Távirányító rendelés Mezőtúrra

Távirányítók mezőtúrra

A HDPlanet.eu fő célja, hogy az egész országot lefedje a webshopján keresztül megrendelhető távirányítókkal. Minőségi termékeink már Mezőtúr lakói számára is elérhetők! Webshopunk a következőket kínálja az Ön számára:

1. a bolti áraknál olcsóbb árakat

2. egy év garanciát minden távirányítóra

3. akár már a következő munkanapra szóló kiszállítást

 

Ha elromlott, elveszett, vagy eltört az Ön távirányítója, nézzen körül kínálatunkban! Hozzáértő kollégáink segítenek Önnek a megfelelő távirányító kiválasztásában, emellett oldalunkon elérhető egy fejlett távirányítókereső is. A keresőben csak adja meg készülékének gyártóját, majd távirányítójának vagy tévéjének típusszámát. A keresés eredményeit kattintással nyithatja meg.

Milyen eszközökhöz rendelhet távirányítót a webshopban?

A webshopban Ön a TV távirányítókon kívül megtalálhat

          -          klíma távirányítót: https://www.hdplanet.eu/termekek/klima-taviranyito

          -          beltéri egység távirányítót:  https://www.hdplanet.eu/termekek/belteri-egyseg

          -          univerzális távirányítót: https://www.hdplanet.eu/termekek/univerzalis-taviranyito

illetve több mint 100 gyártó távirányítóit, köztük olyan nagy nevekkel, mint a Philips, a Samsung, a Gaba vagy a Daewoo. Ezeket a távirányítókat a következő oldalon érheti el: https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyito

Minden termékünket részletes adatlappal láttuk el. Önnek így nincs más dolga, mint átolvasni az adatlapokat, s megtudnia, hogy néz ki a távirányító, mi a pontos neve, vannak-e helyettesítő termékek, illetve, hogy elolvassa a korábbi vásárlók hozzászólásait.

Amennyiben a kereső segítségével nem talált tökéletesen megfelelő távirányítót, kérjük, keresse munkatársainkat elérhetőségeinken!

Gyári távirányító, utángyártott távirányító, univerzális távirányító

A HDPlanet.eu három távirányító típust kínál Önnek:

A legjobb minőségű eszköz a gyári távirányító, melyet az eredeti gyártó készít, s logójával hitelesít. Kiváló minőségű választás, ha Önnek sokat számít a márkanév és a strapabíróság, ilyen távirányítót válasszon!

Az utángyártott távirányító pontosan úgy néz ki, mint a gyári változat, de nem az eredeti gyártó terméke. Így minősége rosszabb, működése azonban tökéletes. A kicsit gyengébb minőséget olcsóbb ár kíséri, így válassza ezt a típust, ha nagyon jó áron szeretne vásárolni!

Az univerzális távirányító nem egy tévéhez készült, hanem általános használatra. Hogy a termék működjön az Ön tévéjével is, erről mi gondoskodunk, beprogramozzuk az Ön megrendelése alapján.

Amennyiben Ön nem biztos, melyik típus az Ön számára a legjobb, kérdezzen kollégáinktól!

Kiszállítás Mezőtúrra

Mezőtúrra háromféle szállítási-átvételi mód érhető el.

A futárszolgálat a legtöbb esetben már a következő munkanap házhoz szállítja a megrendelt termékeket, ha 13 óráig megkapjuk az Ön rendelését. Ha 13 óra után rendelt, a futár 1 munkanappal később szállít.

Ha Ön nem akarja otthon várni a futárt, a kiszállítást kérheti MPL Posta Pontra is. A hálózat tagja országszerte több mint 2600 posta és 150 MOL kút. Csak válassza az Önhöz közeli átvevőhelyet, ráadásul a kiszállítás is olcsóbb, mint a futárszolgálatnál.

Személyes átvételre Budapesten, a 1042 Budapest, Árpád út 39. címen van lehetőség. A személyes átvételnek nincs külön költsége.

 

Vásároljon még ma, hogy akár már holnap Mezőtúron legyen Önnél a csomagja!