Távirányító rendelés Keszthelyre

Keszthely csodás város, a Festetics-kastélyra nem csak a város lakói büszkék, hanem az egész ország. A HDplanet-nál azon dolgozunk, hogy távirányító kínálatunk az egész országban elérhető legyen, s nincs ez másképp ennél a nagyszerű város lakóinál sem!

Ha Ön Keszthelyről vásárol, engedje meg, hogy az alábbi 3 előnyt felkínáljuk Önnek:

  • Minden távirányítónkra 1 év garanciát kínálunk
  • Akár már a következő munkanap kiszállítjuk Önnek a megrendelését
  • Áraink jóval olcsóbbak a hagyományos boltok árainál
Távirányító rendelés Keszthelyre

Eltört, elromlott, vagy nincs meg a régi távirányító?

Míg a vadiúj tévékhez a gyártó új távirányítót is ad, addig a használt készülékek távirányítója gyakran nem működik megfelelően. De még az új távirányítók is elromlanak, vagy elvesznek egy idő után, ilyenkor nincs más teendő, pótolni kell ezt az igazán hasznos eszközt.

Ha Ön távirányítót keres, jó helyen jár! Hatalmas kínálatunkban gyorsan megtalálhatja az Önnek megfelelő új távirányítót, melyet az extra gyors kiszállításnak köszönhetően hamarosan a saját kezébe foghat.

Kérjük, olvassa el a következő útmutatót, hogy vásárlása a lehető legkényelmesebb legyen, s megkapjon minden információt, amelyre szüksége van.

Próbálja ki távirányítókeresőnket is! Csak gépelje be a tévéjének gyártóját, s alatta adja meg a tévé vagy a távirányító típusát. A tévé típusa a készülék hátán, a távirányító típusa pedig az eszköz elején vagy hátul, az elemtartó felett került rányomtatásra.

Amennyiben a távirányítókereső nem váltaná be a hozzá fűzött reményeket, kérjük, keresse munkatársainkat, akik szívesen segítenek!

Távirányító kínálat

A HDplanet nem csak tévékhez kínál távirányítót, nem megtalálhatók:

Sőt márkanév szerint is kereshet, több mint 100 gyártó, köztük a Sharp, a UPC, a Daewoo, a Sony, és a Samsung kínálatát szedtük sorba itt, a bal oldali menüben: https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyitok

Távirányító bolt keszthely

Gyári-, utángyártott-, vagy univerzális távirányító?

A HDplanet webshopja háromféle távirányítót kínál, melyek kinézetben, minőségben és árban térnek el egymástól:

  • Gyári távirányító:A gyári távirányító a legjobb minőséget képviseli, az Ön készülékének eredeti gyártója készítette. Megbízható, erős kivitel, könnyű használat és a gyártó márkajelzése jellemzik. Ára ennek a típusnak a legmagasabb.
  • Utángyártott távirányító:Az utángyártott távirányító nem az eredeti gyártó terméke, de megszólalásig hasonlít az eredeti, gyári távirányítóra. A minősége lehet egy kicsit rosszabb, ettől függetlenül tökéletesen irányítani tudja az eredeti tévét. Ára olcsóbb, mint a gyári távirányítóé.
  • Univerzális távirányító:Ez a típus nem egy megadott készülékhez készült, hanem általános használatra. Ideális választás, ha az Ön tévéjéhez már nem érhető el sem gyári, sem utángyártott távirányító. Az Ön megrendelését követően munkatársaink az Ön készülékére programozzák a távirányítót, mely a programját később még elemcsere során sem felejti el.

Ha további kérdései merülnének fel, kérdezze kollégáinkat!

Távirányító kiszállítás Keszthelyre

A HDplanet webshopja büszke arra, hogy mindenféle szállítási igényt ki tud elégíteni:

  • Afutárral történő kiszállítása leggyorsabb szállítási mód. Ha Ön 13 óráig leadja rendelését, távirányítója már a következő munkanapon Önnél lehet. A 13 óra után beérkező megrendeléseket 1 munkanappal később viszi ki a futár Keszthelyre.
  • AzMPL Posta Ponthálózata országszerte több mint 2500 postát és 125 MOL kutat számlál, ahol Ön átveheti a megrendelését. Az ilyen átvevőponti átvétel olcsóbb, mint a futárszolgálat.

Nézzen körül kínálatunkban, s olvassa el a távirányítók részletes adatlapjait! Rendeljen még ma, hogy akár már holnap a kezébe foghassa vadiúj távirányítóját!