Áruházunk 2023. június 1-11 között szabadság miatt zárva tart! Online rendelések teljesítése a szünet után indul ismét. Megértésüket köszönjük!

Távirányító Rendelés Orosházára

Távirányítók Orosházára

A HDPlanet.eu célja, hogy az egész országban hozzáférhetővé tegye webshopjának kínálatát. Ezért terjesztettük ki szolgáltatásainkat Orosházára is. Webshopunk nemcsak kényelmes, de további előnyökkel is jár:

        minden megrendelt távirányítóra 1 év garanciát adunk!

        áraink jóval alacsonyabbak a boltiaknál, de ugyanazt a magas minőséget nyújtjuk!

        ha tőlünk rendel, akár már másnap megérkezhet Önhöz a távirányítója!

Elromlott vagy elveszett távirányító esetén

Egy televízióhoz távirányító is kell. Ezért mellékel egyet a gyártó minden készülékhez. A használtan vett televízióknál ez nem mindig elérhető, ráadásul a távirányítók gyakran elromolnak, vagy elvesznek. De bármi miatt is van szüksége egy új távirányítóra, a HDPlanet.eu webshopjában megtalálja.

Hogyan működik a keresőrendszer?

A webshop keresőrendszere segít rátalálni az Ön televízió készülékéhez illő távirányítóra. A keresőben gyártó és típus szerint kereshet. Ha a gyártó szerint keres, elég az első néhány betűt beírni, és a kereső már listázza is a lehetséges találatokat. Önnek már csak ki kell választania a sajátját. Ha típus szerint keres, akkor megadhatja a készüléke típusát, vagy, amennyiben lehetséges, a távirányítója típusszámát is. Ha a rendszer nem találja az Ön által keresett eszközt, ajánl Önnek alternatív megoldásokat a probléma orvoslására.

A gyártók között az alábbi oldalon is böngészhet, a bal oldali menüt választva:

https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyito

Ha nem televíziókhoz szeretne távirányítót, akkor válassza az alábbi hivatkozásokat:

          ·         Klíma berendezések: https://www.hdplanet.eu/termekek/klima-taviranyito

          ·         Beltéri egységek: https://www.hdplanet.eu/termekek/belteri-egyseg

          ·         Univerzális távirányítók: https://www.hdplanet.eu/termekek/univerzalis-taviranyito

Gyári távirányító? Utángyártott távirányító? Univerzális távirányító? Mi a különbség?

A HDPlanet.eu gyári-, utángyártott- és univerzális távirányítókat kínál megrendelésre.

Ezek közül a gyári távirányítók a legjobb minőségűek. Erre a rajtuk lévő márkajelzés a garancia. Külsőben és minőségben is tökéletesen megegyeznek azokkal a darabokkal, melyeket az új készülékekhez mellékel a gyártó.

Az utángyártott távirányítók minőségben némileg elmaradnak a gyáriaktól, ezért sincs rajtuk a gyártó logója. Ettől függetlenül ezek is tökéletesek feladatuk ellátására. Ebből adódóan árban a gyári távirányítótól jelentősen olcsóbbak.

Az utángyártott távirányítókat úgy tervezték, hogy ne csak egy készüléket tudjanak kezelni, hanem bármilyen televízió irányítására be lehessen programozni őket. A programozást elég egyetlen egyszer elvégezni, mert egy univerzális távirányító sosem felejti el a beállításait. Kollégáink minden megrendelt távirányítót előre beállítanak, így Önnek nincs más dolga az elem behelyezésén kívül.

Ha bármilyen kérdése van a webshoppal vagy a tartalmával kapcsolatban, kollégáink örömmel válaszolnak.

Kiszállítás Orosházára

A HDPlanet.eu számos lehetőséget kínál Önnek csomagjának átvételére. A leggyorsabb és legkényelmesebb módja a csomagátvételnek a futárszolgálattal való házhozszállítás. Amennyiben 13 óráig leadja rendelését, már a következő munkanap Önnél lehet a futár a megrendelt távirányítóval.

Ha nem a lakcímén kívánja átvenni a csomagot, megteheti az 1042 Budapest, Árpád út 39-es címen hétfőtől péntekig 9 és 18 óra között díjtalanul, vagy az MPL Posta Pont hálózat részét képező 2500 Posta vagy 125 MOL kút egyikén is.

Válassza ki új távirányítóját most, s kérje az Önnek megfelelő szállítási módot a teljes kényelemért!