Távirányító rendelés Monorra

Az egész ország minőségi távirányító ellátása egy olyan feladat, melyet a HDplanet büszkén vállal. Természetesen Pest megyében is elérhető szolgáltatásunk, Monor lakosai számára is. A rendelés megkönnyítésére három praktikus előnyt kínálunk:

  • 1 év garanciát minden távirányító eszközhöz
  • Akár már következő munkanapi kiszállítást Monorra
  • A bolti áraknál jóval kedvezőbb árakat
Távirányító rendelés Monorra

Elveszett, törött vagy eltűnt távirányító? Cserélje le azonnal egy minőségi eszközre!

A HDplanet azonnal segít Önnek a hibás, törött vagy eltűnt készülékének pótlásában. A gyors választást távirányítókereső rendszer segíti, melynek segítségével Ön könnyedén megtalálhatja a TV készülék gyártója vagy típusa szerint leginkább megfelelő távirányítót.

A keresőbe a gyártó nevét, illetve a típus számát kell beírnia (televízióján vagy előző távirányító készülékén leolvasható) és máris láthatja a megfelelő termékeket.

Milyen távirányítót lehet még rendelni a HDplanet-en?

A HDplanet nem csak TV készülékekhez forgalmaz távirányítót. Termékeink között találhat:

Amennyiben olyan márkás termékek közül kíván válogatni, mint a Gaba, Philips, Samsung, Sony vagy Thomson, akkor a következő oldal bal oldali menüjét ajánljuk Önnek: https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyitok

Ha a távirányító adataira kíváncsi, böngéssze távirányítóink adatlapját a következő információkét: ár, képek, szállítási információk, garanciális feltételek, részletes típus, más eszközök, melyek a távirányítóval vezérelhetők.

Távirányító bolt Monor

Gyári távirányító, utángyártott távirányító vagy univerzális távirányító - mi a különbség?

A három távirányító típus különféle jellegzetességekkel rendelkezik. A HDplanet kínálatában a legmagasabb minőséget a gyári távirányítók képviselik. Ezek a távirányítók gyári logóval vannak ellátva, s ehhez mérten magas árkategóriát is képviselnek.

Az utángyártott távirányítók kinézetben megegyeznek a gyári távirányítókkal, de minőségük a gyári eszközökhöz mérten alacsonyabb színvonalat képvisel, így olcsóbban juthat hozzájuk.

Az univerzális távirányítók külsőre eltérnek az előző két típustól, illetve az Ön kiválasztott készülékhez vannak beprogramozva. A beprogramozás után nem kell attól tartania, hogy a távirányító elfelejti a programot. Az elem behelyezése után egyből használhatóak ezen eszközök!

Távirányító kiszállítás Monorra

A monoriak számára több opciót is kínálunk, hogy kényelmesen hozzájussanak megrendelt távirányítójukhoz:

  • Az első opció a futárszolgálattal történő házhozszállítás. Ha Ön 13 óráig leadja megrendelését, a legtöbb esetben már a következő munkanap megkapja a rendelését.
  • A másik opció az MPL Posta Ponton való átvétel, ahol Ön jelöli ki azt a Postát vagy MOL benzinkutat, amely kényelmes közelségben van. Az ilyen pontra történi kiszállítás olcsóbb a futárszolgálatnál.

Válasszon árukészletünkből még ma, hogy akár már holnap kézhez kaphassa távirányítóját! Rendeljen most!