Távirányító rendelés Oroszlányba

A HDplanet távirányító kínálata már az oroszlányi lakosok számára is elérhető, így ha Ön Oroszlányból rendel, az alábbi három azonnali előnnyel kedveskedünk Önnek:

  • Távirányító termékeinkre 1 év garanciát adunk
  • Áraink jóval a hagyományos bolti árak alatt vannak
  • Akár már a következő munkanap kiszállítjuk Önnek vadiúj távirányítóját
Távirányító rendelés Oroszlányba

Elveszett, vagy eltörött a távirányító?

Minden új tévéhez új távirányító is jár, de a használt tévéket gyakran úgy adják el, hogy nincs hozzájuk távirányító, vagy nem működik megfelelően.

Az új készülékek távirányítói pedig idővel tönkre mennek, elvesznek, vagy csak egyszerűen nem akarnak jól működni. Ha Ön is ebben a helyzetben van, kérjük, olvassa el az alábbi tájékoztatót! Lépésről-lépésre végig veszünk minden tudnivalót, ami a távirányítók pótlásához szükséges.

Ha gyorsan szeretne keresni, ideális a fejlett távirányítókeresőnk. Ebbe a keresőbe Önnek először be kell írnia a gyártó nevét, majd a típust. A típus mezőben megadható a készülék típusa, de a távirányító típusszáma is. Utóbbi számot a távirányító alján, vagy hátul, az elemtartó felett tudja leolvasni a legtöbb esetben.

Amennyiben Önnek segítségre van szüksége az új távirányító kiválasztásában, ne habozzon kérdezni! Munkatársaink szívesen segítenek Önnek is, kiválasztva a tévéjéhez vagy más készülékéhez leginkább illeszkedő távirányítót.

Milyen távirányítót rendelhet a HDplanet weboldalon?

Weboldalunkon Ön nem csak tévé távirányítót rendelhet. Egyéb eszközöket is ajánlunk Önnek, mint a

Több mint 100 márkanév termékeit kínáljuk, köztük olyan ismert márkákat is, mint pl. a Schneider, a Sanyo, a UPC vagy a Sony. Ha Ön inkább a márkanevek alapján összeállított listánkat böngészné, kérjük, kattintson ide: https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyitok

Minden távirányítónkhoz készítettünk egy-egy részletes adatlapot is, ahol Ön megtekintheti a távirányító képét, árát, a kiszállítási módokat, az esetleges helyettesítő termékek listáját és a leírást. Ezeken az adatlapokon Ön fel is teheti kérdéseit, illetve elolvashatja a korábbi vásárlók kérdéseit és az azokra adott válaszainkat.

Távirányító bolt Oroszlány

Gyári távirányító, utángyártott távirányító, univerzális távirányító

A HDplanet a távirányítók nagy választékát kínálja Önnek, ahol a távirányítók három különböző típushoz tartoznak:

  • Gyári távirányító:A gyári távirányító az eredeti gyártó terméke, jó minőségű, márkajelzéssel ellátott, strapabíró. Ezen tulajdonságok miatt az ára is magasabb.
  • Utángyártott távirányító:Ez a típus ugyanúgy néz ki, mint az Ön eredeti távirányítója, csak már gyártó készíti. Mivel nem az eredeti gyártó terméke, ezért nincs márkajelzés a terméken, s esetlegesen kicsit rosszabb is a minősége. Árban viszont olcsóbb, mint a gyári távirányító.
  • Univerzális távirányító:Az univerzális távirányító kinézetben nem hasonlít az Ön eredeti távirányítójához, mivel bármilyen eszköz irányítására be lehet programozni. Ideális választás, ha már nem kapható sem gyári, sem utángyártott távirányító. A programozást mi végezzük el az Ön készülékére, a megrendelés után.

Ha kérdése van a megfelelő típus kiválasztásával kapcsolatban, kérjük, keresse kollégáinkat!

Távirányító kiszállítás Oroszlányra

Az Oroszlányi lakosok számára kényelmes és gyors szállítási és átvételi lehetőségek állnak rendelkezésre:

  • A legkényelmesebb átvételi mód futárszolgálat segítségével történik, mely Oroszlány egész területén házhoz szállítja az új távirányítót. A 13 óráig beérkező megrendelések többségét már a következő munkanap kiszállítják.
  • Az MPL Posta Pontok az egész országot behálózzák, így Ön egy kiválasztott postán vagy MOL benzinkúton is hozzájuthat a csomagjához. Ön országszerte 2600 posta és 150 MOL kút közül választhat, s ez a szállítási mód olcsóbb a futárszolgálatnál.

Nézze át kínálatunkat már most, hogy új távirányítóját minél hamarabb használatba vehesse!