Távirányító Miskolcra

Távirányító bolt Miskolc

A HDPlanet.eu célja, hogy az egész országot ellássa távirányító eszközökkel. Ezért egész Magyarországon, így Miskolcon is elérhető a webshopunk, melyen keresztül anélkül rendelhet tőlünk, hogy elhagyná az otthonát. Ráadásul a kényelmen felül ügyfeleink három további előnyhöz is hozzájutnak:

        a megvásárolt távirányító akár már a következő munkanap megérkezhet az Ön otthonába

        a tőlünk vásárolt távirányítókhoz 1 teljes év garanciát biztosítunk

        termékeink a boltokban megszokott minőségben, de annál jelentősen alacsonyabb áron vásárolhatóak meg

Mi a teendő elromlott, vagy eltűnt távirányító esetén?

Az újonnan vett televíziókhoz természetesen hibátlan távirányító is jár. Ám ez a használtan vett televízió készülékeknél gyakran nem történik így. Az is előfordul, hogy olyan távirányítót csomagolnak a televízióhoz, ami nem kompatibilis vele. Ráadásul a gyári távirányítók idővel tönkre is mehetnek, esetleg eltűnhetnek. A webshopunk viszont mindig elérhető és keresőrendszerében gyártó és típus szerint is lehet keresni az eszközök között. A kereső segítségével garantáltan megtalálja a televíziójával kompatibilis távirányítót.

Ha a gyártó nevére keres, elég a kezdőbetű beírása. A rendszer azonnal listázza a lehetőségeket, melyek közül Önnek már csak ki kell választania a készüléke gyártóját.

Amennyiben típus szerint keresne, két lehetőség is áll Ön előtt. Megadhatja a televízió típusát, vagy a távirányító típusszámát. Televíziójának típusát a készülék hátoldalán találhatja meg. De ha rendelkezik egy nem működő, de a televíziójával tökéletesen kompatibilis távirányítóval, annak a típusszámát is megadhatja, mely általában az elemtartó környékén található.

Ha nem sikerült megtalálni a keresett távirányítót, vagy bármilyen egyéb kérdése van, forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz.

Miben tér el egymástól a gyári-, az utángyártott-, és az univerzális távirányító?

A HDPlanet.eu webshopjában háromféle távirányítót talál. Ezek külsőben, árban és minőségben térnek el egymástól.

A legmagasabb minőséget a gyári példányok képviselik. Ezek pontosan olyanok, mint amilyeneket az új készülékekhez mellékel a gyártó. A rajtuk lévő márkajelezés is ezt hivatott igazolni.

Az utángyártott távirányítókon nincs rajta a márkajelzés. Ennek köszönhetően jóval olcsóbban megvehetők. Minőségben ugyan elmaradnak valamennyire a gyáriaktól, de a feladatukat ezek is tökéletesen ellátják. Az utángyártott távirányítók egy igazán költséghatékony megoldást jelentenek!

Az univerzális távirányítók viszont teljesen másak, hiszen nem konkrét készülékekhez készültek. Ezeket a távirányítókat bármilyen televízióra rá lehet programozni, így az Önére is. Ezt a kollégáink el is végzik Ön helyett, így Önnek csak annyi a dolga használat előtt, hogy behelyezze az elemet. Ha egy univerzális távirányítót ráprogramoztak egy televízióra, azt a programot örökre (vagy a szándékos törlésig) megjegyzi.

Amennyiben Ön nem tud dönteni a három különböző távirányító fajta közül, kérje bátran kollégáink segítségét.

Távirányító kategóriák

A HDPlanet.eu webshopja televíziókon kívül még egyéb berendezésekhez is kínál távirányítókat rendelésre.

Klímaberendezésekhez való távirányítókat itt rendelhet: https://www.hdplanet.eu/termekek/klima-taviranyito

A beltéri egységekhez való távirányítók listáját az alábbi linken találja: https://www.hdplanet.eu/termekek/belteri-egyseg

Univerzális távirányítók rendelésére pedig itt van lehetőség:  https://www.hdplanet.eu/termekek/univerzalis-taviranyito

Ha szeretne, akár márkák szerint is kereshet a baloldali menüben. Több mint száz márka közül választhat, például: Grundig, JVC, LG, Orion, Panasonic, Philips, Samsung, Sony, Thomson, Toshiba, Vestel, Acer, Aeg, Aiwa, Akai, Alba, Amstrad, Arena, Baur, Belstar, Black Diamond, Blaupunkt, Bluesky, Durabrand, Gaba, Goldstar, Goodmans, Gorenje, Hitachi, Hometech, Hyundai, Itt, Karcher, Minerva, Mitsubishi, Morava, Neckermann, Nokia, Otto Versand, Packard Bell, Palladium, Proline, Quelle, Redstar, Royal, Sagem, Salora, Sanyo, Schneider, Seg, Sharp vagy Siemens és számos más márkanév. Kezdje itt a keresést: https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyito

Kiszállítás Miskolcra

A HDPlanet.eu kiszállítási módból is többféle lehetőséget biztosít, hogy Ön kiválaszthassa a leginkább megfelelőt.

A leggyorsabb és legkényelmesebb a futárszolgálat. Amennyiben emellett a megoldás mellett dönt, akár már másnap az otthonában lehet a megrendelése. Ehhez csak 13 óráig kell rendelnie, s a legtöbb esetben a következő munkanap megérkezik a távirányítója, egész Miskolc területén.

Ha egy másik átvételi pontot szeretne megadni, az MPL Posta Pontnak hála erre is lehetősége nyílik. 2500 posta és 125 MOL benzinkút közül választhatja ki az Ön lakóhelyének leginkább megfelelőt.

Továbbá személyesen is átveheti a csomagját Budapesten az 1042 Budapest, Árpád út 39. címen hétfőtől pénteking 9 és 18 óra között. A személyes átvétel díjtalan.

Vásároljon még ma, és gyűjtse be a webshopunk kínálta előnyöket!