Távirányító rendelés Mohácsra

A HDplanet célja, hogy széleskörű távirányító kínálata az ország összes településén elérhető legyen. Nincs ez másképp a busójárásáról híres várossal, Moháccsal sem! Ha Ön Mohácsról rendel, kérjük, fogadja el az alábbi három azonnali előnyünket:

  • Távirányítóinkra 1 év garanciát vállalunk
  • Áraink jóval alacsonyabbak a hagyományos boltok árainál
  • Akár már a következő munkanap kiszállítjuk Önnek megrendelt távirányítóját!

Keressen minket bizalommal, ha eltűnt, eltört, vagy elromlott távirányítója és gyorsan pótolni szeretné azt. Webshopunkban több mint száz márkanév kínálata érhető el, köztük olyan nagy gyártókkal, mint a Philips, a Sony, a Samsung, az Orion vagy éppen a JVC. Ha Ön gyártó szerint keresgélne kínálatunkban, keresse fel a következő aloldalunkat: https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyitok

Nem csak távirányítót rendelhet

Ön weboldalunkon nem csak a tévéjéhez rendelhet új távirányítót, hanem a következő berendezésekhez is:

Választását azzal is segítjük, hogy minden távirányítónkat részletes adatlappal láttunk el. Ezeken az adatlapokon Ön megtekintheti, hogy néz ki az adott termék, mennyi az ára, elolvashatja a leírását, az esetleges helyettesítő termékek listáját, illetve a korábbi vásárlók kérdéseit, s az azokra adott válaszainkat.

Gyári-, utángyártott- vagy univerzális távirányítót érdemes rendelni?

Kínálatunkban 3 távirányító típus található meg, a gyári távirányító, az utángyártott távirányító, illetve az univerzális távirányító:

  • A gyári távirányító megegyezik az eredeti távirányítóval, az eredeti gyártó készíti. Minősége kiváló, jól láthatóan szerepel rajta a logó, s az ára ennek a típusnak a legmagasabb.
  • Az utángyártott távirányítót Ön jelentősen olcsóbban beszerezheti a gyári távirányítóhoz képest, mivel ez minőségben egy picit gyengébb a gyári társainál. Nem az eredeti gyártó terméke, így nincs rajta logó, s az ára is kedvezőbb. Kinézetre viszont teljesen olyan, mint az Ön eredeti távirányítója.
  • Az univerzális távirányító már kinézetre sem egyezik meg az eredeti távirányítóval, hiszen bármilyen TV irányítására be lehet programozni. Mi ezt a programozást az Ön rendelése alapján elvégezzük, így Önnek csak használnia kell az új távirányítót.

Amennyiben még nem egyértelmű az Ön számára, melyik is az Önnek megfelelő típus, kérjük, keresse fel munkatársainkat az elérhetőségeinken!

Távirányító bolt Mohács

Gyors keresés a távirányítókeresővel!

Hogy Ön hatalmas kínálatunkban könnyedén eligazodjon, figyelmébe ajánljuk a webshopunk távirányítókeresőjét. Ez két mezőt tartalmaz, felül a gyártó, alul a típus mezőket.

A gyártó mezőben Önnek a tévéje vagy más készüléke gyártóját kell megadnia. A típus mezőben pedig a készülék vagy a távirányító típusszámát. Ezek a típusszámok szerepelnek a használati útmutatóban, vagy távirányítónál rá is szokták nyomtatni az eszközre.

Amint megadta a megfelelő adatokat, a kereső máris listázza a találatokat. A távirányítókereső használata nem kötelező, ha Ön előnyben részesíti a személyes kiszolgálást, keressen bennünket elérhetőségeinken!

Távirányító kiszállítás és átvétel Mohácson

A mohácsi lakosok 3 féle kiszállítási mód közül választhatnak:

  • A futárszolgálat a leggyorsabb, az esetek többségében a 13 óráig beérkező rendelések már a következő munkanapon kiszállításra kerülnek. A később beérkező megrendeléseket pedig egy munkanappal később viszi ki a futár a megadott mohácsi címre.
  • Ha Ön nem akar otthon várni a futárra, csomagjáért beugorhat az országszerte elérhető MPL Posta Pont hálózat 2600 postájának vagy 150 Mol kútjának egyikére. Ez a mód olcsóbb is, mint a futár.

Válogasson kínálatunkban már most, s rendelje meg új távirányítóját még ma!