leggyorsabb kiszállítási mód. Amennyiben Ön 13 óráig leadja rendelését, a futár a legtöbb esetben már a következő munkanap kiszállítja az megadott kazincbarcikai címre a távirányítót. A13 óra után beérkező megrendelések a következő munkanap kerülnek teljesítésre.
 • AzMPL Posta Pontonvaló átvétel olcsóbb, mint a futárszolgálat. Országszerte 2600 posta és 125 MOL benzinkút a tagja a hálózatnak, melyekre Ön a kiszállítást kérheti.

Ne habozzon elkezdeni a vásárlást már most, hiszen a HDplanet webshopjában a baráti árakat ügyfélközpontú kiszolgálás is kíséri! Válassza ki új távirányítóját még ma!