Távirányító rendelés Mosonmagyaróvárra

A HDplanet-nál hiszünk benne, hogy mindenki megérdemli a csúcsminőségű távirányítókat. Ezért tettük elérhetővé az egész országban, így Mosonmagyaróváron is, a webshopunkat. A HDplanet webshopja nem csak kényelmes és egyszerű, de használata három további előnnyel is jár:

  • A megszokott bolti minőséget, viszont annál jóval kedvezőbb árakat kínálunk!
  • Az összes távirányítónkhoz 1 év garanciát adunk!
  • Ha tőlünk rendel, akár már másnap az Ön lakcímén lehet a távirányítója!

Mit a teendő rossz távirányító esetén?

Minden újonnan vett televízió készülékhez új távirányító jár. A használtakkal viszont más a helyzet. Van, hogy a televízióval nem kompatibilis távirányítót mellékelnek, sőt olykor ki is felejtik a távirányítót a csomagból. Ráadásul még a jó távirányítókkal is előfordulhat, hogy elromlanak, eltörnek vagy eltűnnek. Erre kínál megoldást webshopunk, melyben Ön több kategóriába rendezve találja meg a teljes távirányító kínálatunkat.

Ha konkrét márkákat keres, akkor több mint száz márkanév közül választhat, beleértve az olyan világmárkákat, mint az LG, a Samsung, a Siemens, a Toshiba vagy a Panasonic:

https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyitok

Távirányító rendelés Mosonmagyaróvárra

De a HDplanet nem csak televíziókhoz kínál távirányítókat. A kínálatunkban szerepel:

Mire való az univerzális távirányító? Ennek megértéséhez először a gyári és az utángyártott távirányítókról érdemes bővebben tájékozódnia. Minden készülékhez kínálunk gyári-, utángyártott- és univerzális távirányítót is:

  • A gyári távirányító pontosan olyan, mint az eredeti távirányító, amit az újonnan vett készülékekhez adnak. Ezek a legjobb minőségűek. A rajtuk lévő márkajelzésről lehet ezen fajtát felismerni.
  • Az utángyártott készülékeken nincs jelzés. Ennek köszönhetően jóval olcsóbbak, de minőségben csak kis mértékben maradnak el a gyári daraboktól.
  • Az univerzális távirányítók ezzel szemben egy teljesen más kategóriába tartoznak. Ezek a távirányítók nem konkrét készüléktípushoz vannak tervezve, hanem úgy kell őket beprogramozni a választott készülékhez. Ha egyszer beprogramozzák az ilyen távirányítókat, többet már nem kell újra programozni. Kézbesítés előtt kollégáink minden univerzális távirányítót ráprogramoznak a megrendelő készülékére. Önnek már csak be kell helyeznie az elemet és használhatja is az eszközt.

Távirányító keresőrendszer

A HDplanet webshopja hatalmas választékkal rendelkezik, ezért nagyon hasznos a keresőrendszerünk, melyben Ön gyártó és típus szerint válogathat.

Ha Ön gyártó szerint keresne, akkor csak be kell írni a gyártó kezdőbetűjét a megfelelő mezőbe, és a kereső már mutatja is a lehetőségeket. Ezt a listát szűkítheti több betű megadásával, amíg ki nem tudja választani az Ön távirányítójának a gyártóját.

Ha Ön típus szerint kíván keresni, a televízió típusát kell megadnia. A televíziók típusát a készülék hátulján lehet leolvasni. Ha Ön rendelkezik egy régebbi távirányítóval, annak a típusszámát is megadhatja. A távirányító típusszámát általában az elemtartónál tünteti fel a gyártó.

Amennyiben kérdése van, vagy segítségre szorul a kereső használatával kapcsolatban, forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz.

Távirányító bolt Mosonmagyaróvár

Távirányító kiszállítás Mosonmagyaróvárra

A HDplanet több módot is kínál arra, hogy a csomagja megérkezzen Önhöz:

  • A legegyszerűbb és leggyorsabb módszer a házhozszállítás. Ha ezt választja és rendelését 13 óráig leadja, már másnap az otthonában lehet a megrendelt távirányító. Az esetek többségében a futárszolgálat kiszállítja a megrendelt távirányítót a következő munkanap.
  • Ha azonban Ön más átvételi pontot szeretne megadni, segítségül hívhatja az MPL Posta Pont hálózatát. A hálózathoz 2500 posta és 125 MOL benzinkút tartozik, melyek közül Ön bármelyiket kiválaszthatja. Az ilyen átvétel olcsóbb, mint a futárszolgálat.

Válasszon minőségi gyári-, utángyártott- és univerzális távirányító eszközeink közül! Rendelje meg a kiválasztott távirányítót még ma!