Távirányító rendelés Kecskemétre

A HDplanet az egész országot ellátja minőségi távirányítókkal, így Bács-Kiskun megye és Kecskemét sem maradhat ki ebből. Webshopunk nem csak tévé távirányítókat kínál Önnek, hanem klíma- és beltéri távirányítókat is. Válasszon széles kínálatunkból a következő előnyök miatt:

  • Az általunk kínált távirányítók a bolti áraknál jelentősen olcsóbbak
  • Minden nálunk megrendelt távirányítóra 1 év garanciát biztosítunk
  • Az Ön által rendelt távirányító már másnap kiszállításra kerülhet

Elveszett vagy törött távirányító? Segítünk Önnek kiválasztani a megfelelőt!

Az új tévéhez kapott távirányító tönkremehet, elveszhet, mely egy gyakori probléma. Ilyen esetben gyorsan szeretnénk egy másik eszközhöz hozzájutni, mely használt tévé esetén problémásabb lehet. Webshopunkban egyszerűen megtalálhatja a készülékéhez legjobban illő eszközt!

Távirányító rendelés Kecskemétre

Milyen távirányítókat lehet rendelni a HDplanet weboldalon?

Weboldalunkon több száz márkanév közül válogathat, köztük olyan világmárkákkal, mint Daewoo, Grundig, JVC, Philips, Samsung, Sony, Gorenje, Grand Prix, Loewe, Minerva, Mitsubishi, Neckermann, Nokia, Otto Versand, Sagem, Sanyo, Schneider, Sharp, Siemens, Tesla, Watson,UPC, Opticum, Strong, Thomson, Toshiba, Vestel, Acer, Aeg, Aiwa, Akai, Alba, Amstrad, Arena, Baur, Belstar, Black Diamond, Blaupunkt, Bluesky, Bomann, Bush, Cinex, Clatronic, Corso, Crown, Cwrtech, Deccavideo, Dmtech, Dual, Durabrand, LG, Orion, Panasonic, Gaba, Goldstar.

A következő készülékekhez tartunk távirányítókat:

Az Önnek megfelelő termék kiválasztása után láthatja, hogy a termékhez tartozó adatlapon fel van tüntetve minden fontos információ. A termék képe, ára, az arra biztosított garancia és a termék típusa (gyári, utángyártott, univerzális) is szerepel ezen az adatlapon. Amennyiben van olyan termék, mely helyettesítheti az Ön által keresett eszközt, így azt is jeleztük.

Gyári távirányítót, utángyártott távirányítót vagy univerzális távirányítót válasszon?

A HDplanet mindhárom típussal el tudja Önt látni, Önnek csak ki kell választania, melyik felel meg legjobban az igényeinek.

A gyári távirányító megegyezik az Ön tévéjéhez illő eredeti távirányítóval, mind kinézetben, mind minőségben. Ezek okokból az ára is magasabb a másik két megoldáshoz képest.

Az utángyártott távirányító csak kinézetében egyezik meg a gyárival, de azzal ellentétben minőségileg más kategóriát képvisel. Ez a típus is tökéletesen ellátja a feladatát.

A harmadik, az univerzális távirányító pedig beprogramozva érkezik Önhöz. A programot a távirányító nem felejti el, így használatra készen kapja kézhez, mely nem okoz további problémákat.

Ha a leírás alapján sem sikerült eldönteni, hogy melyik terméktípust válassza, keresse fel kollégáinkat, akik készségesen segítenek Önnek a döntésben!

Könnyítse meg dolgát a távirányítókeresővel!

Azért hogy keresését megkönnyítsük, felszereltük weboldalunkat egy fejlett távirányítókeresővel, mely az aktuálisan elérhető termékeket jeleníti meg Önnek. A keresőben Ön több módszerrel is megtalálhatja az Önnek megfelelő terméket. Kereshet gyártó szerint, mely kifejezetten kényelmes, hiszen pár betű beírása után már javaslatokat kap a márka pontos nevére.

A típus szerinti keresés is gyors eredményt hozhat, mely kifejezetten akkor előnyös, ha pontosan tisztában van azzal, hogy milyen típusszámú távirányítóra van szüksége (ezt a távirányító elemtartója fölött szokták feltüntetni a gyártók).

Amennyiben bonyolultnak tartja a részletezett rendszert, ügyfélszolgálatunk garantáltan segít megtalálni Önnek a keresett terméket!

Távirányító bolt Kecskemét

Távirányító kiszállítás Kecskemétre

A HDplanet három módot kínál arra, hogy Ön Kecskeméten is átvehesse az Ön által megrendelt terméket:

  • A házhozszállítással akár már másnapra átveheti a megrendelt csomagot, mely kiemelten kényelmes megoldás. Ehhez Önnek 13 óráig kell rendelnie, s a futárszolgálat az esetek többségében már a következő munkanap jelentkezik Önnél az új távirányítóval.
  • Az átvétel MPL Posta Ponton is történhet, melynek 2500 Posta és 125 MOL benzinkút tagja. Ezen okból biztosan akad az Ön környezetében olyan átadópont, ahol a csomagjához juthat. Az ilyen típusú átvétel olcsóbb, mint a futáros kiszállítás.

Rendeljen tőlünk még ma, hogy már holnap meglegyen az új távirányítója! Kezdje el rendelését már most!