Távirányító rendelés Komáromba

A HDplanet büszke arra, hogy az egész országot ellátja széleskörű távirányító kínálatával. Nincs ez másképp Komárom-Esztergom megyével, s az erődök városa, Komárom esetében sem. Ha Ön Komáromból keres távirányítót, az alábbi 3 előnnyel kedveskedünk Önnek:

  • A bolti áraknál olcsóbb árakkal
  • 1 év garanciával minden távirányítóra
  • Akár már a következő munkanapra vonatkozó kiszállítással

Forduljon hozzánk bizalommal, ha eltört, elromlott, vagy elveszett távirányítója, hiszen mind tudjuk milyen az, amikor egy mindennapos használatban lévő eszköz tönkremegy. Nézzen körül kínálatunkban, s olvassa át az alábbi tájékoztatót a rendeléshez!

Milyen távirányítókat rendelhet weboldalunkon?

A HDplanet webshopban nem csak televízió távirányítók érhetőek el, hanem:

Ha Ön minőségi, márkás távirányítóra vágyik, nálunk megtalálhatja a keresett típust! Válasszon több mint 100 gyártó kínálatából, köztük Arena, Clatronic, Daewoo, Thomson, Sony, Samsung vagy Toshiba távirányítókkal, a következő oldalon (bal oldali menü): https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyitok

A távirányítókról bővebb információt a termékek adatlapján találhat, melyen feltüntetésre került a termék ára, a szállítási információk, a termék pontos típusa, a vásárlói visszajelzések és az alternatív eszközök is. Ugyancsak ezeken az adatlapokon olvashatja el a korábbi vásárlói kérdéseket és visszajelzéseket a távirányítókról.

Gyári-, utángyártott- vagy univerzális távirányító?

  • A gyári távirányító az eredeti gyártó terméke, ezért nagyon jó minőségű. Látható rajta a márkajelzés, s ára a magasabb kategóriába tartozik.
  • Az utángyártott távirányító a gyári távirányító pontos mása, egy kicsivel gyengébb kivitelben. Nem az eredeti gyártó terméke, így nem is szerepel rajta a márkajelzés. Olcsóbb, mint a gyári távirányító.
  • Az univerzális távirányító olyan termék, melyet bármilyen készülék programozására be lehet állítani. Ha Ön ilyet rendel, kollégáink beprogramozzák az Ön készülékére, melyet a távirányító az elemcsere során sem felejt el.

Amennyiben segítségre lenne szüksége a különféle távirányító típusok közötti eligazodásban, kérjük, lépjen kapcsolatba munkatársainkkal az elérhetőségeinken!

Távirányító bolt Komárom

A távirányítókereső használata

Webshopunkat elláttuk egy fejlett távirányítókeresővel is, mely segít Önnek megtalálni a keresett távirányítót.

A keresőben csak adja meg a gyártó nevét, majd a készülék vagy a távirányító típusszámát. A távirányító típusszáma a termék elején, vagy hátul az elemtartó felett szokott rányomtatva lenni.

Ismét felhívjuk szíves figyelmét munkatársaink ingyenes segítségére, akik segítenek Önnek akkor is, ha a távirányítókeresővel nem találta meg a megfelelő távirányítót!

Távirányító kiszállítás Komáromba

Komárom városába is 3 féle kiszállítási-átvételi módot kínálunk:

  • Futárszolgálat:Amennyiben Ön 13 óráig leadja rendelését, a futár a legtöbb esetben már a következő munkanap csenget az Ön komáromi címén. Ha a rendelés 13 óra után ér be, akkor a rákövetkező munkanap érkezik meg Önhöz a távirányító.
  • MPL Posta Pontok:Országszerte több mint 2600 posta és 125 MOL benzinkút tagja a hálózatnak, ahova Ön kiszállításra kérheti a csomagot. Ez a megoldás olcsóbb, mint a futár, ráadásul akkor veheti át a csomagot, amikor épp arra jár.

Nézzen körül kínálatunkban, s válassza ki új távirányítóját! Rendeljen még ma, hogy már holnap Önnél lehessen az új távirányító!