Áruházunk 2023. június 1-11 között szabadság miatt zárva tart! Online rendelések teljesítése a szünet után indul ismét. Megértésüket köszönjük!

Távirányító rendelés Mátészalkára

Távirányító Mátészalka

A HDPlanet.eu teljes távirányító kínálata már Mátészalkán is elérhető! A Mátészalkaiak vásárlását emellett 3 különleges előnnyel is segítjük:

1. a távirányítókra 1 év garanciát adunk

2. áraink jóval alacsonyabbak, mint a hagyományos boltok árai

3. akár már a következő munkanap használhatja az új távirányítót

 

Elveszett, nem jól működő távirányító? A legjobb helyen jár!

A HDPlanet.eu segít Önnek régi, elromlott vagy nem jól működő távirányítója pótlásában. Webshopunkban több mint 100 márkanév távirányítóit forgalmazzuk, olyan nagy nevektől, mint pl. a Minerva, Sagem, Sanyo vagy Sharp. Ha a márkanevek alapján kíván böngészni a távirányítók között, azt itt teheti meg: https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyito

Ha Ön nem televízióhoz keres távirányítót, akkor tekintse meg különféle aloldalainkat, melyeket az egyes eszközökhöz készítettünk:

         ·         klíma távirányítók: https://www.hdplanet.eu/termekek/klima-taviranyito

         ·         beltéri egység távirányítók:  https://www.hdplanet.eu/termekek/belteri-egyseg

         ·         univerzális távirányítók: https://www.hdplanet.eu/termekek/univerzalis-taviranyito

Minden távirányítót részletes adatlappal láttunk el, ahol Ön megtudhatja a távirányító pontos nevét és cikkszámát, a típusát, az esetleges helyettesítő termékeket és a garanciát. A távirányítóról kép is rendelkezésre áll, s az adatlapon megjelenítettük a korábbi vásárlók kérdéseit, illetve az arra adott válaszainkat.

Milyen távirányító típusok közül rendelhet a webshopban?

Webshopunkban 3 távirányítótípus található meg:

1. gyári távirányító: ez a típus az eredeti gyártó terméke, márkajelzéssel. Nagyon jó minőségű, strapabíró, így ára ennek a típusnak a legmagasabb.

2. utángyártott távirányító: ez a típus teljesen az gyári távirányítóra hajaz, csak más a gyártója. Egy kicsit lehet gyengébb minőségű, de tökéletesen működik. Előnye, hogy olcsóbb, mint a gyári távirányító.

3. univerzális távirányító: ez a típus szinte bármilyen eszközt képes távirányítani, csak be kell programozni. Munkatársaink az Ön megrendelése után a készülékére programozzák, amit elemcsere után sem fejelt majd el.

A legjobb termék megtalálásához az Ön figyelmébe is ajánljuk fejlett távirányítókeresőnket! A távirányítókeresőben meg kell adni a gyártó nevét, majd a típust.

A típusnál ebben az esetben nem azt kell megadni, hogy gyári, utángyártott, vagy univerzális távirányítót szeretne-e, hanem a televízió vagy a távirányító típusszámát. A tévé típusa a legtöbb esetben a készülék hátulján, a távirányító típusa pedig a termék elején vagy hátulján olvasható le.

Ha segítségre van szüksége a megfelelő típus kiválasztásához, vagy a távirányítókereső nem kényelmes Önnek, kérjük, lépjen kapcsolatba munkatársainkkal az elérhetőségeinken!

Csomagátvétel a Mátészalkai lakosok számára

A mátészalkai lakosok is 3 féle kiszállítási és átvételi mód közül választhatnak.

1. A futárszolgálat a 13 óráig beérkező megrendeléseket a legtöbb esetben már a következő munkanap házhoz szállítja egész Mátészalka területén. Ha Ön gyorsan meg szeretné kapni távirányítóját, válassza ezt a szállítási módot!

2. Az MPL Posta Pontra való kiszállítással Ön országszerte több mint 2600 posta és 150 Mol kút közül választhat, ahol termékét átveheti. Így nem kell otthon várnia, ráadásul olcsóbb ez a megoldás, mint a futárszolgálat.

3. Megrendelését személyesen is átveheti, munkanapokon 9 és 18 óra között, a 1042 Budapest, Árpád út 39. címen. A személyes átvételnek nincs külön díja.

 

Nézzen körül kínálatunkban, s rendelje meg új távirányítóját még ma!