Távirányító rendelés Mátészalkára

A HDplanet teljes távirányító kínálata már Mátészalkán is elérhető! A Mátészalkaiak vásárlását emellett 3 különleges előnnyel is segítjük:

  • A távirányítókra 1 év garanciát adunk
  • Áraink jóval alacsonyabbak, mint a hagyományos boltok árai
  • Akár már a következő munkanap használhatja az új távirányítót

Elveszett, nem jól működő távirányító? A legjobb helyen jár!

A HDplanet segít Önnek régi, elromlott vagy nem jól működő távirányítója pótlásában. Webshopunkban több mint 100 márkanév távirányítóit forgalmazzuk, olyan nagy nevektől, mint pl. a Minerva, Sagem, Sanyo vagy Sharp. Ha a márkanevek alapján kíván böngészni a távirányítók között, azt itt teheti meg: https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyitok

Távirányító rendelés Mátészalkára

Ha Ön nem televízióhoz keres távirányítót, akkor tekintse meg különféle aloldalainkat, melyeket az egyes eszközökhöz készítettünk:

Minden távirányítót részletes adatlappal láttunk el, ahol Ön megtudhatja a távirányító pontos nevét és cikkszámát, a típusát, az esetleges helyettesítő termékeket és a garanciát. A távirányítóról kép is rendelkezésre áll, s az adatlapon megjelenítettük a korábbi vásárlók kérdéseit, illetve az arra adott válaszainkat.

Milyen távirányító típusok közül rendelhet a webshopban?

Webshopunkban 3 távirányítótípus található meg:

  • Gyári távirányító: ez a típus az eredeti gyártó terméke, márkajelzéssel. Nagyon jó minőségű, strapabíró, így ára ennek a típusnak a legmagasabb.
  • Utángyártott távirányító: ez a típus teljesen az gyári távirányítóra hajaz, csak más a gyártója. Egy kicsit lehet gyengébb minőségű, de tökéletesen működik. Előnye, hogy olcsóbb, mint a gyári távirányító.
  • Univerzális távirányító: ez a típus szinte bármilyen eszközt képes távirányítani, csak be kell programozni. Munkatársaink az Ön megrendelése után a készülékére programozzák, amit elemcsere után sem fejelt majd el.

A legjobb termék megtalálásához az Ön figyelmébe is ajánljuk fejlett távirányítókeresőnket! A távirányítókeresőben meg kell adni a gyártó nevét, majd a típust.

A típusnál ebben az esetben nem azt kell megadni, hogy gyári, utángyártott, vagy univerzális távirányítót szeretne-e, hanem a televízió vagy a távirányító típusszámát. A tévé típusa a legtöbb esetben a készülék hátulján, a távirányító típusa pedig a termék elején vagy hátulján olvasható le.

Ha segítségre van szüksége a megfelelő típus kiválasztásához, vagy a távirányítókereső nem kényelmes Önnek, kérjük, lépjen kapcsolatba munkatársainkkal az elérhetőségeinken!

Távirányító bolt Mátészalka

Csomagátvétel a Mátészalkai lakosok számára

A mátészalkai lakosok is 3 féle kiszállítási és átvételi mód közül választhatnak:

  • A futárszolgálat a 13 óráig beérkező megrendeléseket a legtöbb esetben már a következő munkanap házhoz szállítja egész Mátészalka területén. Ha Ön gyorsan meg szeretné kapni távirányítóját, válassza ezt a szállítási módot!
  • Az MPL Posta Pontra való kiszállítással Ön országszerte több mint 2600 posta és 150 Mol kút közül választhat, ahol termékét átveheti. Így nem kell otthon várnia, ráadásul olcsóbb ez a megoldás, mint a futárszolgálat.

Nézzen körül kínálatunkban, s rendelje meg új távirányítóját még ma!