Távirányító rendelés Kisvárdára

A HDplanet eltökélt abban, hogy minden magyar lakos számára elérhető legyen teljes kínálata. Nincs ez másképp Kisvárda lakosaival sem, akik döntését az alábbi 3 előnnyel is támogatni szeretnénk:

  • Minden távirányítóra 1 év garanciát biztosítunk
  • Áraink jóval alacsonyabbak, mint a hagyományos bolti árak
  • Akár már a következő munkanap Önhöz szállítjuk a kért távirányítót, Kisvárda teljes területén

Amennyiben rögtön körül nézne kínálatunkban, ne habozzon a következő helyen kezdeni, hiszen több mint 100 gyártó, köztük a Nokia, a Sanyo, a Sagem, a UPC és a Sony távirányítói közül válogathat: https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyitok

Távirányító rendelés Kisvárdára

Mit kell tudnia a távirányító rendeléshez?

A távirányító rendelés megkönnyítése érdekében kategóriákba osztottuk az elérhető távirányító eszközöket:

Ha megtalálta a keresett távirányítót, annak adatlapján láthatja a termék árát, a termékhez tartozó képeket, a szállítással kapcsolatos részleteket és a garanciális feltételeket. Ugyancsak itt olvashatja el a korábbi vásárlók kérdéseit, véleményeit, s az azokra adott válaszainkat.

Különféle távirányító típusok, más-más célra

A HDplanet webshopban Ön 3 távirányító típust találhat, gyári-, utángyártott- és univerzális távirányítókat:

  • Gyári távirányító:A gyári távirányítót az Ön készülékének eredeti gyártója készítette, mely így igazán megbízható, minőségi darab. Szerepel rajta a márkanév logója, s az ára is magasabb a többi típusnál.
  • Utángyártott távirányító:Az utángyártott távirányító kinézetre teljesen megegyezik a gyári távirányítóval, de más cég gyártja. Néha minőségében is gyengébb darab, ez azonban nem akadályozza meg azt, hogy tökéletesen működjön. Mindenesetre jóval olcsóbb, mint egy gyári távirányító.
  • Univerzális távirányító:Az univerzális távirányító általános felhasználásra készült, így nem hasonlít az előző két típus termékeihez. Ettől függetlenül képes az Ön készülékének távirányítására, hiszen be lehet programozni erre. A programozást az Ön rendelése után kollégáink megteszik. Akkor ideális ez a távirányító típus, ha egy készülékhez már sem gyári-, sem utángyártott távirányító nem érhető el.

Amennyiben bővebb segítségre van szüksége a távirányító típusokkal kapcsolatban, kérjük, keresse munkatársainkat!

Távirányító bolt Kisvárda

Hogy tud gyorsan keresni a távirányítók között?

Oldalunkon egy távirányítókeresőt helyeztünk el, melynek segítségével Ön gyártó vagy típus szerint böngészhet távirányítóink között. Amennyiben a gyártó nevére kíván rákeresni, csak be kell gépelnie a TV-je gyártójának a nevét, míg a típushoz a tévé vagy távirányító típusszámát írhatja be.

A különböző típusszámokat más és más helyen olvashatja le. A tévé típusa a tévé hátulján olvasható, míg a távirányítóé az eszköz elején, vagy hátul az elemtartó felett látható a legtöbb esetben.

Távirányító házhozszállítás Kisvárda területén

Kisvárdán is 3 féle átvételt kínálunk:

  • A futárszolgálat a leggyorsabb, a 13 óráig leadott rendelések esetén a legtöbb esetben már a következő munkanap házhoz szállít a futár. A 13 óra után leadott rendeléseket a rákövetkező munkanap teljesítik.
  • Országszerte több mint 2500 posta és 125 MOL kút tagja az MPL Posta Pontnak, amelyekhez Ön kérheti a csomag kiszállítását. Ha ilyen helyen venné át távirányítóját, válassza ezt a kiszállítási módot. Az MPL Posta Ponti átvétel olcsóbb a futárnál.

Nézzen körül kínálatunkban még ma, s rendelje meg vadiúj távirányítóját! Ne habozzon, kezdje a keresést már most!