Áruházunk 2023. június 1-11 között szabadság miatt zárva tart! Online rendelések teljesítése a szünet után indul ismét. Megértésüket köszönjük!

Távirányító rendelés Kazincbarcikára

Kazincbarcika távirányító bolt

A HDPlanet.eu Magyarország egyik legnagyobb webshopjaként kiemelt figyelmet fordít arra, hogy kínálata mindenhol elérhető legyen, s kedvező kiszállítási megoldásait az ország egész területén felhasználhassák. Nincs ez másképp Borsod-Abaúj-Zemplén megye harmadik legnagyobb városa, Kazincbarcika lakóinál sem, akik vásárlását a következő 3 előnnyel is segítjük:

  1. minden távirányítóra 1 év garanciát kínálunk

  2. akár már a következő munkanap házhoz visszük az új távirányítót

  3. a bolti áraknál jóval kedvezőbb árakat kínálunk

 

Az elveszett, törött vagy nem működő távirányító pótlása

Nincs is idegesítőbb, mint amikor eltörik, vagy eltűnik a távirányító, s a megszokott kényelmes irányítási mód helyett kézzel kell kezelni a készüléket! Ez a bosszantó változás az, ami miatt a legtöbb vásárló felkeresi a webshopunk. Hadd nyugtassuk meg, jó helyen jár, hatalmas kínálatunkban biztos megtalálja az Önnek szükséges új távirányítót, s mi mindent megteszünk azért, hogy a lehető leghamarabb eljuttassuk Önhöz a választott terméket!

Kérjük, olvassa végig ezt a távirányítót, hogy vásárlása a lehető legkönnyebben történjen, s akár már a következő munkanap az Ön által megadott kazincbarcikai címen csöngethessen a futár.

A HDPlanet.eu távirányító kínálata

A webshopunkban Ön nem csak TV távirányítókat találhat meg, hanem

        ·         klíma távirányítót: https://www.hdplanet.eu/termekek/klima-taviranyito

        ·         beltéri egység távirányítót: https://www.hdplanet.eu/termekek/belteri-egyseg

        ·         univerzális távirányítót: https://www.hdplanet.eu/termekek/univerzalis-taviranyito

Emellett több mint 100 márkanév termékeit forgalmazzuk, köztük a Sharp, a Schneider, a Strong, az Opticum, a UPC vagy a Hyundai távirányítókat. Ezeket a következő linken érheti el a baloldalon: https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyito

Minden távirányítót részletes adatlappal láttunk el, így Ön egy teljes képet kaphat a termékről. Az adatlapokon megtalálható

        ·         a távirányító képe

        ·         pontos neve és kódszáma

        ·         a termék ára és a választható szállítási módok ára

        ·         a távirányító leírása és a készülékek, melyeket irányíthat

        ·         az előző vásárlók kérdései és visszajelzései, illetve az ezekre adott válaszok

        ·         és még számos más apróbb információ

Ha Önnek kérdése lenne, azt a távirányítók adatlapjain is felteheti, vagy kérdezze munkatársainkat, akik készséggel segítenek Önnek!

Gyári-, utángyártott- vagy univerzális távirányítót érdemes választani?

Mivel áruházunk többféle típusú távirányítót forgalmaz, így érdemes átolvasnia, melyik típus mit jelent. 3 típusú távirányítót forgalmazunk, gyári távirányítót, utángyártott távirányítót illetve univerzális távirányítót. A termékek adatlapján mindig szerepel, hogy az adott távirányító éppen melyik típusba tartozik.

Gyári távirányító: A gyári távirányító olyan termék, melyet az Ön készülékének eredeti gyártója készít. Igazán robusztus, jó minőségű, mely hosszabb távon is kiszolgálja majd az Ön tévéjét. Szerepel rajta a gyártó márkajelzése, s az ára egy fokkal magasabb a többi terméknél.

Utángyártott távirányító: Az utángyártott távirányító a gyári távirányító tökéletes mása, de nem az eredeti gyártó készíti. A minőségében lehet egy kisebb eltérés, de ez nem jelenti azt, hogy az utángyártott távirányító ne lenne tökéletesen alkalmas az Ön tévéjének távirányítására. Ráadásul az ilyen termék olcsóbb, mint a gyári távirányító.

Univerzális távirányító: Az univerzális távirányító nem kifejezetten az Ön készülékéhez készült, hanem szinte bármilyen tévéhez és más készülékhez beprogramozható. Akkor hasznos ez a típus, ha az Ön tévéjéhez már nem érhető el sem gyári-, sem utángyártott távirányító. A programozást kollégáink ingyenesen elvégzik az Ön megrendelése alapján, így Önnek nem kell ezzel foglalkoznia. A programozást a termék még akkor sem felejti el, ha kifogy az elem, s elemet kell cserélni benne.

Használja a távirányítókeresőt!

A webshopot elláttuk egy fejlett távirányítókeresővel is, mely segítségével Ön még egyszerűbben megtalálhatja a kívánt terméket.

A gyártó mezőben kérjük, adja meg a készüléke gyártójának nevét! A típus mezőbe pedig a készülék vagy a távirányító típusát írja be! A tévéjének típusát Ön a tévé hátulján vagy a használati útmutatóban találja meg, míg a távirányító típusát a gyártó a legtöbb esetben a távirányítóra nyomtatja.

Amennyiben gondja akadna a keresővel, kérjük, kérjen tanácsot kollégáinktól az elérhetőségeinken!

Kiszállítás Kazincbarcika városába

A HDPlanet.eu Kazincbarcikába is három féle kiszállítási illetve átvételi módot kínál:

1. A futárszolgálat a leggyorsabb kiszállítási mód. Amennyiben Ön 13 óráig leadja rendelését, a futár a legtöbb esetben már a következő munkanap kiszállítja az megadott kazincbarcikai címre a távirányítót. A13 óra után beérkező megrendelések a következő munkanap kerülnek teljesítésre.

2. Az MPL Posta Ponton való átvétel olcsóbb, mint a futárszolgálat. Országszerte 2600 posta és 125 MOL benzinkút a tagja a hálózatnak, melyekre Ön a kiszállítást kérheti.

3. A személyes átvétel Budapesten, mintaboltunkban történhez. Ennek az átvételi módnak nincs extra költsége. Csak fáradjon el a 1042 Budapest, Árpád út 39. címre munkanapokon 9 és 18 óra között, s átveheti megrendelését.

 

Ne habozzon elkezdeni a vásárlást már most, hiszen a HDPlanet webshopjában a baráti árakat ügyfélközpontú kiszolgálás is kíséri! Válassza ki új távirányítóját még ma!