Áruházunk 2023. június 1-11 között szabadság miatt zárva tart! Online rendelések teljesítése a szünet után indul ismét. Megértésüket köszönjük!

Távirányító rendelés Komáromba

Távirányító Komárom

A HDPlanet.eu büszke arra, hogy az egész országot ellátja széleskörű távirányító kínálatával. Nincs ez másképp Komárom-Esztergom megyével, s az erődök városa, Komárom esetében sem. Ha Ön Komáromból keres távirányítót, az alábbi 3 előnnyel kedveskedünk Önnek:

1. a bolti áraknál olcsóbb árakkal

2. 1 év garanciával minden távirányítóra

3. akár már a következő munkanapra vonatkozó kiszállítással

 

Forduljon hozzánk bizalommal, ha eltört, elromlott, vagy elveszett távirányítója, hiszen mind tudjuk milyen az, amikor egy mindennapos használatban lévő eszköz tönkremegy. Nézzen körül kínálatunkban, s olvassa át az alábbi tájékoztatót a rendeléshez!

Milyen távirányítókat rendelhet weboldalunkon?

A HDPlanet.eu webshopban nem csak televízió távirányítók érhetőek el, hanem

         ·         klíma távirányítók: https://www.hdplanet.eu/termekek/klima-taviranyito

         ·         beltéri egység távirányítók: https://www.hdplanet.eu/termekek/belteri-egyseg

         ·         és univerzális távirányítók is: https://www.hdplanet.eu/termekek/univerzalis-taviranyito

Ha Ön minőségi, márkás távirányítóra vágyik, nálunk megtalálhatja a keresett típust! Válasszon több mint 100 gyártó kínálatából, köztük Arena, Clatronic, Daewoo, Thomson, Sony, Samsung vagy Toshiba távirányítókkal, a következő oldalon (bal oldali menü): https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyito

A távirányítókról bővebb információt a termékek adatlapján találhat, melyen feltüntetésre került a termék ára, a szállítási információk, a termék pontos típusa, a vásárlói visszajelzések és az alternatív eszközök is. Ugyancsak ezeken az adatlapokon olvashatja el a korábbi vásárlói kérdéseket és visszajelzéseket a távirányítókról.

Gyári-, utángyártott- vagy univerzális távirányító?

A gyári távirányító az eredeti gyártó terméke, ezért nagyon jó minőségű. Látható rajta a márkajelzés, s ára a magasabb kategóriába tartozik.

Az utángyártott távirányító a gyári távirányító pontos mása, egy kicsivel gyengébb kivitelben. Nem az eredeti gyártó terméke, így nem is szerepel rajta a márkajelzés. Olcsóbb, mint a gyári távirányító.

Az univerzális távirányító olyan termék, melyet bármilyen készülék programozására be lehet állítani. Ha Ön ilyet rendel, kollégáink beprogramozzák az Ön készülékére, melyet a távirányító az elemcsere során sem felejt el.

Amennyiben segítségre lenne szüksége a különféle távirányító típusok közötti eligazodásban, kérjük, lépjen kapcsolatba munkatársainkkal az elérhetőségeinken!

A távirányítókereső használata

Webshopunkat elláttuk egy fejlett távirányítókeresővel is, mely segít Önnek megtalálni a keresett távirányítót.

A keresőben csak adja meg a gyártó nevét, majd a készülék vagy a távirányító típusszámát. A távirányító típusszáma a termék elején, vagy hátul az elemtartó felett szokott rányomtatva lenni.

Ismét felhívjuk szíves figyelmét munkatársaink ingyenes segítségére, akik segítenek Önnek akkor is, ha a távirányítókeresővel nem találta meg a megfelelő távirányítót!

Kiszállítás Komáromba

Komárom városába is 3 féle kiszállítási-átvételi módot kínálunk.

1. Futárszolgálat:Amennyiben Ön 13 óráig leadja rendelését, a futár a legtöbb esetben már a következő munkanap csenget az Ön komáromi címén. Ha a rendelés 13 óra után ér be, akkor a rákövetkező munkanap érkezik meg Önhöz a távirányító.

2. MPL Posta Pontok: Országszerte több mint 2600 posta és 125 MOL benzinkút tagja a hálózatnak, ahova Ön kiszállításra kérheti a csomagot. Ez a megoldás olcsóbb, mint a futár, ráadásul akkor veheti át a csomagot, amikor épp arra jár.

3. Személyes átvétel:A személyes átvételnek nincs extra díja, Önnek csak fel kell keresnie mintaboltunkat a 1042 Budapest, Árpád út 39. címen, munkanapokon 9 és 18 óra között.

 

Nézzen körül kínálatunkban, s válassza ki új távirányítóját! Rendeljen még ma, hogy már holnap Önnél lehessen az új távirányító!