Távirányító rendelés Nagykanizsára

A HDplanet azt a célt tűzte ki maga elé, hogy távirányítói elérhetőek legyenek az egész ország számára. A webshop így elérhető Zala megyében és Nagykanizsán is.

Ha Ön az otthona kényelméből kíván minőségi távirányítóhoz jutni, akkor a HDplanet a legjobb választás az Ön számára! Nagykanizsa lakosainak a következő előnyöket kínáljuk:

  • Távirányítókat a megszokott bolti áraknál jóval olcsóbban
  • Nagykanizsára történő kiszállítást akár már a következő munkanap
  • 1 év garanciát minden távirányító termékre

Elromlott, eltűnt vagy nem működik megfelelően? A HDplanet segít Önnek új távirányítót találni!

A távirányítók olyan mindennap használt eszközök, melyek bármikor elromolhatnak, vagy eltűnhetnek. Ez egy új tévéhez kapott távirányító estében is megtörténhet, egy használt TV távirányítójával pedig még gyakrabban.

A HDplanet erre az esetre gyors megoldást kínál Önnek! Válogasson széles kínálatukból és kutassa fel az Ön készülékéhez leginkább illő távirányító eszközt!

Távirányító rednelés Nagykanizsára

Milyen távirányító kategóriák vannak az oldalon?

Az oldalon a távirányítók eszközök szerint vannak csoportosítva, így elérhetőek TV és egyéb készülékekhez illő távirányítók:

és minőségi, márkás távirányítók is, mint pl. a Tesla, Arena, Belstar, Daewoo, Acer vagy a Samsung. Ön a következő oldalon találhatja meg ezeket, a bal oldali menüben:https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyitok

A termékek adatlapján Ön megtekintheti a távirányító pontos adatait, a típusát (gyári-, utángyártott- vagy univerzális távirányító eszköz), árát, az 1 éves garanciavállalást, az átvételi módokat és a vásárlói visszajelzéseket. Azon termékek listáját is láthatja az adatlapon, melyek vezérelhetőek az adott eszközzel, illetve a helyettesítő távirányítókat.

Gyári távirányító, utángyártott távirányító, univerzális távirányító: miben különböznek?

A HDplanet kínálatában több féle távirányító típust található meg. Ezen típusok mind külsőben, mind árban eltérnek egymástól.

A gyári távirányító megegyezik az Ön TV készülékéhez kapott eredeti eszközzel, mely a maximális minőséget képviseli. A távirányítón megtalálja a gyári logót is. Azon vásárlóinknak ajánlott ezen eszköz megrendelése, akiknek kiemelten fontos a márkahűség.

Ha Önnek az alacsony ár a legfontosabb és a márka a háttérbe szorul, válassza az utángyártott termékeinket. Ezen távirányítókon nem látható a logó, s kicsit gyengébb minőségűek, de jóval olcsóbbak, s tökéletesen működnek.

Az univerzális távirányítók kinézete eltér a másik két típustól, hiszen azt a célt szolgálja, hogy bármilyen televízió irányítására beprogramozható legyen. Ha Ön ezt a távirányító típust választja, akkor egy olyan távirányítót kap, mely már beprogramozva érkezik meg Önhöz.

A leírtakból látható, hogy mennyi lehetősége van Önnek a választás terén. Bármely távirányítót is választja, biztos lehet benne, hogy minőségi eszközhöz jut hozzá webshopunkon keresztül.

Távirányító bolt Nagykanizsa

A távirányítókereső használata

Webshopunk egy fejlett távirányítókeresővel van ellátva, mely az aktuálisan elérhető távirányítók közül kutatja fel Önnek a leginkább megfelelőt. A kereső segítségével Ön gyártó és típus szerinti keresést indíthat, ahol már egy betű vagy szám beütése után megjelennek a lehetséges termékek.

A gyártó sorába Ön beírhatja a TV eszköz gyártójának a nevét, még a Típus sorába pedig a TV vagy a távirányító pontos típusát szükséges begépelnie. A távirányító típusszámát az elemtartó közelében vagy a távirányító elején olvashatja le. A keresés gombra nyomva Ön máris láthatja a találatokat.

Amennyiben nem találja a megfelelő eszközt, ügyfélszolgálatunkon díjmentesen kérhet segítséget! Csak keressen minket az elérhetőségeinken!

Távirányító kiszállítás Nagykanizsára

A HDplanet számos szállítási opciót kínál, mellyel a megrendelt távirányító akár már másnapra Önnél lehet:

  • A leggyorsabb szállítási mód a futárszolgálat. A 13 óráig leadott rendeléseket a futár a legtöbb esetben már a következő munkanap kiszállítja. A 13 óra után beérkező megrendeléseket 1 munkanappal később szállítjuk ki!
  • Az MPL Posta Pontok segítségével Ön a hálózat tagjait képező MOL benzinkutakon és Postákon veheti át csomagját. Az MPL Posta Ponthoz több mint 2500 Posta és 125 MOL kút tartozik, így Ön biztosan megtalálja a lakhelyéhez legközelebb eső átvételi pontot. Ez a mód olcsóbb, mint a futárszolgálat.

Webshopunk kínálata várja Önt gyors kiszállítással és 1 év garanciával! Ne habozzon, válasszon még ma, s használja az új távirányítót már holnap!