Távirányító rendelés Makóra

A HDplanet céljául tűzte ki, hogy széles körű távirányító kínálata az egész ország területén elérhetővé váljon. Nincs ez másképp a hagyma fővárosa, Makó esetében sem, akinek lakosait a következő előnyökkel várjuk:

  • Távirányítóink ára jóval alacsonyabb, mint a hagyományos boltok árai
  • Minden távirányítóra 1 év garanciát kínálunk
  • Futárszolgálattal akár a következő munkanap Önnél lehet a megrendelése
Távirányító rendelés Makóra

Mi a teendő, ha a távirányító eltűnt, vagy nem működik megfelelően?

Az újonnan vett televíziókhoz alap tartozék a távirányító. Ám ez a használtan vett készülékeknél gyakran hiányzik, vagy nem kompatibilis a televízióval. Ráadásul a jó távirányító is elromolhat, vagy eltűnhet. Ilyenkor jön jól a webshopunk távirányító keresőrendszere, amelyben Ön gyártó és típus szerint is lehet keresni a termékeket. A kereső segítségével biztosan megtalálja a megfelelő távirányítót!

A távirányítókereső használata rendkívül egyszerű. A gyártó mezőbe csak be kell írni a gyártó nevét, míg a típushoz a televízió vagy távirányító típusszámát kell megadni.

A tévé típusszáma a készülék hátulján, míg a távirányító típusszáma az eszköz elején vagy hátulján olvasható.

Amennyiben a keresés sikertelennek bizonyult, forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz. Kollégáink szívesen segítenek az elérhetőségeinken.

Távirányító kategóriák

A HDplanet televíziókon kívül még egyéb berendezésekhez is kínál távirányítókat.

Gyártók szerint is kereshet oldalunkon, hiszen több mint száz márkanév termékeit forgalmazzuk. Köztük a Siemens, a Sony, az LG vagy a Samsung távirányítókkal: https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyitok

Távirányító bolt Makó

Miben más a gyári-, az utángyártott- és az univerzális távirányító?

Webshopunkban 3 típusú távirányító érhető el:

  • A gyári távirányítóolyan távirányító, amit az eredeti gyártó készít. Nagyon jó minőségű, márkajelzett termék, az ára ennek a legmagasabb.
  • Az utángyártott távirányítótökéletesen hasonlít a gyári távirányítóra, azonban más gyártó készíti. Minőségben is lehet gyengébb, de a működése tökéletes. Az ilyen típus olcsóbb, mint az utángyártott távirányító, bár a gyártó logója természetesen nem szerepel a terméken.
  • Az univerzális távirányítóegyáltalán nem hasonlít a gyári vagy az utángyártott termékre, mivel nem egy készülékhez készült. Akkor ideális megoldás, ha az Ön tévéjéhez nincs gyári, sem utángyártott távirányító. Az univerzális távirányítót munkatársaink az Ön megrendelése után beprogramozzák, hogy távirányítani tudja a megadott készüléket. A programozást az eszköz még elemcsere folyamán sem felejti el.

Amennyiben kérdése adódna a megfelelő távirányító típusról, jelezze nekünk!

Távirányító kiszállítás Makóra

A HDplanet kiszállítási módból is többféle lehetőséget kínál Önnek, hogy Ön kiválaszthassa a legjobban tetszőt:

  • A legkényelmesebb és leggyorsabb a futárszolgálat. Ha Ön ezt választja, és rendelése 13 óráig megérkezik, a futár a legtöbb esetben már a következő munkanap házhoz szállítja a távirányítót.
  • Amennyiben egy másik átvételi pontot szeretne megadni, az MPL Posta Pont segítségével ezt is megteheti. Országszerte 2600 posta és 125 MOL benzinkút közül választhatja ki az Önnek megfelelőt. Ez a szállítási mód olcsóbb, mint a futárszolgálat.

Válasszon a HDplanet megbízható eszközei közül még ma! Rendelje meg a kiválasztott terméket, s élvezze ki az új távirányító minden előnyét!