Távirányító rendelés Nagykanizsára

Távirányítók Nagykanizsára

A HDPlanet.eu azt a célt tűzte ki maga elé, hogy távirányítói elérhetőek legyenek az egész ország számára. A webshop így elérhető Zala megyében és Nagykanizsán is.

Ha Ön az otthona kényelméből kíván minőségi távirányítóhoz jutni, akkor a HDPlanet.eu a legjobb választás az Ön számára! Nagykanizsa lakosainak a következő előnyöket kínáljuk:

1. távirányítókat a megszokott bolti áraknál jóval olcsóbban

2. Nagykanizsára történő kiszállítást akár már a következő munkanap

3. 1 év garanciát minden távirányító termékre

Elromlott, eltűnt vagy nem működik megfelelően? A HDPlanet.eu segít Önnek új távirányítót találni!

A távirányítók olyan mindennap használt eszközök, melyek bármikor elromolhatnak, vagy eltűnhetnek. Ez egy új tévéhez kapott távirányító estében is megtörténhet, egy használt TV távirányítójával pedig még gyakrabban.

A HDPlanet.eu erre az esetre gyors megoldást kínál Önnek! Válogasson széles kínálatukból és kutassa fel az Ön készülékéhez leginkább illő távirányító eszközt!

Milyen távirányító kategóriák vannak az oldalon?

Az oldalon a távirányítók eszközök szerint vannak csoportosítva, így elérhetőek TV távirányítók,

         ·         klíma távirányítók: https://www.hdplanet.eu/termekek/klima-taviranyito

         ·         beltéri egység távirányítók: https://www.hdplanet.eu/termekek/belteri-egyseg

         ·         univerzális távirányítók: https://www.hdplanet.eu/termekek/univerzalis-taviranyito

és minőségi, márkás távirányítók is, mint pl. a Tesla, Arena, Belstar, Daewoo, Acer vagy a Samsung. Ön a következő oldalon találhatja meg ezeket, a bal oldali menüben:  https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyito

A termékek adatlapján Ön megtekintheti a távirányító pontos adatait, a típusát (gyári-, utángyártott- vagy univerzális távirányító eszköz), árát, az 1 éves garanciavállalást, az átvételi módokat és a vásárlói visszajelzéseket. Azon termékek listáját is láthatja az adatlapon, melyek vezérelhetőek az adott eszközzel, illetve a helyettesítő távirányítókat.

Gyári távirányító, utángyártott távirányító, univerzális távirányító: miben különböznek?

A HDPlanet.eu kínálatában több féle távirányító típust található meg. Ezen típusok mind külsőben, mind árban eltérnek egymástól.

A gyári távirányító megegyezik az Ön TV készülékéhez kapott eredeti eszközzel, mely a maximális minőséget képviseli. A távirányítón megtalálja a gyári logót is. Azon vásárlóinknak ajánlott ezen eszköz megrendelése, akiknek kiemelten fontos a márkahűség.

Ha Önnek az alacsony ár a legfontosabb és a márka a háttérbe szorul, válassza az utángyártott termékeinket. Ezen távirányítókon nem látható a logó, s kicsit gyengébb minőségűek, de jóval olcsóbbak, s tökéletesen működnek.

Az univerzális távirányítók kinézete eltér a másik két típustól, hiszen azt a célt szolgálja, hogy bármilyen televízió irányítására beprogramozható legyen. Ha Ön ezt a távirányító típust választja, akkor egy olyan távirányítót kap, mely már beprogramozva érkezik meg Önhöz.

A leírtakból látható, hogy mennyi lehetősége van Önnek a választás terén. Bármely távirányítót is választja, biztos lehet benne, hogy minőségi eszközhöz jut hozzá webshopunkon keresztül.

A távirányítókereső használata

Webshopunk egy fejlett távirányítókeresővel van ellátva, mely az aktuálisan elérhető távirányítók közül kutatja fel Önnek a leginkább megfelelőt. A kereső segítségével Ön gyártó és típus szerinti keresést indíthat, ahol már egy betű vagy szám beütése után megjelennek a lehetséges termékek.

A gyártó sorába Ön beírhatja a TV eszköz gyártójának a nevét, még a Típus sorába pedig a TV vagy a távirányító pontos típusát szükséges begépelnie. A távirányító típusszámát az elemtartó közelében vagy a távirányító elején olvashatja le. A keresés gombra nyomva Ön máris láthatja a találatokat.

Amennyiben nem találja a megfelelő eszközt, ügyfélszolgálatunkon díjmentesen kérhet segítséget! Csak keressen minket az elérhetőségeinken!

Kiszállítás Nagykanizsára

A HDPlanet.eu számos szállítási opciót kínál, mellyel a megrendelt távirányító akár már másnapra Önnél lehet.

A leggyorsabb szállítási mód a futárszolgálat. A 13 óráig leadott rendeléseket a futár a legtöbb esetben már a következő munkanap kiszállítja. A 13 óra után beérkező megrendeléseket 1 munkanappal később szállítjuk ki!

Az MPL Posta Pontok segítségével Ön a hálózat tagjait képező MOL benzinkutakon és Postákon veheti át csomagját. Az MPL Posta Ponthoz több mint 2500 Posta és 125 MOL kút tartozik, így Ön biztosan megtalálja a lakhelyéhez legközelebb eső átvételi pontot. Ez a mód olcsóbb, mint a futárszolgálat.

A harmadik opció a személyes átvétel, mely hétfőtől péntekig tehető meg 9 órától 18 óráig. Ha Ön ezt az átvételi lehetőséget választja, akkor keressen fel minket a következő címen: 1042 Budapest, Árpád út 39. Ez a lehetőség díjmentes.

Webshopunk kínálata várja Önt gyors kiszállítással és 1 év garanciával! Ne habozzon, válasszon még ma, s használja az új távirányítót már holnap!