Távirányító rendelés Nyíregyházára

A HDplanet.eu célja, hogy az egész országot jó minőségű távirányítókkal lássa el. Ezért Magyarországon mindenhol, így Nyíregyházán is elérhető a webshopunk, melyen keresztül Ön anélkül rendelhet tőlünk, hogy elhagyná a lakását. Ráadásul, ügyfeleink a következő három előnyhöz is hozzájutnak:
  • A megrendelt távirányító akár már másnap megérkezhet Önhöz!
  • A tőlünk vásárolt távirányítókhoz 1 év garanciát biztosítunk!
  • Termékeink a boltokban megszokott minőségben, de annál jóval alacsonyabb árakon érhetőek el!

Mi a teendő nem megfelelően működő, vagy hiányzó távirányító esetén?

Az újonnan vett televíziókhoz természetesen tökéletes, új távirányító is jár. Ám ez a használtan vett készülékeknél gyakran nincs így. Nem egyszer az is előfordul, hogy olyan távirányítót csomagolnak a televízióhoz, amely nem kompatibilis vele, vagy egyáltalán nem mellékelnek ilyen kiegészítőt a készülékhez.

Az új tévék távirányítói is tönkre mehet, vagy eltűnhet idővel, ilyenkor jön jól a webshopunk távirányítókereső-rendszere, amelyben Ön gyártó és típus szerint is kereshet a távirányítók között. A kereső segítségével Ön biztosan megtalálja a televíziójával összeillő távirányítót.

Ha Ön a gyártó nevére keres, elég a kezdőbetűket beírnia. A rendszer azonnal listázza a lehetséges gyártókat. Önnek már csak ki kell választania a felkínált lehetőségek közül a megfelelőt.

Amennyiben típus szerint keresne, két lehetőség is áll Ön előtt. Megadhatja a televízió típusát, vagy a távirányító típusszámát. Televíziója típusa a készülék hátoldalán található. De ha rendelkezik egy nem működő, de a televíziójával kompatibilis távirányítóval, annak a típusszámát is megadhatja, mely általában az elemtartónál vagy a tartozék elejére nyomtatva olvasható le.

Ha nem sikerült megtalálni a keresett távirányítót, vagy bármilyen egyéb kérdése van, kérjük, forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz.

Távirányító rendelés Nyíregyházára

Miben tér el a gyári-, az utángyártott- és az univerzális távirányító?

A HDplanet.eu webshopjában három féle távirányítót talál. Ezek kinézetben, árban és minőségben térnek el egymástól.

A legmagasabb minőséget a gyári példányok képviselik. Ezek a távirányítók pontosan olyanok, mint amilyeneket az új készülékekhez mellékel a gyártó. Ezt hivatott igazolni a rajtuk lévő márkajelzés is. Az ilyen kiegészítők a legjobb minőségűek, de ezért a legdrágábbak is.

Az utángyártott távirányítókon nincs rajta a márkajelzés. Kicsit gyengébb is a minőségük, mint egy gyári távirányítónak, de ennek köszönhetően jóval olcsóbban megvehetők. Fontos megérteni, hogy bár a minőség lehet egy kicsit alacsonyabb, ettől még a feladatukat tökéletesen ellátják.

Az univerzális távirányítók viszont teljesen másak, hiszen nem konkrét televíziókhoz készültek. Az ilyenfajta távirányítókat bármilyen televízióra rá lehet programozni, így az Önére is. Ezt a kollégáink el is végzik Ön helyett, így Önnek csak annyi a dolga használat előtt, hogy behelyezze az elemet. Ha egy univerzális távirányítót ráprogramoztak egy televízióra, a programját sosem felejti el.

Amennyiben nem tud dönteni a háromfajta távirányító közül, kérjük, kérje kollégáink segítségét.

Távirányító kategóriák

A HDplanet televízió távirányítón kívül még egyéb berendezésekhez is kínál távirányítókat rendelésre:

Gyártók, márkanavek szerint is kereshet a baloldali menüben. Több mint száz márka közül választhat, például Grundig, JVC, LG, Orion, Panasonic, Philips, Samsung, Sony, Thomson, Toshiba, Vestel, Acer, Aeg, Aiwa, Akai, Alba, Amstrad, Arena, Baur, Belstar, Black Diamond, Blaupunkt, Bluesky, Bomann, Bush, , Clatronic, , Crown, Dual, Durabrand, Elemis, Emax, Emotion, Finlux, Force, Gaba, Goldstar, Gorenje, Grand Prix, Hcmroyal, Hitachi, Hyundai, Itt, Karcher, Kendo, Kotron, Lexus, Lifetec, Loewe, Luminar, Mascom, Medion, Memory, Metz, Minerva, Mitsubishi, Morava, Neckermann, Nokia, Otto Versand, Packard Bell, Palladium, Quelle, Redstar, Royal, Sagem, Salora, Sanyo, Schneider, Seg, Sharp és Siemens távirányítók közül.

Távirányító bolt Nyíregyháza

Távirányító kiszállítás Nyíregyházára

A HDplanet kiszállítási módból is többféle lehetőséget biztosít, hogy Ön kiválaszthassa a leginkább megfelelőt.

  • A legkényelmesebb és leggyorsabb a futárszolgálat. Amennyiben emellett a megoldás mellett dönt, akár már másnap az otthonában találja a megrendelt távirányítót. Ehhez adja le rendelését még 13 óráig, ekkor a futár a legtöbb esetben a következő munkanap kopogtat Önnél az Ön vadiúj távirányítójával.
  • Ha egy másik átvételi pontot szeretne megadni, az MPL Posta Pont segítségével ez is megoldható. Ön 2500 posta és 125 MOL benzinkút közül választhatja ki az Önnek legjobbat.

Vásároljon nálunk könnyen és gyorsan a gyorskereső és segítőkész kollégáink segítségével! Nem fog csalódni!