Távirányító rendelés Mezőkövesdre

Távirányítók Mezőkövesd

Ha Ön új távirányítót keres TV készülékéhez, a legjobb helyen jár! A HDPlanet.eu minőségi távirányítókkal várja Mezőkövesd lakosait! Vásároljon nálunk a következő három ok miatt:

1. 1 év garanciával kaphatóak távirányítóink

2. számos gyors átvételi lehetőséget biztosítunk már akár a következő munkanapra is

3. áraink olcsóbbak a hagyományos bolti áraknál

 

A távirányító rendeléshez kérjük, olvassa át az alábbi tájékoztatót! Ha azonnal böngészné kínálatunkat, több mint 100 márkanévhez tartozó készletünket a következő oldalon gyártó szerint csoportosítottuk: https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyito

Milyen eszközökhöz rendelhet Ön távirányítót a HDPlanet.eu webshopjában?

A HDPlanet.eu weboldalán nem csak TV távirányítót talál, hanem széles választékát találja a

           ·         klíma távirányítóknak: https://www.hdplanet.eu/termekek/klima-taviranyito

           ·         beltéri egység távirányítóknak: https://www.hdplanet.eu/termekek/belteri-egyseg

           ·         univerzális távirányítóknak: https://www.hdplanet.eu/termekek/univerzalis-taviranyito

A megfelelő távirányító kiválasztásában segíthet a távirányítóhoz csatolt adatlap, melyben a távirányítóról képeket találhat, részletezzük a szállítási információkat, az 1 éves garanciavállalást és a vásárlói visszajelzéseket is feltüntetjük.

Melyik távirányítót érdemes választania, a gyári-, az utángyártott- vagy az univerzális távirányítót?

Webshopunk távirányítói 3 félék lehetnek, gyári-, utángyártott- vagy univerzális távirányítók.

A gyári távirányítók nagyon jó minőségűek, az eredeti gyártó termékei. Hosszú távon is jól kiszolgálja az Ön igényeit, melyet a gyártó a logójával igazol. Ha Önnek fontos a márka és a minőség, ilyen távirányítót válasszon!

Az utángyártott távirányítók egy kicsit gyengébb minőségűek, mivel nem az eredeti gyártó készíti ezeket. Nem szerepel az ilyen termékeken a gyári logó, viszont az árazásuk alacsonyabb a gyári távirányítóknál. Ha Önnek fontos a jó ár-érték arány, utángyártott távirányítót válasszon!

Az univerzális távirányítók nem egy adott készülékhez készülnek, hanem általános felhasználásra. Ha az Ön készülékéhez már nem érhető el sem gyári, sem utángyártott távirányító, akkor ilyen termékkel tudja irányítani tévéjét. Az Ön megrendelése után beprogramozzuk az Ön készülékére a távirányítót, így ezzel már nem kell foglalkoznia.

Kérdése van? Keressen minket elérhetőségeinken!

Gyorskeresés a távirányítókeresővel!

Ha Ön gyorsan szeretne rálelni a készülékéhez tökéletesen illő távirányítóra, segítségére van a távirányítókereső.

Ebben a fejlett keresőben Ön gyártó vagy típus szerint kereshet. Nincs más dolga, csak begépelni a TV készülékén leolvasható gyártó nevét a gyártó mezőbe. Ezután a típus mezőben a televízió vagy a távirányító típusszámát kell megadnia, mindkettővel működik a keresés.

A listázott találatokat megtekintheti részletesen, ha a találatokra kattint. Amennyiben nem nyerte el tetszését a kereső, kérje kollégáink ingyenes segítségét! Kérdését akármelyik távirányító adatlapon is felteheti!

Szállítás Mezőkövesdre

A Mezőkövesdiek számára is 3 féle szállítási-átvételi mód érhető el.

1. A futárszolgálat a 13 óráig leadott megrendelések nagy részét a következő munkanap házhoz szállítja, Mezőkövesd egész területén. A 13 óra után beérkező megrendelések a rákövetkező munkanap kerülnek teljesítésre.

2. A távirányító átvehető az Önhöz közel eső MPL Posta Pontokon is. A hálózatba országszerte több mint 2600 posta és 150 Mol benzinkút tartozik, ráadásul ez az átvételi mód olcsóbb, mint a futár.

3. Megrendelt távirányítóját Ön személyesen is átveheti a 1042 Budapest, Árpád út 39. címen. A személyes átvételnek nincs extra díja.

 

Böngéssze át távirányító kínálatunkat, s rendelje meg új távirányítóját még ma!